Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Furuveien 1 2450 Rena Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, hobbyrom og diverse boder.

Carport.

Standard

Enebolig med sentral og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligfelt på Nordre Kirkeberget. Boligen har en fin planløsning med alt du trenger på ett plan, samt diverse boder med god lagringsplass i kjelleretasjen. Her er det behov for oppgraderinger for å møte dagens krav til standard, men mulighetene er mange. Ute finner du carport, terrasse og en stor usjenert tomt. Her bor du med kort gangavstand til flere skoler, barnehage og fine friområder i skogen. Ca. 1 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Vindfang/gang
I boligen kommer du inn i et vindfang med plass til omkledning, og videre inn i gangen er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det fin plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. Rommet har store vinduer på flere sider som gir gode lysforhold. I stuen er det installert peisovn og det er utgang til en hyggelig terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med slette fronter. Laminerte benkeplater med god arbeidsflate og flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har gode lysforhold og det er mulighet for en spiseplass ved vinduet.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, alle i 1.etasje. To av rommene har plassbygde garderobeskap.

Bad
Baderom av eldre dato med flislagt gulv og vegger med fliser og våtromstapet. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på veggen.

Kjeller etg
Kjeller med diverse boder og rom som har blitt benyttet som hobbyrom. Vaskemaskin og varmtvannsbereder plassert på en av bodene med sluk.

Beliggenhet

Boligen har sentral og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligfelt på Nordre Kirkeberget. Fra eiendommen har du kort gangavstand til flere skoler og barnehage. Ca. 1 km til sentrum hvor du finner cafeer, butikker, parker med lekeplasser, friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Her finner du også Høyskolen i Innlandet, campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. Fine friområder i nærområdet og kort veg til Birkebeinertrasseen som kan by på flotte treningsområder. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra sentrum. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 172 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, gang, kjøkken, stue, trapperom, vindfang og 3 soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med ved og strøm. Vedovn i stue og 2 vedovner i kjelleretasjen. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.947 kvm. Tomten har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Delvis opparbeidet med plen, forøvrig naturtomt. Gode lys- og solforhold.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 12.335,- for 2020. I disse inngår eiendomsskatt, feiegebyr, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a konto og faktureres ut fra målt forbruk. Renovasjon kr 3.785,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 9 bnr. 186 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Ingunn Schult

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 9
 • Bruksnr: 186
 • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 190 000,-
 • Ligningsverdi: 337 413,-
 • Primærrom: 88 m2
 • Bruksareal: 172 m2
 • Bruttoareal: 190 m2
 • Tomteareal: 1947 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Furuveien 1 2450 Rena Norge

Visning

29.09.2021, 1830 - 1900.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 222431972
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no