Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Linneavegen 101 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, toalettrom, baderom, 4 soverom, vaskerom, kjøkken, stue og spisestue samt utgang til overbygd terrasse.
Kjeller etg: Trappegang, tankrom, 6 boder, kjølerom og kjellerstue.

Garasjer og bod
Hagebod

Standard

Velholdt og fin enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en innholdsrik planløsning med alt du trenger på ei flate, i tillegg til en kjelleretasje med kjellerstue, kjølerom og godt med bodplass. Boligen fremstår som velholdt og innbydende med flere oppgraderinger senere år, samt diverse nye overflatebehandlinger med gjennomgående lyse farge- og materialvalg. Ute finner du 2 garasjer med god bodplass en fin hage med flere uteplasser. I Linneavegen bor du bare kort gåtur unna friområder i Stavåsen og ved Glomma, samtidig som du har gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk på Søbakken. Ca. 3 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen!
I Linneavegen 101 blir du møtt av et hyggelig inngangsparti, og inn døren har du et vindfang med god plass til omkledning. Her er det også eget toalettrom. Videre inn i boligen har du gangen som knytter resten av boligen sammen. Her er det installert skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra gangen har du tilgang til boligens fire soverom, baderom samt åpen løsning inn til stuen.

Stue og spisestue
Stor og møbleringsvennlig stue i vinkel med god plass til flere sittegrupper, samt en egen spisestuedel i enkel tilknytning til kjøkkenet. Stuen har godt med vindusflater på flere sider som gir mye naturlig lys, samt en god romfølelse. Vinduene har montert utvendige screens for solskjerming samtidig som du beholder utsikten. I stuen finnes også en flott klebersteinsovn som sørger for ekstra varme på kalde dager.
Fra stuen har du utgang til en skjermet og overbygd terrasse med videre adkomst til markterrasse. Her er det god plass til utemøblement og grill, og du har direkte adkomst til hagen.

Kjøkken
Stort og fint kjøkken med lyse slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og noen overskap med glassfronter. Kjøkkenbenker i laminat med fine svært god arbeidsflate og gode lysforhold fra vinduene. Vinduene har utvendige screens for solskjerming. Veggflater over benkeplater med flislagte flater. Integrert løsning for mikrobølgeovn samt nisje for kjøl- og fryseskap. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Ventilator over koketopp og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har 4 soverom som alle befinner seg i boligens 1. etasje. Alle rommene er av god størrelse og har god plass til møblering samt oppbevaring i garderobeskap. Hovedsoverommet har en meget romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Bad
Stort og innbydende baderom i 1. etasje med flislagte gulv- og veggflater. Baderommet er oppgradert i 2016 og 2019 og er utstyrt med vegghengt toalett, frittstående badekar, stort dusjhjørne med skyvedører og vegghengt dusjgarnityr samt en stor baderomsinnredning med to servanter og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Eget praktisk vaskerom med adkomst fra kjøkkenet. Vaskerommet er oppgradert i 2016 med flislagte gulv og veggflater. Her finner du innredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Benkeplate med fin arbeidsflate, og plassbygde skap som gir god oppbevaringsplass.

Kjellerstue
I kjelleren finner du også en hyggelig kjellerstue med god plass til sofagruppe. Her er det installert peisinnsats som gir en lun og god varme i rommet

Øvrig del av kjeller med kjølerom og masse lagringsplass.

Uteplass
Fra stuen har du utgang til en skjermet og overbygd terrasse med videre adkomst til markterrasse. Her er det god plass til utemøblement og grill, samt direkte adkomst til hagen.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her har du kort gangavstand til både barnehager, skole og dagligvarebutikk. Samtidig er vegen kort til populære turområder i Stavåsen som byr på milevis med tur- og sykkelstier på sommeren og skiløper med lysløype i vinterhalvåret. Noen hundre meter nedenfor boligen renner Glomma med fine friområder samt stier med mange fine turmuligheter.
Ca. 3 km til sentrum hvor du finner øvrige servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek mm. Bydelen Søbakken har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Badeplass ved Sagtjernet og Vesletjernet, hvor det også er fine friområder, lekeplass og Tufte-treningspark. Bybussforbindelse like ved som tar deg til sentrum, skysstasjonen og de øvrige bydelene. Gang- og sykkelsti langs hovedveien til sentrum, barnehager og skoler.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 274 kvm, Bruttoareal: 299 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, toalettrom, baderom, 4 soverom, vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trappegang og kjellerstue.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Tankrom i kjeller medtatt som sekundært bruksareal, (areal 4 m2). Primære bruksareal i kjeller uten etablert rømning eller tilfredsstillende dagslysareal (trappegang og kjellerstue). Øvrig kjeller samt garasjer og uteboder er medtatt som sekundære bruksareal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kaldtloft, krypkjellere, inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i stue i 1. etasje med klebersteinsovn samt peisinnsats i kjellerstue. Installert luft til luft varmepumpe på et soverom samt i stue i 1. etasje. Elektrisk gulvvarme på baderom i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 974 kvm. Eiendommen er pent opparbeidet med innkjøring og gårdsplass med belegningsstein med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Hagen er opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Garasje har også installert el-billader.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 22 916,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 963,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 273 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Marit Sivertsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 273
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 1 016 129,-
 • Primærrom: 210 m2
 • Bruksareal: 274 m2
 • Bruttoareal: 299 m2
 • Tomteareal: 974 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Linneavegen 101 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 217775746
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no