Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Djupmyrvegen 24A 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang/trapperom, bod/kontor, bad og 3 soverom.

Garasje og sportsbod.

Standard

Påkostet halvpart av tomannsbolig med gjennomgående høy standard samt mange gode kvaliteter. Boligen har en gjennomtenkt og god planløsning, lyse og delikate farge- og materialvalg samt varmekabler i hele 1.etasje. Ute finner du en flott opparbeidet og påkostet tomt som absolutt bør oppleves. Ute har du også garasjeplass i felles garasjeanlegg og sportsbod. Området er barnevennlig med nærhet til barneskole, flere barnehager og flere dagligvarebutikker på Grindalsmoen. Friområder i skogen i umiddelbar nærhet.

Velkommen!
Lys og romslig entre med god plass til omkledning. Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter gir rommet en god romfølelse samt masse plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Entreen har tilknyttet et praktisk vaskerom/toalettrom og videre adkomst til kjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkkenet er åpent og luftig med delvis åpen løsning mot stue og trapp opp til 2.etasje. Kjøkkeninnredning fra Norema med heltre profilerte bjørkefronter. Godt med skapplass og god arbeidsflate for matlaging på kjøkkenbenken. Vinduer over benken gir rommet fine lysforhold. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Downlights i tak.

Stue og spisestue
Lys og innbydende stuedel med plass til flere sittegrupper. I dag er stuen innredet med spisestue i praktisk tilknytning til kjøkkenet, samt sofagruppe. Store vinduer gir rommet godt med lys, sammen med lyse farge- og materialvalg. Stuen har installert både en fin peisovn og varmepumpe, i tillegg har du elektrisk gulvvarme i hele etasjen. Utgang til terrasse med direkte adkomst til hagen. Terrassen er delvis overbygd og har levegg mot nabo som skjermer. Det er i tillegg installert to terrassemarkiser, den ene med motor. God plass til utemøblement og grill i sommerhalvåret. Et lite trinn fra terrassen ned til den flotte hagen.

Bad og vaskerom
Boligen har et lyst og pent flislagt bad i 2.etasje. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, badekar samt dusjhjørne med glassdører og vegghengt dusjgarnityr. Lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

I 1. etasje finner du et praktisk vaskerom/toalettrom med adkomst fra entreen i 1.etasje. Vaskerommet har en smart innredning med blant annet høyskap og arbeidsbenk. Opplegg for oppvaskmaskin og plass til tørketrommel. Rommet har i tillegg toalett og en liten baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

Soverom
Boligen har 3 soverom. Alle rommene er av god størrelse med plass til møblering av seng, samt tilhørende møblement og garderobeløsning.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et nyere og barnevennlig boligområde på Vestad. Nærhet til flere barnehager og til Vestad barneskole. Det er også kort veg til butikker på Grindalsmoen. I bydelen finner du fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og prestøya. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 4 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, vaskerom/toalettrom, kjøkken og stue.
2. etg: Trappegang, baderom og 3 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1. og 2.etasje. Kaldtloft, delvis overbygget terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig areal. Innvendig bod og garasje medtatt som sekundærareal. Tilleggsareal for utvendig bod med 5 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i stue i 1. etasje med peisovn, samt installert luft til luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme i hele 1. etasje, samt på baderom i 2. etasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Aggregat plassert på bod i 2.etasje. Ventilasjonsanlegg med normal driftsstøy.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.410 kvm. Fellesarealet er pent opparbeidet med asfaltert innkjøring og parkeringsplass, med dels asfaltert og noe belegningsstein felles gangsti frem til boligen. Tomten er tilnærmet flat med privat hagedel ved boligen. Seksjonens hagedel er meget pent opparbeidet med gangarealer med belegningsstein, prydbusker og diverse beplantning. Integrert vanningsanlegg og utebelysning med lyssøyler som er styrt via fotocelle. Delvis overhygget terrasse med gode solforhold.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Det følger en garasjeplass i felles garasjeanlegg, samt en biloppstillingsplass til hver seksjon. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie Djupmyrvegen 22-24. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 14 284,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 840,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 14 bnr. 320 snr. 5 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Alicia Gill

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 14
 • Bruksnr: 320
 • section_number: 5
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 090 000,-
 • Totalpris: 3 108 984,-
 • Fellesgjeld: 18 984,-
 • Fellesutgifter: 1 500,-
 • Ligningsverdi: 794 632,-
 • Primærrom: 112 m2
 • Bruksareal: 117 m2
 • Bruttoareal: 136 m2
 • Tomteareal: 3410 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Djupmyrvegen 24A 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 212546130
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no