Skip to main content

Lys og oppgradert 3-roms omsorgsleilighet i 4.etasje. Heis og balkong med flott utsikt mot Glomma. Bod i kjeller.

Grindalsvegen 1 2406 Elverum Norge

Innhold

4.etg: Entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og oppgradert 3-roms omsorgsleilighet i 4. etasje med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten har diverse nye overflater og oppgraderinger fra 2017, og fremstår i dag som velholdt og fin. Praktisk planløsning som er tilrettelagt for bevegelseshemmede, samt enkel adkomst via heis som også går ned i felles parkeringskjeller hvor leiligheten har egen bod. Leiligheten har også en hyggelig balkong med nydelig utsikt mot Glomma. Borettslaget har et felles oppholdsrom og mulighet for leie av en minileilighet til gjester som er på besøk. Her i Glomma Terrasse bor du meget sentralt med kort gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Dagligvarebutikk med postfunksjon like ovenfor veien og sentrum ligger bare en spasertur over Nybrua. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Leiligheten ligger i fjerde etasje og har adkomst via en hyggelig, overbygd svalgang tilknyttet felles trappeoppgang med heis. Svalgangen har plass til cafésett, og det er fin utsikt mot nærliggende områder. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det to skyvedørsgarderober med god plass til yttertøy og sko.

Kjøkken
Lyst og trivelig kjøkken med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Spisestue og stue
Åpen stue- og kjøkkenløsning gir en god romfølelse og fine lysforhold i leiligheten. I tilknytning til kjøkkenet er det fin plass til en spisestuedel med plass til å ha venner og familie på besøk.
Forøvrig er stuen lys og romslig med god plass til møblering. Stuen har godt med vinduer og utgang til en hyggelig balkong hvor du har nydelig utsikt mot Glomma og Nybrua.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom. Rommene har fin størrelse med plass til seng og garderobeskap. Et av soverommene har egen adkomst til badet.

Bad
Lyst baderom med sklisikkert våtromsbelegg på gulv og vegger med vinylbelegg. På badet finner du handikapp-klosett, handikapservant og dusjhjørne med glassvegger fra nyere tid. Opplegg for vaskemaskin. Badet har både adkomst via gang og skyvedør fra det ene soverommet.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet like ovenfor Nybrua. Her har du kort veg til alt av sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til og du finner blant annet dagligvarebutikk rett ovenfor gata. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann.

Oppvarming

Oppvarming med strøm via panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 5.196 kvm. Asfalterte veier og parkeringsplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Borettslaget disponerer 12 garasjer i garasjeanlegg under blokka. Det må søkes om plass hos borettslaget. Parkeringsplasser utdeles etter ansiennitetsprinsippet. Ellers gjesteparkering på nordsiden av bygget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Ved salg av leilighet skal andelseier overdra sin andel til den person/personer som Elverum Kommune utpeker, og som for øvrig fyller de vilkår vedtektene fastsetter. Vedkommende skal være medlem i boligbyggelaget. Andelen kan ikke gyldig overdras eller erverves uten at erververen samtidig overtar borettsinnskuddet.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 991 snr. 51, andelsnr. 39 i Glommen terrasse borettslag med orgnr. 982682142 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Frode Nystuen
Inga Arene Nystuen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 13
  • Bruksnr: 991
  • section_number: 51
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 1 097 672,-
  • Totalpris: 1 420 644,-
  • Fellesgjeld: 322 972,-
  • Fellesutgifter: 5 827,-
  • Ligningsverdi: 535 010,-
  • Primærrom: 72 m2
  • Bruksareal: 72 m2
  • Tomteareal: 5196 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

Grindalsvegen 1 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 203822374