Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Melåsbergsvegen 297 2416 Jømna Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, toalettrom, vaskerom, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Garasje, bod, trapperom, Entre, gang og kjellerstue.

Carport
Grillhytte

Standard

Romslig og fin enebolig med landlig beliggenhet i Melåsberget. Boligen har en fin planløsning, lyse overflater og godt med lagringsplass i sokkeletasjen. Ute finner du en hyggelig overbygd terrasse, garasje og grillhytte. Tomten er solrik og du har fint utsyn mot nærliggende områder. Her bor du i landlige omgivelser, samtidig som det er ca. 15 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasilieter. Ca. 6 km til dagligvarebutikk og 7 km til skole.

Velkommen inn!
Boligen har et lyst og trivelig inngangsparti med vindfang hvor du har plass til omkledning. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt trapp ned til sokkeletasjen. Utenfor inngagspartiet har du også carport.

Stue
Hyggelig stue med fine møbleringsmuligheter. Rommet har lyse farge- og materialvalg, sammen med store vinduer som gir gode lysforhold og en hyggelig atmosfære. Stuen har installert vedovn og varmepumpe, og har utgang til en overbygd terrasse.

Kjøkken
Lyst kjøkken med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Benkebeslag i metall med oppvask- og utslagsvask. Veggflater over kjøkkenbenk med vinyltapet og vindu. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. God plass til en hyggelig spiseplass ved et av vinduene.

Soverom
Boligen har totalt tre lyse og trivelige soverom, alle med adkomst fra gang i 1. etasje. Et av soverommene har utgang til privat balkong.

Bad, toalettrom og vaskerom
Lyst baderom med toalett og dusjkabinett. Baderomsinnredning av nyere dato med heldekkende servant og speil med belysning over. Vegghengt servant med speil og belysning over.

Ekstra toalettrom med toalett og en liten baderomsinnredning med servant og speilskap på vegg.

Praktisk vaskerom like innenfor entreen. Her er det vegghengt vaskekum, høyskap og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og fin beliggenhet med utsyn over nærliggende områder i Melåsberget. Fra eiendommen er det ca. 6 km til dagligvarebutikk med post i butikk i Heradsbygda. Ca. 7 km til Lillemoen barneskole med 1-7 klasse trinn. Ved skolen bygget en ny idrettshall til bruk for skolen på dagtid, og fritidsaktiviteter og samlingssted utenom skoletid.

I Melåsbergsvegen 297 har du friområder i umiddelbar nærhet. For eksempel er turen opp til Flotsberget og den gamle brannvaktshytta med brannvaktstårn en fin tur i nærområdet som gir en flott utsikt over de mange skogkledde åser. For deg som er glad i tur og trening finner du stier og grusveier for løping, sykling, tur og langrenn i nærområdet. På vinterstid er det kort veg til oppkjørte skiløyper samt det er lysløype på Jømna/Heradsbygd skistadion. Jømna/Heradsbygd har et godt drevet idrettslag med fotball, friidrett, sykkel eller langrenn. Barneskolen ligger ca. 7 km fra eiendommen og det er ca. 15 km til Elverum sentrum med ungdomsskole, videregående skole, kjøpesentre, sjukehus, kino, svømmehall og alle øvrige servicetilbud som skulle trenges i hverdagen

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 203 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, toalettrom, vaskerom, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trapperom, Entre, gang og kjellerstue.

Bolig med bruksareal for hele 1.etasje og sokkelkjeller. Himlingshøyder kjeller målt til mellom 2,20-2,27 meter.
Primære bruksareal i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, terrasser, inngangsparti og carport uten måleverdige bruksareal. Garasje, kjellerbod og grillhytte er medtatt som sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner. Kjøkken med mekanisk avtrekk via ventilator, forøvrig naturlig ventilasjon.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 126,5 kvm. Eiendommen har gruset adkomst og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er skrånende med etablerte flatere partier og har vestvendt beliggenhet. Opparbeidet hage med plenarealer og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje og carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 4 668,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 4 498,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 53 bnr. 153 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tore Solberg
Mona Solberg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 53
 • Bruksnr: 153
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Ligningsverdi: 429 937,-
 • Primærrom: 139 m2
 • Bruksareal: 185 m2
 • Bruttoareal: 203 m2
 • Tomteareal: 746 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Melåsbergsvegen 297 2416 Jømna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 222431864
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no