Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sagerudsvingen 10 2436 Våler i Solør Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, Vaskerom/baderom, baderom, 3 soverom, kjøkken og stue.
Kjeller etg: Boder, teknisk rom, trapperom og kjellerstue.

Dobbelgarasje.

Standard

Stor og romslig enebolig med barnevennlig og fin beliggenhet sentralt i Våler. Herfra er det kort veg til både barne- og ungdomsskole, barnehage, butikk og flotte turområder i skogen.
Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger på en flate, med en fin stue i vinkel, stort kjøkken, 3 soverom samt to baderom. Samtidig har du en kjelleretasje med stue, samt boder med masse lagringsplass. Boligen har diverse moderniseringsbehov for å møte dagens krav til standard. Ute har du dobbel garasje samt en hyggelig terrasse som er delvis overbygd med trapp ned til hagen.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd og innglasset inngangsparti. Videre kommer du inn i et vindfang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko i en plassbygd skyvedørsgarderobe. Fra gangen er det trappeadkomst til kjelleretasjen, samt tilknytting til de øvrige rommene i etasjen.

Stue
Boligen har en lys og fin stuedel med god plass til møblering. Rommet har plass for både spisestue og en sofakrok. Store vinduer på flere sider som skaper gode lysforhold. Med både varmepumpe og peisovn holder du enkelt en jevn og god temperatur gjennom hele året. Fra stuen har du også utgang til en delvis overbygd terrasse, med trapp ned til hagen.

Kjøkken med spiseplass
Boligen har et stort kjøkken med god plass til spisegruppe ved vinduet. Kjøkkenet har innredning fra byggeår med heltre fronter og laminert innredning samt benkeplass med gode arbeidsflater. Innredningen har godt med skap- og oppbevaringsplass fordelt på skuffer og skap. Veggflater over kjøkkenbenk med malte plater og vinyl. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
I boligen hoveddel finner du til sammen 3 soverom, alle med adkomst fra gangen. Rommene er av god størrelse med plass til møblering og garderobeløsning. Hovedsoverom med utgang til luftebalkong.

Baderom
Boligen har to baderom hvor et av baderommene er fra byggeår. Her er det belegg på gulv og vinyltapet på veggflater. Baderommet er utsyrt med toalett, badekar med vegghengt dusjgarnityr. samt baderomsinnredning med speil og belysning over. Oppvarming med varmefolie i himling.

Bad og vaskerom
Boligens andre baderom er etablert i 2003 og har flislagt gulv og vegger med flis og panel. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdører samt glassbyggerstein i vegg mot entre samt servant på vegg med speil og belysning over.
Baderommet er også utstyrt med skap- og benkeinnredninger med plass til tørketrommel samt opplegg for vaskemaskin. Oppvamring med elektrisk gulvvarme.

Kjeller etg
Kjelleretasje med innredet kjellerstue med installert vedovn. Øvrige areal i kjeller med boder som gir godt med lagringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og fint til i et trivelig og attraktivt boligområde i Våler. Herfra kort gangveg til sentrum, skoler og barnehage. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan finnes en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', og som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Gjennom året er det mye aktiviteter i Våler, med f.eks Vålerdagene og Gatebil på Vålerbanen hvor det finnes et topp moderne trafikksentrer for NAF. Her holdes eventer hvor det er mulighet for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler nettopp her.
Våler kan by på mange flotte turer i skog og mark. Spulsåstoppen med flott utsikt over store deler av Våler ligger en kort spasertur fra boligen. Her er det tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes sammen med familie og venner
Eiendommen ligger sentralt og fint til i et trivelig og attraktivt boligområde. Fra eiendommen er det kort gangveg til sentrum, skoler og barnehage. Området oppleves som veldig familievennlig. Det er kort veg til idrettsplass i sentrum med mange aktiviteter for hele familien, samt nærhet til Glomma hvor man kan bade, fiske eller kanskje padle i kano. Rivieran i Våler er populær, med en flott sandstrand, her er bademulighetene store.
Våler kommune er et eldorado for den som er interessert i friluft, jakt og fiske. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga kan alle være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 253 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, Vaskerom/baderom, baderom, 3 soverom, kjøkken og stue.
Kjeller etg: Kjellerstue og trapperom.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,25 m- 2,36 m. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, overbygget inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig bruksareal. Terrasse sydvest med ca 14 m2. Terrasse mot øst med ca 5 m2.
Oppholdsrom kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold. Inntilbygget garasje samt kjellerboder er medtatt som sekundærareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn på rom i kjeller, samt peisinnsats i murt omramming i stue i 1. etasje. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje. Baderom og vindfang med elektrisk gulvvarme.

Nedgravet parafintank ved langvegg mot vest, parafinløfter i kjellertrapp og parafinbrenner i stue. Regler om forbud mot fyring med parafin og fossil fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av nedgravet parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Eiet tomt på ca. 890 kvm. Eiendommen har pent anlagt innkjøring og gårdsplass med belegningsstein. Gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning i form av busker samt noe blomster. Hekk i enkelte av eiendommens tomtegrenser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjøre ca. kr 8.113,- for 2020. I disse inngår eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr samt renovasjonsgebyre fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommen har vannmåler og de kommunale avgiftene vil derfor variere ut ifra reelt forbruk. Eiendommen var ubebodd deler av 2020, og man må derfor forvente at de kommunale avgiftene vil være høyere enn oppgitt ovenfor.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 43 bnr. 140 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Atle Rønning
Morten Rønning

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 43
 • Bruksnr: 140
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 590 000,-
 • Ligningsverdi: 468 206,-
 • Primærrom: 157 m2
 • Bruksareal: 230 m2
 • Bruttoareal: 253 m2
 • Tomteareal: 890 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Sagerudsvingen 10 2436 Våler i Solør Norge

Visning

02.03.2021, 1700 - 1730.

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 208547873
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no