Skip to main content

Velholdt og fin toppleilighet med 2 soverom. Sentrumsnær beliggenhet. Heis, parkeringskjeller og hyggelig terrasse.

St. Hanshaugen 13I 2413 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Parkeringsplass og bod i felles parkeringskjeller.

Standard

Velholdt og fin toppleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet like utenfor sentrum. Leiligheten har en praktisk og fin planløsning med blant annet 2 soverom og en hyggelig terrasse med fint utsyn mot Svartholtet. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg, og som endeleilighet får leiligheten godt med vinduer som gir fine lysforhold. Bygget har heis og har felles parkeringskjeller hvor du har egen bod og garasjeplass. Her på St. Hanshaugen bor du sentrumsnært, samtidig som du bor rett i skogkanten av Svartholtet med fine turområder gjennom hele året. Fra leiligheten har du også kort gangavstand til sentrum med de fleste servicetilbud og fasiliteter, Festningen, sykehuset innlandet og friområder langs Glomma. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten ligger i toppetasjen og har adkomst via et hyggelig overbygd inngangsparti. Her er det plass til et cafésett og du har fint utsyn mot skogen. Entreen innenfor gir god plass til omkledning og har rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen er direkte tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten og har åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og innbydende stuedel med fine møbleringsmuligheter. Her er det lyse overflater, og som endeleilighet får du ekstra med vinduer som gir gode lysforhold. Gjennom vinduene har du også fint utsyn mot Svartholtet og nærliggende områder. Stuen har god plass til både sofagruppe og spisestue mot kjøkkenet, som ligger i åpen løsning fra stuen. Rommet har installert peisovn og har utgang til en hyggelig terrasse med god plass til utemøblement.

Kjøkken
Kjøkkenet har en lys innredning med slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Pent flislagt bad med vegghengt toalett og dusjhjørne med skyvedører. Lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Badet har opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom. Hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert område i Øverleiret. Her bor du med skogen som nærmeste nabo, samtidig som du har gangavstand til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Kort veg til flere barnehager og skoler. Med Svartholtet rett utenfor døren er det enkelt å komme deg ut på tur. Her finner du milevis med stier og grusveier som kan benyttes gjennom hele året. Lysløypa i Svartholtet går også like forbi. Du har også kort veg til fine turområder ved Festningen hvor det også er et rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad, entre og 2 soverom.

Leilighet i 2.etasje med fullt bruksareal innenfor yttervegger.
Innvendig bod er medtatt som sekundært bruksareal.
Åpen terrasse og svalgang uten beregningsmessig bruksareal. Gulvareal på terrasse ca 12 m2.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Biloppstillingsplass i kjeller ikke medtatt i arealberegningen, gulvareal ca 15 m2.
Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen.
Tilleggsareal for kjellerbod med ca 5 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv på bad og vedovn på stue. Ellers oppvarming med panelovner. Balansert ventilasjonssystem med gjenvinner.

Tomten

Fellestomt på ca. 2 205 kvm. Tomten har sydvendt beliggenhet som er skrånende med etablerte flate partier. Det er asfaltert innkjøring, gjesteparkerings samt gangstier. Øvrig felles uteområde er pent opparbeidet med plen samt diverse beplantning. Felles gangsti og uteplass med betongheller.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Ellers gjesteparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1143, andelsnr. 12 i Solbo Terrasse Borettslag med orgnr. 988529737 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Akram Mahy Eddin

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 31
  • Bruksnr: 1143
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 290 000,-
  • Totalpris: 2 310 160,-
  • Fellesgjeld: 20 160,-
  • Fellesutgifter: 4 643,-
  • Ligningsverdi: 586 046,-
  • Primærrom: 75 m2
  • Bruksareal: 79 m2
  • Bruttoareal: 86 m2
  • Tomteareal: 2205 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

St. Hanshaugen 13I 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 203821998