Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Horndalsvegen 311 2410 Hernes Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, gang, kjellerstue, 2 soverom, toalettrom, vaskerom og 2 boder.
1.etg: Gang, kjøkken, stue med utgang til vinterhage og terrasse, 2 soverom og bad.

Garasje i sokkel.
Dobbel garasje.
Laftekoie.
Lysthus.

Standard

Velholdt og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet i Vestre Hernes. Boligen har en innholdsrik og praktisk planløsning som passer godt til en familie. Her finner du blant annet 4 soverom, 2 stuer, eget vaskerom, samt toalett i hver etasje. Boligen har gjennomgått vesentlige oppgraderinger de senere årene og fremstår i dag som velholdt og innbydende. Ute finner du flere fine uteplasser og en stor innglasset hagestue. Garasje i sokkel med utvendig og innvendig adkomst, samt dobbel garasje med innlagt strøm. Stor tomt med god plass til at både to- og firbeinte kan boltre seg. I hagen finner du også en laftekoie og lysthus. Her bor du i landlige og familievennlige omgivelser med kort avstand til flotte turområder i skog og mark. Fra eiendommen er det ca. 3,5 km til barneskole og barnehage i Hernes. Øvrige servicetilbud finner du i sentrum, ca. 9 km fra eiendommen.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn en lys entré med plass til omkledning. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i sokkeletasjen, samt trapp opp til 1.etasje.

Kjøkken
Lysmalt og fint kjøkken med profilerte fronter i heltre. Innredningen har flere overskap med glassfronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater og vindu som gir fine lysforhold. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Stue og spisestue
Romslig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommet er preget av moderne fargevalg og godt med vinduer som gir gode lysforhold. Stuen har installert peisvedovn og har downlights i tak. Fra stuen har du også utgang til en hyggelig innglasset vinterhage som gir boligen et ekstra rom som kan benyttes gjennom store deler av året. Fra vinterhagen kommer du ut på en romslig terrasse som har god plass til utemøblement, samt trapp ned til gårdsplassen.

Bad
Moderne og pent bad opplyst etablert i 2014. Her er det vinylbelegg på gulv og vegger med baderomsplater, samt vinyl på vegger i dusjnisje. På badet finnet du vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Soverom
Boligen inneholder fire soverom, to i hver etasje. Alle rommene er lyse og innbydende med fine farge- og materialvalg. Hovedsoverommet har i tillegg egen utgang til terrassen.

Vaskerom og toalettrom
Praktisk og fint vaskerom i sokkeletasjen. Her finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Toalettrom i sokkeletasjen med toalett.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig kjellerstue med god plass til sofa med tilhørende møblement. Rommet er ypperlig å benytte som f.eks en ekstra tv-stue. Her er det montert vedovn som gir en lun og god varme på kjølige dager. Downlights i tak.

Øvrig areal i sokkeletasjen med boder, samt innvendig adkomst til garasje.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Hernes. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 3,5 km til skole, barnehage og Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I nærheten av eiendommen ligger skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og ved Bergesjøen finner du både badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 9 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 239 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Kjellerstue, vaskerom, toalettrom, 2 soverom, trappegang, gang og vindfang.
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, gang og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje og kjeller. Målte himlingshøyder i kjeller mellom 2,24 og 2,35 meter.
Kaldtloft, terrasse og inngangsparti uten beregningsmessige bruksareal. Platting foran inngangsparti med ca 32 m2. Åpen terrasse med ca 50 m2.
Bod, sluse/bod (tidligere fyrrom) og garasje samt vinterhage medtatt som sekundære bruksareal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Frittstående garasje med sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i trapp opp til 1.etasje. Bad og vindfang med varmekabler i gulvet. Stue 1.etasje og kjellerstue med vedovner. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.737 kvm. Sydvent skrånet tomt med etablerte flatpartier. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Deler som naturtomt og deler av tomt som veggrunn.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje i sokkeletasje, samt frittstående dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 10.679,- for 2020. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales A-konto og faktureres ut fra målt forbruk. Renovasjon kr 3.785,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 96 bnr. 31 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Kent Dellerud

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 96
 • Bruksnr: 31
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 390 000,-
 • Ligningsverdi: 597 223,-
 • Primærrom: 156 m2
 • Bruksareal: 217 m2
 • Bruttoareal: 239 m2
 • Tomteareal: 2736 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Horndalsvegen 311 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 207095528
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no