Skip to main content

Lys og lettstelt leilighet med kort gangavstand til sentrum. Heis. Bod i kjeller. Romslig balkong.

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, bad, stue, kjøkken og soverom.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet med fin beliggenhet i Nor II borettslag. Leiligheten er lettstelt og har en godt utnyttet planløsning med utgang til en stor balkong. Her er det gjennomgående lyse farge- og materialvalg. Leiligheten har enkel adkomst via heis og har bod i kjeller med ekstra lagringsplass. Her i Andres Grøttings veg bor du svært sentralt, bare noen hundre meter fra sentrum med alt av servicetilbud og fasiliterer. Samtidig har du kort veg til fine friområder, både ved Sagtjernet, langs Glomma og i skogen.

Gang/entre
Inn i leiligheten blir du møtt av en gang med god omkledning- og garderobeplass. Gangen er tilknyttet leilighetens bad og kjøkken, og har åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her har du rom for både sofa og en liten spiseplass. Stuen er lysmalt og har store vinduer som gir rommet godt med lys. Utgang til en stor overbygd balkong. Balkongen er vestvendt og har fin utsikt mot nærliggende områder. Her er det også god plass til møblering.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning fra 2010. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenk med vinylbelegg. Integrerte løsninger for stekeovn, koketopp og kjøl/fryseskap. Kjøkken uten opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp tilknyttet sentralavtrekk og/eller balansert ventilasjonsanlegg.

Bad
Baderom med vinylbelegg på gulv og veggflater med vinyltapet. Her finner du toalett, vegghengt dusj og baderomsinnredning med servant og speilskap. Opplegg for vaskemaskin

Soverom
Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Her er det også montert en skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av klær og sko.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Fra boligen er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet samt tufteparken med treningsmuligheter. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Det er også kort avstand med ca. 1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter som trengs i hverdagen. Her er det flere kjøpesentre, kommunehus, kino, bowling, restauranter og sykehus. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad, entre og soverom.

Andelsleilighet i 1.etasje med adkomst fra felles trapperom. Adkomst til terrasse fra stue. Privat kjellerbod. Boligblokk med heis.
Andelsleilighet med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Terrasse uten beregningsmessig areal, terrasseareal ca 17 m2. Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen. Fellesareal med felles vaskerom og utebod.
Tilleggsareal for kjellerbod og og kjølebod med ca 3 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor. Kjellerbod ble ikke besiktiget, stipulert areal til ca 3 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes forretningsfører.

Tomten

Fellestomt på ca. 21 306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles tørkestativ. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Garasjer leies ut etter venteliste. Kontakt styret for nærmere informasjon. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

matrikkelkommune.oppdrag€

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Elisabeth Kokkin
Jostein Juliussen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 30
  • Bruksnr: 931
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 1 190 000,-
  • Totalpris: 1 504 764,-
  • Fellesgjeld: 314 764,-
  • Fellesutgifter: 4 095,-
  • Ligningsverdi: 344 706,-
  • Primærrom: 44 m2
  • Bruksareal: 44 m2
  • Tomteareal: 14569 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 1

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Heis
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 220167610