Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Stavåssvingen 4I 2409 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Entre/gang, bod, 3 soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Carport og sportsbod.

Standard

Gjennomført og pen 4-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i et etablert boligfelt på Søbakken. Leiligheten har en praktisk og godt utnyttet planløsning, og har gjennomgående lyse farge- og materialvalg. Store vindusflater og åpne romløsninger er også med å skape en god romfølelse og fine lysforhold. Ute finner du en overbygd og hyggelig balkong, carport og en praktisk sportsbod. Her i Stavåssvingen bor du med Stavåsen som en av dine nærmeste naboer. Her finner du fine stier for både sykling, tur og løping, samt milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Nærmeste barnehage ligger bare et par hundre meter fra boligen, og du har kort gangavstand til både skole og dagligvarebutikk.

Velkommen inn!
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i gangen. Her er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet leilighetens tre soverom og bad, samt åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og lekker stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til både sofagruppe og en spiseplass i tilknytning til kjøkkenet. Midt i rommet står det en flott peisinnsats som gir godt med varme. Stuen har store vindusflater, som sammen med den åpne romløsningen, skaper et lyst og luftig inntrykk av rommet. Fra stuen er det også utgang til en overbygd og romslig balkong.

Kjøkken i åpen løsning til stuen. Her finner du en lys innredning med slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med skapplass, og du har god arbeidsflate på kjøkkenbenken. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst og romslig bad med flislagt gulv og laminerte plater på veggene. Her finner du veggmontert toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har tre lyse og innbydende soverom, hvorav ett har tilknyttet bod/teknisk rom.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv beliggenhet i et barnevennlig boligområde på Søbakken. Her bor du med populære Stavåsen som en av dine nærmeste naboer. Stavåsen er et ypperlig turområde for den aktive familien, og byr på oppkjørte skiløyper og lysløype på vinterstid, samt fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. I området arrangeres det en rekke aktiviteter for barn og unge, blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren går en av de mest populære turene opptil Stavåsdammen hvor du blant annet kan bade, fiske, grille og eventuelt ta en overnatting i telt. Kort gangavstand til både barneskole, barnehage og dagligvarebutikk med post i butikk. Nærmeste barnehage ligger kun 100 m fra boligen. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Ca. 3,5 km til sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse med forbindelse til tog- og skysstasjonen i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

Følgende rom inngår i P-rom: Stue, kjøkken, bad, 3 soverom, gang og entre.

Leilighet i 2.etasje med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger.
Kaldtloft, felles svalgang og privat terrasse uten beregningsmessig areal.
Boligareal med unntak av innvendig og utvendig bod (bruksareal sekundærdel).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Carport i carportanlegg uten beregningsmessig areal, gulvflate ca 15 m2.
Tilleggsareal for bod i fellesanlegg med ca 5 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er elektrisk gulvvarme på baderom, øvrige rom med panelovner. Montert peisinnsats i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Aggregat plassert på bodrom/teknisk rom i 2.etasje.

Tomten

Fellestomt på ca. 4464,2 kvm. Tilnærmet flat tomt med felles asfalterte veier og gangstier. Fellesområde med lekeplass, fotballbane og sandvolleyballbane. Skøytebane på vinterstid.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Carport med eget strømuttak og belysning. Ellers gjesteparkering.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Pliktig medlemskap i Stavåsbakken velforening 5B. Det betales en årlig kontigent på kr. 500,- som går til vedlikehold av fellesarealer.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 13.536,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.391,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1238 snr. 7 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud. Leiligheten vil ikke bli ytterligere rengjort, og overtas slik den fremstår på visning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stine Mari Myran

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1238
 • section_number: 7
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 650 000,-
 • Ligningsverdi: 757 912,-
 • Primærrom: 79 m2
 • Bruksareal: 83 m2
 • Bruttoareal: 90 m2
 • Tomteareal: 4464 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Stavåssvingen 4I 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 228259181
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no