Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Ilsåsbakken 15 2450 Rena Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, toalettrom, bad, bod, 2 stuer, spisestue, kjøkken og gang med egen utgang.
2.etg: Gang og 3 soverom.
Sokkel etg: Entre, bad/vaskerom, kjellerstue og bod.
Leilighet i sokkel etg: Entre/gang, vaskerom, bad, soverom, gang og kjøkken.

Garasje med 3 garasjeplasser.

Standard

Innholdsrik og flott eiendom med sjelden beliggenhet langs Glomma, like utenfor Rena sentrum. Eiendommen fremstår som velholdt og har gjennomgående høy standard. Boligen har en innholdsrik og god planløsning over tre plan med egen leilighet i deler av sokkeletasjen som kan gi deg gode skattefrie leieinntekter. Boligen har gjennomgående lyse farge- og materialvalg og god standard med blant annet vannbåren varme. Ute finner du flere fine uteplasser og en stor garasje med to garasjeløp i 1.etasje og ett garasjeløp, samt bodplass i sokkel. Stor usjenert tomt med fantastisk beliggenhet ned mot Glomma. Her kan du gå rett ut av huset og ta et forfriskende morgenbad! Fra eiendommen er det ca. 1 km til sentrum av Rena hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Fra eiendommen er det også nærhet til skoler og barnehage. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og romslig entré med god plass til omkledning. Her er det etablert skyvedørsgarderobe som gir god plass til yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt trapp opp til 2.etasje.

Stue og spisestue
Stor og flott stuedel med svært gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper. Rommet har lyse overflater og store vindusflater som skaper en svært god romfølelse og fine lysforhold. Her har du også flott utsikt mot Glomma og utgang til en stor og delvis overbygd terrasse.

En del av stuen er i dag innredet som en egen tv-stue del. Denne delen ligger i delvis åpen løsning fra den øvrige stuen. Her er det fin plass til sofa med tilhørende møblement. Denne stuen har tidligere vært soverom, og kan enkelt tilbakestilles hvis man ønsker flere soverom.

Egen spisestuedel, som også ligger i åpen løsning fra den øvrige delen. Her er det god plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Spisestuen er også praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken
Stort flott kjøkken med innredning fra IKEA. Innredning med lyse profilerte fronter og benkeplater i heltre eik. Godt med skap- og benkeplass, og skuffer med demping. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad og toalettrom 1.etasje
Lyst og innbydende baderom med fliser på gulv og vegger med panel. Her finner du toalett, dusjkabinett og en romslig baderomsinnredning. Innredningen har lyse profilerte fronter med god skapplass og to servanter. Oppvarming med varmekabler i gulv.

Separat toalettrom med adkomst fra gangen. Her finner du toalett og servant.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fire soverom, tre i 2.etasje og ett i sokkeletasjen. Soverommet i sokkeletasjen har opprinnelig vært to soverom, så her kan man også få et ekstra soverom ved behov. Soverommene er lysmalte og har god størrelse. Ett av soverommene i 2.etasje har også utgang til en hyggelig overbygd balkong med fantastisk utsikt.

Stue
I boligens sokkeletasje finner du en lys og trivelig stue. Her er det god plass til møblering og i rommet er det montert en vedovn som er plassert i den åpne peisen.

Bad/vaskerom sokkeletasje
Bad/vaskerom i sokkeletasjen med flislagt gulv. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Leilighet i sokkeletasje
I sokkeletasjen finner du også en egen del med både utvendig og innvendig adkomst. Leiligheten består av en romslig gang, ett stort oppholdsrom/soverom kjøkken, bad og vaskerom.
Kjøkken med en lys enkel innredning med slette fronter og benkeplater i laminat.
Baderom med toalett dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Gulv med fliser og vannbåren varme.
Separat vaskerom med god plass til vask og tørk av klær. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og vegghengt vaskekum. Vannbåren gulvvarme.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og sjelden beliggenhet langs Glomma, like utenfor Rena sentrum. Her har du en stor tomt som strekker seg ned mot Glomma, hvor du har fine bademuligheter på sommeren. Her er det også gode fiskemuligheter, både fra land og fra båt. Gode fiskemuligheter også i Renaelva. I sentrum finner du fasiliteter med cafeer, butikker, parker med lekeplasser, friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Her finner du også Høyskolen i Innlandet, campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. Ca. 2,5 km til skole og barnehage. Nært beliggende Rena Leir. Fine friområder i nærområdet og kort veg til Birkebeinertrasseen som kan by på flotte treningsområder. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra sentrum. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 334 kvm, Bruksareal: 388 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kontor, kjøkken, bad, toalett, trapperom, hall/trapperom og entre.
2.etg: 3 soverom, gang og trapperom/hall.
Sokkel etg: Peisestue, oppholdsrom, bad/vaskerom, bad, vaskerom, kjøkken, gang, gang/entre og trappegang.

Bolig med fullt bruksareal for sokkelkjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje delvis med skråhimlinger uten redusert målbarhet grunnet målbare himlingshøyder (>1,9 m).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Overbygget terrasse 1.etasje vest, åpen terrasse syd/vest, overbygget inngangsparti øst, balkong vest i 2.etasje og kaldtloft/kott uten beregningsmessig areal.
Målt gulvareal overbygget terrasse vest areal ca 24 m2. Åpen terrasse areal ca 24 m2. Overbygd inngangsparti gulvareal ca 10 m2, balkong i 2.etasje gulvareal ca 4 m2.
Boder og garasje er medtatt som sekundære bruksareal

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til vegghengte radiatorer, vannbåren gulvvarme til deler av gulv i sokkelkjeller og 1.etasje. Opplyst varmepumpe for vannbåren varme tilknyttet jordvarmesløyfer i grunnen vest på tomta. Klebersteinsovn i stue 1.etasje. Ildsted i peisestue i sokkelkjeller med vedovn plassert i tidligere åpen peis. Varmekabler på gulv ved bad 1.etasje og vaskerom i sokkeletasje. I 1.etasje er det også luft til luft varmepumpe hovedsakelig brukt til kjøling på varme sommerdager.

Tomten

Eiet tomt på ca. 5.183 kvm. Tomten har gruset innkjøring og stor gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Innkjøring til bolig fra øst med belegningsstein. Gruset foran innkjøring til sokkeletasje. Støttemur ved innkjøring til eiendommen og inn til sokkelgarasje. Tomten er opparbeidet med plen og noe beplantning. Forøvrig naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje med to garasjeløp i 1.etasje og ett garasjeløp og bodplass i sokkel. Forøvrig biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.012,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feieavgift og septikrenovasjon. Renovasjon kr 4.385,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 43 bnr. 136 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Jan Kristian Hagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 43
 • Bruksnr: 136
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 890 000,-
 • Ligningsverdi: 868 949,-
 • Primærrom: 334 m2
 • Bruksareal: 388 m2
 • Tomteareal: 5183 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Ilsåsbakken 15 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 230663515
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no