Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Fredensvoldvegen 31 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad, gang, kjøkken, spisestue og stue.
2.etg: Gang og 3 soverom.
Kjeller etg: Trappegang, vaskerom og 3 boder.

Redskapsbod.

Standard

Gjennomført og sjarmerende enebolig med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet på Støa. Her er det gjort diverse oppgraderinger i perioden 2015-2021, og boligen fremstår i dag som lys, velholdt og svært innbydende. Store vinduer og lyse og moderne farge- og materialvalg er gjennomgående for hele boligen. Ute finner du en stor solrik terrasse og redskapsbod med gode lagringsmuligheter. På Støa bor du sentralt med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Du har også kort veg til fine friområder, både i skogen og langs Glomma.

Velkommen inn!
I boligen møter du en lys entre med plass for omkledning. Her er det montert skyvedørsgarderobe som gir en praktisk oppbevaringsløsning for yttertøy og sko. I entreen er det flislagt gulv med varmekabler. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til 2.etasje og kjelleren, samt åpen løsning inn mot kjøkkenet.

Kjøkken
Moderne og pent kjøkken med innredning fra Marbodal. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater med laminat og stål. Her er det god arbeidsflate og med vindu over kjøkkenbenk skapes det gode lysforhold. Integrerte løsninger med stekeovn og koketopp. På kjøkkenet er det montert varmepumpe og vedovn som gir en god oppvarming av boligen.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og resten av stuen. Her er det lyse overflater og store vindusflater som skaper gode lysforhold og en god romfølelse. I spisestuen er det god plass til langbord og du har utgang til en stor solrik terrasse.

Stue
Den øvrige stuedelen har god plass til en sofa med tilhørende møblement. Her er det også lyse fargetoner og gode lysforhold.

Bad
Lyst flislagt baderom fra 2007. Badet har adkomst fra entreen, og her finner du dusjkabinett, vegghengt toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap på vegg. Varmekabler i gulv.

Soverom
I boligen finner du til sammen tre soverom, alle i 2.etasje. Rommene er lysmalt og har god plass til seng og garderobeløsning. Ett av soverommene har gjennomgang via et annet. I dag blir det ene soverommet benyttet som en ekstra tv-stue.

Vaskerom
I kjelleretasjen finner du et praktisk vaskerom med vegghengt servant og vaskekum, toalett, samt opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Boligen har sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert og familievennlig område på Støa. Her bor du like i utkanten av Elverum sentrum hvor du blant annet finner butikker, kjøpesentre, kafeer, restauranter, kino, bibliotek, sykehus m.m. Fra eiendommen har du kort veg til barneskole, ungdomsskole, flere barnehager, samt svømmehall og idrettsanlegg i sentrum. Det er også kort veg til populære Sagtjernet. Her finner du fine turområder langs vannkanten og sandstrender, hvorav en har stor brygge med stupetårn. Fine turmuligheter finner du også i Stavåsen hvor det er milevis med turstier gjennom hele året. Her har du mange muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Kort ved til Glomma hvor det er mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet. Her kan man gå en fin runde via begge museene, hvor det gjennom hele året arrangeres aktiviteter og arrangementer for både store og små.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, gang og entre.
2.etg: Gang og 3 soverom.
Kjeller etg: Vaskerom, trappegang og del av teknisk rom.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger i kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Himlingshøyder i kjeller målt mellom 1,96 - 2,10 meter.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Boligareal med unntak av redskapsbod, kjellerbod og del av teknisk kjellerrom (bruksareal sekundærdel).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Elektrisk gulvvarme på bad og i entre. Vedovn på kjøkken 1.etasje. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 519 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.417,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.785,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 202 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Morten Ring Christensen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 202
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Ligningsverdi: 573 561,-
 • Primærrom: 127 m2
 • Bruksareal: 151 m2
 • Bruttoareal: 163 m2
 • Tomteareal: 519 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fredensvoldvegen 31 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 229101126
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no