Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Marie Hamsuns veg 7B 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, gang, bod, bad, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.
3.etg: Loftstue, soverom og toalettrom/vaskerom med tilknyttet bod.

Garasje og utvendig bod.

Standard

Velkommen til Marie Hamsuns veg 7B - En moderne og gjennomført endeleilighet med barnevennlig og fin beliggenhet. Leiligheten går over to plan og har en innholdsrik og god planløsning med tre romslige soverom, to stuer, nyoppusset bad og et ekstra toalettrom/vaskerom. Her er det gjort store oppgraderinger i perioden 2018-2021 og leiligheten fremstår svært innbydende. Åpne løsninger, fine lysforhold og moderne farge- og materialvalg er gjennomgående. Ute finner du en skjermet og fin terrasse, bod og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Kort veg til flere barnehager, skoler og dagligvarebutikker. Forøvrig er det ca. 2 km til sentrum med øvrige servicetilbud. Svartholtet med flotte turområder gjennom hele året finner du like utenfor døren.

Velkommen inn
Leilighetens adkomst er via et hyggelig overbygget inngangsparti i 2. etasje med trapp fra bakkeplan. Inn i leiligheten blir du møtt av et lyst vindfang hvor det er god plass til omkledning samt oppbevaring av yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til bad, to av leilighetens tre soverom og en praktisk bod. Åpen løsning videre inn i stuen.

Stue
Leiligheten har en lys og innbydende stue med fin plass til møblering. Rommet har store vindusflater, lyse og moderne farge- og materialvalg og åpen løsning mot kjøkkenet. Installert peisovn som gir en lun og god varme på kjølige dager. Fra stuen er det også utgang til en skjermet og fin terrasse. Her er det god plass til utemøblement og fint utsyn mot skogen.

Kjøkken med spiseplass
Gjennomført og moderne kjøkken fra IKEA med svarte slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på benkeplatene. Benkeplater malt i betongmaling. Fronter og skuffer med demping og veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og mikro. Ventilator over koketopp. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gir god plass til en hyggelig spisestue med plass til hele familien.

Bad
Lekkert flislagt baderom fra 2018. Her er det gjennomførte farge- og materialvalg og installasjoner med toalett, dusj og baderomsinnredning med toppmontert servant. Stort veggspeil som skaper en god romfølelse, samt varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har til sammen tre soverom, to i hovedetasjen samt ett i loftetasjen. Alle soverommene oppleves som romslige med god plass til møblering. Hovedsoverommet har installert skyvedørsgarderobe.

Loftstue
I loftetasjen ligger en koselig loftstue med skråhimlinger og takvinduer som sammen med lyse og behagelige fargevalg gir rommet fine lysforhold. Loftstuen har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement, og kan fungere som en ekstra tv-stue. I loftetasjen ligger også leilighetens tredje soverom, bod og toalettrom/vaskerom.

Vaskerom/toalettrom
Kombinert toalett- og vaskerom fra 2018 med flislagt gulv og vegger med malte plater. Her finner du toalett, baderomsinnredning med servant, samt opplegg for vaskemaskin med benkeplate over. I åpen løsning fra vaskerommet finner du også en bod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og barnevennlig boligområde. Her bor du sentralt, samtidig som du har friområder i Svartholtet like utenfor døra. Her kan du spenne på deg skiene like utenfor på vinterstid, og ellers i året finner du milevis med stier og grusveier som passer like godt til løping som til sykling. Her har du mange fine turmuligheter gjennom hele året.

Kort avstand til flere barnehager i området, samt barne- og ungdomsskole på Hanstad. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Fra eiendommen er det også nærhet til flere dagligvarebutikker.

For deg som er glad i kultur og friluft er ikke veien lang til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Til sentrum er det ca. 2 km og her finner du en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 117 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang og entre.
3.etg: Stue, vaskerom/toalettrom og soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 2.etasje. Arealer 3.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Boder medtatt som sekundærareal.
Kaldtloft, raftekott, terrasse og svalgang uten beregningsmessig areal.
Garasjeplass medtatt som sekundære bruksarealer.
Fellesboder i sameiet ikke medtatt i arealberegningen.
Tilleggsareal for utvendig bod med tilsammen 5 m2. Arealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og vedfyring. Ildsted i stue 2.etasje med vedovn av nyere dato. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig strømfyring med panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 9.730 kvm. Tomten er tilnærmet flat og opparbeidet med parkering, veier og gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering.

Sameiet

Eierseksjonen hører til et boligsameie. Boligsameiet har ikke utarbeidet vedtekter, husordensregler etc. og meglerforetaket har ikke mottatt regnskap, budsjett eller årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 8.866,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales A-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 3.275,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 921 snr. 5 orgnr. 993055271 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Daniel M Svensberget
Agnes Eline Mørkhagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 921
 • section_number: 5
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 750 000,-
 • Fellesutgifter: 1 300,-
 • Ligningsverdi: 622 331,-
 • Primærrom: 104 m2
 • Bruksareal: 109 m2
 • Bruttoareal: 117 m2
 • Tomteareal: 9730 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Marie Hamsuns veg 7B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 212545968
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no