Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Åsbygdsveien 256 2450 Rena Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, toalettrom, vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Gang, baderom og 3 soverom.
Kjeller etg: 4 kjellerrom/boder

Garasje
Uthus

Standard

Enebolig med idyllisk og landlig beliggenhet. Det er ca. 2 km til barnehager og skoler, samt ca. 3,5 km fra Rena sentrum. Her bor du i landlige og fredelige omgivelser samtidig som veien er kort til sentrum med de fasiliteter som trengs i hverdagen. Eiendommen har en koselig gårdsplass hvor de store løvtrærne danner en fin ramme om tunet. Enebolig med blant annet tre soverom og to stuer med hyggelig utsikt over nærliggende områder. Boligen har behov for modernisering for å møte dagens krav til standard, men her er mulighetene mange. Stor tomt på ca. 2,8 mål med opparbeidet hage, garasje og et romslig uthus med "snekkerbod" og masse lagrinsplass.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg inn i gangen. Her blir du møtt av en romslig gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du trapp opp til 2.etasje, tilknyttet kjellernedgang og kjøkken.

Stue og spisestue
Stuen er lys og innbydende og har godt med vinduer på flere sider som gir en god romfølelse, og en hyggelig utsikt over de nærliggende områdene. Rommet har god plass til sofagruppe med tilhørende møblering samt en åpen peis som gir en god varme samt en hyggelig atmosfære. I delvis åpen løsning med stuen finner du spisestuen hvor det er god plass en hyggelig spiseplass med plass til familie og gjester. Spisestuen ligger i praktisk tilknytning til kjøkkenet som gjør middagsserveringen blir enkel. Installert vedovn og varmepumpe.

Kjøkken
Lysmalt kjøkken med en eldre kjøkkeninnredning. Innredningen har malte slette fronter og benkeplater i laminat med gode arbeidsflater. Metall benkebeslag med oppvask- og utslagskum. Opplegg for oppvaskmaskin. Rommet har et stort vindu som gir godt med naturlig dagslys.

Soverom
Boligen har tre soverom, hvor alle rommene er i 2. etasje. Rommene er av god størrelse og har god plass til møblering. Et av soverommene har plassbygd seng.

Bad
Eldre baderom i 2. etasje med belegg på gulv og baderomsplater på veggflater. Baderommet er utstyrt med dusjhjørne med forheng, toalett, bidé og veggehengt servant og speil med belysning over. Oppvarming med stråleovn.

Eget toalettrom i 1. etasje med toalett og vegghengt servant.

Vaskerom
Romslig vaskerom i 1. etasje med gulvbelegg og panel på veggflater. Vaskerommet har installert dusjkabinett, vegghengt vaskekum samt opplegg for vaskemaskin.

Uteplass
Med utgang fra stuen har du en stor og fin terrasse med flott utsyn over nærliggende områder. Her finner du en murt utepeis samt en delvis overbygd del som forlenger bruken av terrassen. Trapp ned til hage.

Beliggenhet

Eiendommen har fin beliggenhet like ved Tingstadjordet som er starten til Birkebeinerrennet. Det er ca. 3,5 km til Rena sentrum som kan by på de fleste servicetilbud. I sentrum finner du blant annet cafeer, butikker, parker med lekeplasser og fine friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Her finner du også Høyskolen i Hedmark Campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. Ca. 2 km til skole og barnehage. Umiddelbar nærhet til Birkebeinertrasseen som kan by på flotte treningsområder året rundt. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra eiendommen. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 238 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, toalettrom, vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Gang, baderom og 3 soverom.

Takhøyde under 1,9m er grensen for målbart areal, oppmålt etter NS 3940. Deler av arealer 2. Etasje uten måleverdig areal.
Uthus og garasje er medtatt som sekundære arealer.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i spisestue og åpen peis i stue i 1. etasje. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2 891,3 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass. Tomten er lett skrånet og opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantning i form av blomster og busker og trær. Deler av tomt som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9 503,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feiing samt vann og slamtømming. Renovasjon kr 3 785,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommen har vannmåler og de kommunale avgiftene vil derfor variere ut ifra reelt forbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 12 bnr. 91 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Ingrid Kjærnet Hagen
Morten Kjærnet Hagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 12
 • Bruksnr: 91
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 150 000,-
 • Ligningsverdi: 359 404,-
 • Primærrom: 147 m2
 • Bruksareal: 214 m2
 • Bruttoareal: 238 m2
 • Tomteareal: 2891 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Åsbygdsveien 256 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 225835410
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no