Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Andreas Grøttings veg 15A 2408 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre/gang, baderom, soverom, stue og kjøkken med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet med fin beliggenhet i Nordleiret. Her bor du med kort avstand til både skole, barnehage, butikker og friområder i skogen. Veien er heller ikke lang til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Leiligheten er oppgradert senere år og fremstår som tidsriktig og moderne. Her finner du blant annet nyere kjøkken samt diverse nye overflatebehandlinger. Leiligheten er lettstelt og har en fin planløsning med åpne løsninger og romslig innglasset balkong.

Velkommen!
I leiligheten kommer du inn i en åpen entre med plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy. Entreen har en åpen løsning med stue og adkomst til baderommet.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkkenet. I rommet er det store vinduer og lyse fargevalg som skaper en åpen og god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig og har god plass til både sofa og en egen spiseplass. Utgang til en stor og innglasset balkong med fine sol- og lysforhold. Rommet har en åpen løsning mot kjøkkenet.

Gjennomført og moderne kjøkken fra 2016. Innredning med hvite slette fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med kitchen-board. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikro. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong og god plass til spisegruppe ved vinduet.

Bad
Lyst og fint baderom med flislagte gulv og veggflater fra 2014. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med forheng og vegghengt dusjgarnityr, samt baderomsinnredning med skuffeløsning og heldekkende servant. Speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har et lyst soverom med plass seng under vinduet samt garderobeløsning.

Innglasset balkong
Fra stuen har du utgang til en stor og innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra" rom og forlenger utesesongen med mange måneder. På balkongen er det god plass til møblering og vinduer som kan skyves helt til side.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Fra leiligheten er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet samt tufteparken med treningsmuligheter. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Det er også kort avstand med ca. 1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter som trengs i hverdagen. Her er det flere kjøpesentre, kommunehus, kino, bowling, restauranter og sykehus. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Baderom, soverom, stue og kjøkken

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10% av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Innebygget terrasse er medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Baderommet har oppvarming med stråleovn, og øvrig oppvarming vil skje ved bruk av panelovner. Mekanisk avtrekk på baderom, toalettrom og kjøkken, øvrig med naturlig ventilasjon.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år.

Tomten

Fellestomt på ca. 21 306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles tørkestativ. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 8 i Nor 2 borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Maria Holden Eggen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 931
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 100 000,-
 • Totalpris: 1 368 274,-
 • Fellesgjeld: 268 274,-
 • Fellesutgifter: 3 445,-
 • Ligningsverdi: 286 274,-
 • Primærrom: 31 m2
 • Bruksareal: 41 m2
 • Bruttoareal: 45 m2
 • Tomteareal: 14569 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis

Andreas Grøttings veg 15A 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 222431623
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no