Skip to main content

Koselig småbruk med landlig og fin beliggenhet. Driftsbygning med garasjer og seterstue ved Bjølsetsætra.

Vestsivegen 1551 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, soverom. trappegang, stue, spisestue og kjøkken.
2.etg: Gang og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang/trapperom og diverse boder.

Driftsbygning med inntilbygget garasje med to garasjeløp.
Gapahuk.
Seterstue.

Standard

Idyllisk og fint småbruk med landlig beliggenhet i Bjølsetgrenda. Eiendommen består av en koselig enebolig, driftsbygning med inntilbygget garasje, gapahuk og en seterstue beliggende ved Bjølsetsætra. Eiendommen er på ca. 77 mål fordelt på flere teiger, så her er det plass for både to- og firbeinte. Boligen har blant annet 3 soverom og fremstår som lys og innbydende. Flott vidstrakt utsikt mot nærliggende områder og Glomma. Hyggelig uteområde med fine uteplasser og gapahuk med grillplass. Seterstua ved Bjølsetsetra gir deg også et herlig fristed som kan benyttes når man trenger litt fri. Fine friområder i umiddelbar nærhet og ca. 8 km til barnehage og ca. 10 km til barneskole.

Gang/entre
Boligen har en lys og innbydende entre med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen. Herfra har du også utgang til terrasse.

Stue og spisestue
Innbydende stue med lyse fargevalg og stort vindu som gir god med lys til rommet. Her har du også fin utsikt mot nærliggende områder. Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement. Installert vedovn som gir en lun og god varme på kjølige kvelder.

Egen spisestuedel med fin plass til en hyggelig spiseplass. Her er det også lyse fargevalg og fine lysforhold.

Kjøkken
Kjøkken med lysmalt profilert innredning. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med skapplass, og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Flere overskap med vitrinefronter og veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass.

Bad
Romslig bad med belegg på gulv og vegger med fliser og malte våtromsplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med benkeplate over.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene er lyse og romslige med fin plass til møblering.

Terrasse
Ute finner du flere fine uteplasser. Terrasse med god plass til utemøblement og flott utsikt. I hagen står det også en gapahuk med gulvplatting og grillplass.

Driftsbygning/garasje
Stor driftsbygning med innlagt strøm. Her er det diverse boder/rom med flere bruksmuligheter.
Inntilbygget garasje med to garasjeløp.

Seterstue
Seterstue beliggende ved Bjølsetsætra, ca. 6 km fra eiendommen. Her finner du en koselig seter bestående av inngangsparti/kjøkken, stue og soverom.
På kjøkkenet finner du en enkel kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Koketopp med fire bluss og kjøleskap drevet med gass.
Koselig stuedel med god plass til sofagruppe. Her er det også åpen peis som gir en hyggelig stemning til rommet.
Ett soverom med tre sengeplasser.
Strøm til belysning fra solcelleanlegg. Ikke innlagt strøm, avløp eller strøm.

Beliggenhet

Eiendommen har en landlig og fin beliggenhet i et naturskjønt område i Bjølsetgrenda i Elverum. Nærhet til Glomma med fine områder som gir muligheter for kanopadling, bading og fiske. Den landlige beliggenheten gir stor frihet og skogsområdene i nærheten gir gode muligheter for rekreasjon og mosjon.
Fra eiendommen er det ca. 11 km til dagligvareforretning i Heradsbygd samt ca.13 km til Joker Braskereidfoss. Ca. 10 km til Lillemoen skole i Heradsbygda og ca. 8 km til barnehage. Ca. 20 km til Elverum sentrum hvor du blant annet finner butikker, kjøpesenter, cafeer, parker, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek, bibliotek, idrettshaller og andre offentlige tilbud.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 177 kvm, Bruttoareal: 196 kvm

Følgende rom inngår i P-rom i enebolig:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, kontorrom, bad, trapperom til 2.etasje, trapperom til kjeller, gang og vindfang.
2.etg: Trapperom/gang og 2 soverom.

Driftsbygning/garasje med BRA 216 kvm.
Seterstue med P-rom 29 kvm / BRA 29 kvm.

Enebolig med fullt bruksareal innenfor yttervegger i 1.etasje og kjeller. Areal 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Kjellerrom med målte himlingshøyder 1,94 - 1,97 m.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kjeller, driftsbygning/låve og garasje er medtatt som sekundære bruksareal. Ingen oppmålinger eller vurdering ved gjødselkjeller.
Inngangsparti, raftekott, kaldtloft, gapahuk og terrasser uten måleverdig areal. Delvis overbygd terrasse med areal ca 24 m2. Trappekonstruksjon ved inngangsparti med areal ca 6 m2. Gapahuk med areal ca 11 m2, i tillegg platting med 4 m2.
Seterstue medtatt med primære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiendommens totale areal er på ca. 77.244 kvm. Tomtearealer henholdsvis med 11907,4 kvm for eiendommen
1/116, tomteareal med 11907,4 kvm for eiendommen 1/117, tomteareal med 24218,0 kvm for eiendommen 2/6 og tomteareal med 29211,5 kvm for eiendommen 2/19.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Arealfordeling hentet fra Gårdskart som følger: 27,2 daa dyrket mark og 4,2 daa innlandsbeite, skog med høy bonitet angitt til 8,0 daa, skog med middels bonitet er angitt til 19,6 daa, skog med lav bonitet angitt til 10,9 daa. Uproduktiv skog angitt til 1,6 daa. Jorddekt fastmark er angitt til 2,6 daa og bebyggelse, veier etc angitt til 3,1 daa.

Selger opplyser om at en nabo forvalter jorda.

Det er ikke foretatt noen besiktigelse/taksering av skogen, og det er derfor ukjent vedrørende skogens bonitet.

Parkering

I garasjer. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6.059,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 4.498,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 1 bnr. 116 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stein Ragnhildsløkken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 1
  • Bruksnr: 116
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 750 000,-
  • Ligningsverdi: 557 999,-
  • Primærrom: 120 m2
  • Bruksareal: 177 m2
  • Bruttoareal: 196 m2
  • Tomteareal: 77214 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 3

Vestsivegen 1551 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 229903373