Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Frydenlundvegen 20D 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Sportsbod.

Standard

Velholdt og fin 3-roms leilighet beliggende i Frydenlund borettslag, kun et steinkast unna sentrum. Leiligheten oppleves som lys og innbydende, med flere overflatebehandlinger fra 2021 og fine lysforhold. Ute finner du et hyggelig overbygd inngangsparti med vestvendt og solrik terrasse, samt utvendig bod med ekstra lagringsplass. I Frydenlundvegen bor du rett i utkanten av sentrumskjernen i et attraktivt og barnevennlig boligområde. Du har kort veg til alt av sentrumsfasiliteter og servicetilbud, samtidig som veien er kort til Svartholtet med fine friområder. Veien er heller ikke lang ned til Glomma og fine turstier langs elva. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har adkomst via et hyggelig overbygd inngangsparti med balkong. Her er det fin plass til en liten sittegruppe. Inn i leiligheten blir du møtt av en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten, samt åpen løsning mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. Stuen har delikate fargevalg og vinduer på flere sider som gir gode lysforhold.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Benkebeslag og oppvaskkummer i metall. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til en spisestue ved vinduet.

Baderom
Lyst bad med vinylbelegg på gulv og vegger med vinyltapet. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og eswa-varme i gulv.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og fin beliggenhet like utenfor sentrumskjernen med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Sykehuset Innlandet ligger også like i nærheten. Leiligheten ligger fint til med vestvendt solrik terrasse hvor du kan vinke til 17.mai toget som går forbi! Fra leiligheten har du også kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad, vindfang, gang og 2 soverom.

Fullt bruksareal i 2.etasje for arealer omsluttet av yttervegger.
Svalgang, inngangsparti og kaldtloft uten beregningsmessig areal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Tilleggsareal for sportsbod med ca 6 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Bad med eswa-varme i gulvet. Forøvrig oppvarming med panelovner. Mulighet for etablering av ildsted i stue.

Tomten

Fellestomt på ca. 4 913,9 kvm. Borettslaget har asfaltert adkomst og parkering samt gangveier frem til boliger. Tomten er tilnærmet flat med etablert hageanlegg. Hage er opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles parkeringsplass i borettslaget. Borettslaget har 10 garasjeplasser som leies ut til beboere etter venteliste. Leie av garasjeplass koster kr 300,- per måned.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1010, andelsnr. 14 i Frydenlund Borettslag med orgnr. 967376922 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Liv Synnøve Stensby

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1010
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 090 000,-
 • Totalpris: 2 228 097,-
 • Fellesgjeld: 138 097,-
 • Fellesutgifter: 5 820,-
 • Ligningsverdi: 488 821,-
 • Primærrom: 74 m2
 • Bruksareal: 74 m2
 • Bruttoareal: 79 m2
 • Tomteareal: 4913 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Frydenlundvegen 20D 2414 Elverum Norge

Visning

02.03.2021, 1800 - 1830.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 208544256
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no