Skip to main content

Gjennomført og lekker 1/2 part av tomannsbolig med høy standard. Sentrumsnær beliggenhet. Carport.

Helge Væringsaasens veg 40C 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, toalettrom og kontor.

Carport og utebod.

Standard

Gjennomført og lekker 1/2 part av tomannsbolig med sentral beliggenhet I Nordleiret. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, flislagt bad/vaskerom og ekstra toalettrom. Store vindusflater og god takhøyde gir rommene en åpen og luftig romfølelse. Utstrakt bruk av downlights, varmekabler i gulvet og lyse og tidsriktige farger er også gjennomgående for hele boligen. Ute finner du flere fine uteplasser, carport og utvendig bod. Boligen ligger i et sentrumsnært og fint område med kort gangavstand til skoler, barnehager og flere dagligvarebutikker. Kort gangavstand til sentrum og fine friområder samt badeplass på Sagtjernet.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys og romslig entre/gang. Her er det god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Herfra har du direkte adkomst til boligens tre soverom og vaskerom/bad. Videre går det trapp opp til boligens 2.etasje.

Stue og spisestue
I 2.etasje blir du møtt av et flott rom bestående av både stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Her er det en lys og luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til en hyggelig balkong via en dobbel glassdør. Her er det fin plass til en sittegruppe og grill.

Spisestuen er praktisk plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner.

Kjøkken
Svært lekker og moderne kjøkkeninnredning med slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen har god skap- og benkeplass, samt kjøkkenhalvøy med underskap mot spisestuen. Veggflater over kjøkkenbenken med laminerte plater og flere vinduer som gir gode lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, benkeventilator, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom
Lyst og lekkert baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Badet har delikate fargevalg og flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Toalettrom
Ekstra toalettrom i 2.etasje. Her er det flislagt gulv med varmekabler, samt innredet med vegghengt toalett og enkel baderomsinnredning med servant og vegghengt speil.

Soverom
Boligen har tilsammen 3 lyse og luftige soverom, alle med god plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og hage.

Kontor
I 1.etasje finner du også en lyst og fint rom som f.eks kan benyttes som bod, eller i dette tilfellet kontor.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og sentrumsnært boligområde. Fra eiendommen er det kort veg til både Søbakken og Ydalir barneskole og i området finnes det flere barnehager. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker, og til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. I sentrum finner du også ungdom- og videregåendeskole. Kort avstand til tur- og rekreasjonsområder både i Stavåsen og Svartholtet, med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes ellers i året. Vegen er heller ikke lang til trivelige Sagtjernet hvor du har fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Det er også kort gangavstand til Fylken hvor det er flott skøytebane på vinterstid. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, baderom og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, gang, toalettrom og kontor.

Halvpart av 2-mannsbolig med fullt bruksareal for arealer innenfor yttervegger i 1. og 2.etasje.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Teknisk bod 2.etasje innredet som kontor er medtatt som primært bruksareal. Utebod er medtatt som sekundære bruksareal.
Overbygget inngangsparti, terrasser og carport uten beregningsmessig bruksareal. Gulvaareal carport ca 13 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv i begge etasjer, samt peisovn i stue 2.etasje.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.114 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og opparbeidet med plen og noe beplantning. Deler av tomt som veggrun.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 14.342,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.963,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1375 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Haldis Karin Habbestad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 31
  • Bruksnr: 1375
  • section_number: 2
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 590 000,-
  • Ligningsverdi: 810 414,-
  • Primærrom: 108 m2
  • Bruksareal: 108 m2
  • Bruttoareal: 118 m2
  • Tomteareal: 1114 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Tomannsbolig
  • Soverom: 3

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk

Helge Væringsaasens veg 40C 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 220878963