Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Solvegen 25A 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, stue, spisestue, kjøkken og trappegang.
2.etg: Gang, 3 soverom og bad.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, vaskerom, gang og 2 boder.

Uthus med 2 garasjeplasser og bod.

Standard

Lys og sjarmerende 1/2 part av tomannsbolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Boligen har en innholdsrik og fin planløsning fordelt over tre plan. Flere nye overflatebehandlinger i senere tid med lyse og moderne farge- og materialvalg. Ute finner du en hyggelig terrasse med trapp ned til hagen og uthus med 2 garasjeplasser og bod. Her i Solvegen bor du i et veletablert boligområde med kort gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter, skoler og barnehage. Du har også kort veg til fine friområder, både langs Glomma og i skogen. Velkommen til visning!

Vindfang og gang
Boligen har en lys og romslig gang med rom for omkledning. Her er det installert en romslig skyvedørsgarderobe som gir god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen er tilknyttet toalettrom og har adkomst videre inn til stuen.

Stue og spisestue
Lys og innbydende stuedel med fine møbleringsmuligheter . Stuen har lyse og delikate fargevalg og gode lysforhold fra de store vinduene. I rommet står det en flott eldre vedovn som gir en lun og god varme på kjølige dager. Fra stuen er det også utgang til terrasse.
Egen spisestuedel med god plass til langbord hvor hele familien kan samles. Spisestuen har lyse overflater og et stort vindu som gir flotte lysforhold. Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken
Boligen har et hyggelig kjøkken med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet har du også fin plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad og toalettrom
Lyst baderom i 2.etasje med flislagte overflater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Eget toalettrom i 1.etasje i praktisk tilknytning til gangen. Rommet er pusset opp i 2021 og fremstår som gjennomført. Gulv med belegg og vegger med malt gips, samt fliser ved installasjoner. Installasjoner med veggmontert toalett og servant.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, alle i 2.etasje. Rommene er lyse og romslige med god plass til møblering. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe og har utgang til tak over tilbygg nord med eventuell mulighet for etablering av takterrasse.

Kjellerstue
I boligens kjelleretasje finner du en koselig gang med plass til en liten sofakrok. Videre finner du en lys og romslig kjellerstue med god plass til møblering. Dette er et ypperlig rom å benytte som en ekstra TV-stue.

Vaskerom
Eget vaskerom kombinert med fyrrom. Rommet har flislagt gulv og installasjoner med opplegg for vaskemaskin og skyllekummer i plast på stativ.
Øvrig areal i kjelleretasjen med bodplass.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

.total_bygningsarealer€

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, toalett, trapperom, gang og vindfang.
2.etg: Trappegang, bad og 3 soverom.
Kjeller etg: Trappegang, kjellerstue, gang, gangareal og vaskerom/fyrrom.

Bolig med fullt bruksareal for arealer innenfor yttervegger i 1. og 2.etasje og kjeller. Himlingshøyde i kjeller målt mellom 2,00 og 2,12 meter.
Kjellerboder med sekundære bruksareal, forøvrig er kjeller medtatt som primærareal. Deler av kjellerbod for tilkomst vaskerom/fyrrom medtatt som primærareal.
Oppholdsrom kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft samt overbygget inngangsparti og åpen terrasse uten beregningsmessig bruksareal. Areal terrasse ca 13 m2.
Uthus er medtatt som sekundære bruksareal, uthus med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Ildsted med vedovn ved tilbygget stue 1.etasje. Fyrkjele med el-kolbe for vannbåren varme med gulvvarme i 1.etasje med unntak av kjøkken og deler av trapperom samt til 2 radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1337 kvm. Tomten er tilnærmet flat og boligen har innkjøring med belegningsstein. Hellelagt frem til trapp ved inngangsparti. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Gjerde rundt tomta. Tomten er naturlig oppdelt med hekk mellom seksjonene.
Deler av tomteareal som veggrunn.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I uthus/garasje. Ellers bilppstillingsplasser på egen gårdsplass. Uthus sammenbygget med uthus tilhørende naboeiendom mot nord.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 13.917,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.876,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 945,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 393 snr. 1 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Kenneth Johnsen
Line Søberg Johnsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 393
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 690 000,-
 • Ligningsverdi: 782 903,-
 • Primærrom: 182 m2
 • Bruksareal: 193 m2
 • Bruttoareal: 221 m2
 • Tomteareal: 1337 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Solvegen 25A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 223904133
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no