Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Mastmovegen 47A 2414 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre/gang, walk-in garderobe, bad, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet i 3.etasje med hyggelig beliggenhet på Mastmoen. Leiligheten har oppgradert standard og fremstår som velholdt og innbydende. En stor innglasset balkong gir leiligheten en ekstra stue som kan benyttes gjennom store deler av året. Det er også heis under bygging i blokka, som vil gi deg enkel adkomst til leiligheten. Kort veg til bybuss og friområder i skogen. Fra leiligheten er det også kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skoler i sentrum.

Velkommen inn!
I leiligheten kommer du inn i en lys gang plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet en praktisk bod, samt mulighet for etablering av garderobeløsning. Videre har gangen tilknyttet bad og soverom, samt åpen løsning inn mot stue.

Stue med utgang til innglasset balkong
Fin stuedel med plass for både spisestue og sofagruppe. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg, som sammen med den åpne romløsningen skaper en god romfølelse. Utgang til stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom gjennom store deler av året. Her er det god plass til møblering og fint utsyn.

Kjøkken
Lyst og velholdt kjøkken opplyst fra 2010. Innredningen har lyse profilerte fronter og laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Deler av overskap med glassfronter og veggflater over kjøkkenbenk med glass. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. På badet finner du toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Soverom
Leiligheten har ett soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter langs Elva og forbi de to museene, skogmuseet og Glomdalsmuseet. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Stue, kjøkken, baderom, soverom og gang/entre.

Andelsleilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger.
Innebygget terrasse og innvendig bod med sekundære bruksareal.
Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen.
Tilleggsareal for kjellerbod med tilsammen ca 4 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Primæroppvarming med sentralfyr til radiatorer. Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år.

Felles sentralvarmeanlegg kombinert med bereder og varmtvann. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes ISTA for avregning. Dette er både selger og kjøper sitt ansvar

Tomten

Fellestomt på ca. 44 315 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass, fotballbane og flere smitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Mulighet for leie av garasjer, motorsykkelgarasjer og motorvarmere. Parkering på felles parkeringsplasser.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1339, andelsnr. 134 i Mastmoen Borettslag med orgnr. 954100162 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Lillian Elisabeth Helvik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1339
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Totalpris: 1 677 830,-
 • Fellesgjeld: 427 830,-
 • Fellesutgifter: 5 313,-
 • Ligningsverdi: 413 783,-
 • Primærrom: 54 m2
 • Bruksareal: 73 m2
 • Bruttoareal: 79 m2
 • Tomteareal: 44315 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Vaktmester-/vektertjeneste

Mastmovegen 47A 2414 Elverum Norge

Visning

02.03.2021, 1700 - 1730.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 208543683
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no