Skip to main content

Hyggelig småbruk med usjenert og fin beliggenhet. Velholdt enebolig, dobbel garasje, låve og uthus. Ca. 115 mål tomt.

Uthuslivegen 138 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, kjøkken, spisestue, stue med utgang til terrasse, gang, 2 soverom, bad og vaskerom/bad.

Dobbel garasje.
Gammelt fjøs.
Uthus.

Standard

Hyggelig småbruk med usjenert og fin beliggenhet i Sørskogbygda. Eiendommen ligger tilbaketrukket og har en stor tomt på ca. 115 mål med plass til både to- og firbeinte. Her finner du en velholdt og fin enebolig med praktisk planløsning med alt på en flate. På eiendommen finner du også en dobbel garasje fra 2018, gammelt fjøs og uthus. Flere fine uteplasser med fint utsyn over nærliggende områder. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen, og det er ca. 4/5 km til skole, butikk og barnehage i Sørskogbygda. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tilknytning til entreen finner du også en romslig og praktisk bod med god oppbevaringsplass.

Kjøkken med spiseplass
Kjøkkenet ligger fint til i boligen med adkomst fra entreen og spisestuen. Kjøkkenet er fra 2007 og har en lysmalt innredning med takhøye profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Fronter og skuffer med demping, og to overskap med vitrinedører. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har fine lysforhold og har god plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Stue og spisestue
Boligens spisestue ligger i praktisk tilknytning til kjøkkenet og dagligstuen. Her er det rom for langbord med plass til å samle familien til hyggelige måltider.

Dagligstuen er lys og romslig med gode møbleringsmuligheter. Her er det rom for flere sofa- og/eller sittegrupper. I stuen er det oppmurt peis med peisinnsats, nisjer og skiferhyller, som er et flott blikkfang i rommet. Her er det også montert varmepumpe som er med å skape en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året. Stuen har store vindusflater på flere sider og utgang til en stor og delvis overbygd terrasse i flere nivåer. Her er det god plass til utemøblement og trapp ned til hagen.

Bad og vaskerom
Lyst flislagt baderom med dusjnisje og toalett. På badet finner du også en romslig baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

I boligen finner du også et andre bad som i dag blir benyttet som vaskerom. Her finner du toalett, vegghengt servant og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du to lyse og romslige soverom, begge med god plass til seng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et landlig område øst for Sørskogbygda. Ca. 4 km fra boligen finner du både lokal dagligvarebutikk og skole i Sørskogbygda. Ca. 5 km til nærmeste barnehage. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i Elverum sentrum, ca. 14 km fra eiendommen. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligheter gjennom hele året. Skistadion ved skolen i Sørskogbygda har oppkjørte skiløyper på vinterstid og her skjer det mye for både store og små. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. Her er det lett å trives - velkommen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: 2 stuer, kjøkken, 2 bad, gang/kontorplass, 2 soverom, entre og stuegang.

Kjeller som helhet uten måleverdig areal grunnet himlingshøyder lavere enn 1,9 m. Himlingshøyder målt mellom 1,73 og 1,79 m. Bod ved entre medtatt som sekundært bruksareal.
Krypkjellere, kaldtloft samt inngangspartier og terrasser uten beregningsmessig bruksareal.
Garasje medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og ved. Et baderom med elektrisk gulvvarme. Luft/luft varmepumpe i stue. Ildsted med peis i stue 1.etasje

Tomten

Eiet tomt på ca. 115 422 kvm.
Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Belegningsstein foran inngangsparti. Slekt hellende og noe småkupert terreng rundt bygningsmassen. Hage opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Gårdakart fra NIBIO angir fordelingen av areal med med 7,7 daa dyrket mark, skog angitt til 104 daa. annet markslag angitt til 1,2 daa og bebyggelse, veier etc angitt til 2,4 daa. Se forøvrig vedlagte gårdskart i salgsoppgaven.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Dobbel garasje fra 2018 med innlagt strøm og bred leddport.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 2.998,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 2.963,- og slamtømming kr 1.535,- som faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 153 bnr. 55 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Sverre Sætre

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 153
  • Bruksnr: 55
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 190 000,-
  • Ligningsverdi: 456 218,-
  • Primærrom: 130 m2
  • Bruksareal: 139 m2
  • Bruttoareal: 151 m2
  • Tomteareal: 115422 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 2

Uthuslivegen 138 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 216011457