Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sørskogbygdvegen 1629 og 1640 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, trappegang, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Trappegang og 2 soverom.
Kjeller etg: Entre, soverom, baderom, kjøkken og stue.

Låve med fjøs
Garasje med bod

Sørskogbygdvegen 1640 med hus og låve

Standard

Koselig småbruk med landlig og fin beliggenhet I Siljuberget. Eiendommen passer ypperlig for deg som ønsker å drive med dyrehold, f. eks hund. Her finnes en lys og innbydende enebolig, garasje vedskjul samt låve med fjøs. Boligen har diverse nyere overflater fremstår som velholdt og koselig. Eiendommen er på ca. 67 mål og fordelt på to parseller. Ute har du et koselig tun med gode solforhold og store friområder i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen er det ca. 10 km til skole, barnehage og butikk i Sørskogbygda. Velkommen til Sørskogbygdvegen 1629 og 1640!

Entre/gang
Boligen har et hyggelig og dels overbygget inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til omkledning. Videre kommer du inn i en stor og romslig hall som er husets knutepunkt. Herfra er det adkomst til stuen og kjøkken samt baderom, soverom og trapp til kjelleretasjen.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en gråmalt kjøkkeninnredning med profilerte fronter og godt med skapplass. Benkeplater i laminert utførelse med gode arbeidsflater. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har gode lysforhold og fin plass til en spiseplass ved vinduet. I rommet er det også montert peisovn og gjennomgang til trappegang til boligens 2. etasje.

Stue og spisestue
Romslig og fin stue i vinkel med gode møbleringsmuligheter. Rommet har store vinduer på flere sider som skaper meget gode lysforhold og gir deg flott utsikt over området. Her er det god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper og langbord med plass til å samle venner og familie til hyggelige måltider. I stuen står det etablert peisvedovn, som gir en god varme på kjølige dager. Fra stuen er det utgang til en sydvendt terrasse med god plass til utemøblement og grill i sommerhalvåret. Terrassen har direkte adkomst til hage og koselig utsikt.

Soverom
Boligen har tilsammen fire soverom, Hovedsoverom beliggende i 1. etasje med adkomst fra hall, og plassbygd garderobeløsning. I 2. etasje befinner det seg to soverom av god størrelse med god plass til møblering. Det fjerde soverommet befinner seg i kjelleretasjen.

Bad og vaskerom
Bad og vaskerom i delvis åpen løsning i boligens 1. etasje. Baderommet har flislagte gulv- og veggflater og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med speil og belysning over. Oppvarming med vannbåren gulvvarme.
Vaskeromsdel har belegg på gulv og tapet samt panel på veggflater. Vaskerommet har installert vaskekum og opplegg for vaskemaskin med plass for vaskesøyle.

Bad i kjeller
Baderom i kjeller fra 2015 med vinylbelegg på gulv og våtromsplater på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med glassdører og vegghengt dusjgarnityr samt baderomsinnredning med speil og belysning over. Opplegg for vaskemaskin. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Kjeller etg
Deler av kjelleretasjen er innredet som leilighet med bad, soverom og stue med kjøkken. IKEA-kjøkken fra 2015 med laminerte skrog og fronter. Heltre benkeplate med god arbeidsplate, og takhøye skap med god oppbevaringsplass. Integrert induksjonstopp og stekeovn.

Låve
Låve som tidligere huset flere av gårdens husdyr. Låven er antatt å være ifra 1936 og inneholder diverse lagerrom og tidligere fjøs. Gjødselkjeller under tidligere fjøsrom.

Sørskogbygdvegen 1640
På nordsiden av Sørskogbygdvegen finnes resterende del av eiendommen, bestående av hus og låve med ukjent tilstand. Bolighuset er stått ubebodd over en lengre periode, og denne del av eiendommen er ikke gjennomgått av takstmann.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Siljuberget, ca. 10 km øst for Sørskogbygda i Elverum kommune. Eiendommen ligger åpent og fritt med utsikt over nærliggende områder. Nærhet til naturen gir mange fine muligheter for tur, trening og friluftsopplevelser gjennom hele året. Her kan barna boltre seg og man har mange fine muligheter for lek og aktiviteter. Med friarealer i umiddelbar nærhet har man mange gode muligheter for jakt- og friluftsliv. Det er også kort veg til oppkjørte skiløyper i Siljuberget på vinterstid.

På sommeren finnes fine steder for bading ved Lisjøen. Her det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle, og veien er heller ikke lang til Kynnsjøen som er en skogens perle for sommervannlek og aktiviteter. I området satses det også mye på utvikling av kanoaktiviteter og friluftsliv. Sørskogbygda kan forøvrig by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie.

Fra boligen er det ca. 10 km til barnehage, barneskole og nærbutikk med post i Sørskogbygda. For deg som ønsker byliv kan Elverum sentrum by på et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus m.m. Hit er det ca. 25 km.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 236 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, trappegang, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Trappegang og 2 soverom.
Kjeller etg: Entre, soverom, baderom, kjøkken og stue.

Enebolig med fullt bruksareal i kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Raftekott i 2.etasje uten beregningsmessig bruksareal grunnet lave himlingshøyder. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Primærarealer kjeller med leilighet og trapperom, kjellerboder med sekundære bruksareal. Himlingshøyder kjellerboder mål til 1,95 m, himlingshøyde leilighet målt til 2,38 m.
Overbygget inngangsparti, terrasser, krypkjellere og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal.
Låve medtatt som sekundært bruksareal. Gjødselkjeller og kjørebane i låve er ikke medtatt i arealberegningen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med peisovn i stue i 1. etasje samt på kjøkken og stue i kjeller. Installert luft til luft varmepumpe i trappegang til 2. etasje samt ved stue i kjeller. Vannbåren gulvvarme på vaskerom og baderom samt kjøkken i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 67 962 kvm. Eiendommen har gruset adkomst og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat rundt boligen, men noe svakt skrånende mot syd. Pent opparbeidet hage rundt boligen med plenarealer. Tomteparsell nord for fylkesvegen
(158/180 og 182) er hovedsaklig med skog og stedbunden vegetasjon.

Ved Gårdskart er (158,180/182) angitt totalt eiendomsareal med 67,3 daa som er sammenfallende med opplysninger fra Elverum kommunes kartsider. Fordelinger av areal er angitt med 5,6 daa dyrket mark, innmarksbeite med 1,3 daa, skog med høy bonitet angitt til 5,7 daa, skog med middels bonitet er angitt til 50,3 daa, åpen jorddekt fastmark med 0,7 daa og bebyggelse, veier etc angitt til 3,7 daa. Ukjent tilstand ved jordbruks- og skogsarealer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7 126,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 7 662,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 260,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

På eiendommen Sørskogbygdvegen 1640 utgjør kommunale avgifter ca. kr 2 504,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Det er fritak for renovasjon da eiendommen ikke benyttes. Kjøper må søke om nytt fritak hvis eiendommen fortsatt skal stå ubebodd.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 158 bnr. 399 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tom Arne Kristiansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 158
 • Bruksnr: 399
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 590 000,-
 • Ligningsverdi: 869 156,-
 • Primærrom: 191 m2
 • Bruksareal: 215 m2
 • Bruttoareal: 236 m2
 • Tomteareal: 67962 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Sørskogbygdvegen 1629 og 1640 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 212546206
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no