Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Storelvdalsveien 640 2450 Rena Norge

Innhold

1.etg: Entre/glassveranda, gang, bad, stue, kjøkken, alkove og soverom.

Uthus med bod, anneks, carport og vedboder.
Lysthus.

Standard

Koselig eiendom beliggende på hyggelig tun langs Storelvdalsveien. Her finner du en liten eldre enebolig, lysthus og uthus med bod, anneks, carport og vedboder. Boligen har ett soverom, men her har du plass til ekstra gjester både i alkoven og ute i annekset. Fint utsyn over nærliggende områder og til Glomma er det kun et par hundre meter. Her er det fine bademuligheter, og mulighet for båt, kano eller f.eks kajakk. Nærområdet kan også by på fine turmuligheter, samt gode jakt- og fiskemuligheter. Ca. 16 km til Rena sentrum.

Velkommen!
Her blir du møtt av en hyggelig glassveranda med plass til omkledning, samt å henge fra deg yttertøy og sko. Videre kommer du inn i gangen hvor du har adkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue
Lys og innbydende stue med en koselig atmosfære. Rommet er møbleringsvennlig med god plass til sofagruppe. Stuen er lysmalt og har fine lysforhold, samt utgang til hagen. Installert varmepumpe som gir en jevn og god oppvarming av boligen gjennom hele året.

Kjøkken
Lyst og fint kjøkken med innredning fra ulike aldre. Noen overskap av nyere dato. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i heltre. Deler av overskap med frostede glass. Ventilator over komfyrplass og opplegg for vaskemaskin. Rommet har godt med vinduer som gir fine lysforhold og her er det installert vedovn som gir ekstra varme på kjølige dager. God plass til en spiseplass ved vinduene.

Soverom og alkove
I boligen finner du ett lyst soverom, samt en alkove med mulighet for ekstra sengeplass.

Bad
Baderom med vinylbelegg på gulv og vegger med malt tapet. Her finner du toalett, dusjkabinett og vegghengt servant med speil og belysning over.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ca. 16 km nord for Rena sentrum. Her har du umiddelbar nærhet til fine friområder, og i området er det gode jakt- og fiskemuligheter. Ca. 200 meter ned til Glomma hvor du også har muligheter for bading og båtliv. På Rena finner du skole, barnehage og Høyskolen i Hedmark, campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. På Rena finner du også sentrumsfasiliteter med cafeer, butikker, parker med lekeplasser, friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra eiendommen. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, gang, vinterhage/vindfang og 2 soverom.

Fritidsbolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje. Glassveranda tilknyttet inngangsparti medtatt som primært bruksareal. Kjeller uten målbart bruksareal grunnet lav himlingshøyde, himlingshøyde målt ca 1,76 meter.
Soverom med romvolum under 15 m3, romvolum målt 11 m3. Begge soverom uten fastmonterte dører.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Krypkjeller, overbygget inngangsparti og kaldtloft uten beregningsmessig areal. Carport og flere boder i uthus samt deler av anneks uten målbare bruksareal, gulvareal i carport inkl tilstøtende vedbod med ca 42 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm -og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue, øvrig strømfyring med panelovner. Ildsted med vedovn på kjøkken.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.198 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Østvendt skrånende terreng. Deler av eiendommen med etablert hage, øvrig som naturtomt. Deler av uteplass og gangsti med betongheller.

Deler av uthus plassert på naboeiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.191,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, slamtømming og renovasjon. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 1 bnr. 51 i Stor-Elvdal kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Rune Wollert Jordan

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 1
 • Bruksnr: 51
 • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 490 000,-
 • Ligningsverdi: 128 287,-
 • Primærrom: 62 m2
 • Bruksareal: 62 m2
 • Bruttoareal: 67 m2
 • Tomteareal: 1198 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 1

Storelvdalsveien 640 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 225254873
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no