Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Bekkekroken 21 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken og 2 stuer.
Kjeller etg: Trapperom, gang, baderom med badstue, kontor, 2 soverom og kjellerstue.

Utvendig bod
Hagebod

Dobbel carport

Standard

Lys og velholdt enebolig med god standard og sentral beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Boligen er innholdsrik og har en fin planløsning med mange soverom og flere stuer i åpen løsning med kjøkkenet. Dette gir en veldig god romfølelse sammen med alle vindusflatene i rommet. Ute har du vinterhage og en stor terrasse som gir deg mange bruksmuligheter. Boligen har siden 2006 blitt vesentlig oppgradert med blant annet nyere reinstallert kjøkken, to nye baderom, nytt yttertak samt innvendige overflatebehandlinger. Boligen har fin beliggenhet på Søbakken med gangavstand til flere barnehager, skole, butikk og fine friområder Stavåsen. Vegen er heller ikke lang til sentrum med øvrige servicetilbud. Velkommen til visning!

Velkommen!
I Bekkekroken 21 blir du møtt av et smart og overbygd inngangsparti i sammenheng med carporten. Entreen innenfor gir god plass til omkledning samt oppbevaring av sko og yttertøy. Her har du også en bod som har en fin funksjon som garderoberom. Fra entreen er det adkomst til soveromsgang med baderom og delvis åpen løsning til stue og kjøkken.

Stue
Boligen har to stuer som er fordelt med kjøkkenet som midtpunkt. Dette gir rommet en fin oppdeling og flere soner. Begge stuene er av god størrelse med rom for både spisestue og sofagruppe. Den nedre stuen har godt med vinduer som sammen med takhøyden gir rommet en god romfølelse og masse naturlig lys. Begge stuene har etablert ildsted med vedovn som sørger for ekstra varme i kaldere perioder. Nøytrale og tidsriktige farge- og materialvalg. Fra stuen er det utgang til vinterhagen med videre adkomst til terrassen og hagen. Terrassen har god plass til utemøblement.

Kjøkken med spiseplass
Funksjonelt og fint kjøkken - perfekt for deg som er glad i å lage mat! Her har du et arbeidsvennlig kjøkken med masse plass i form av skapplass og gode arbeidsflater på benkeplatene i heltre utførelse. Overskap med frostet glass og veggflater over kjøkkenbenk med metallplater. Det er installert en bred stekeflate med nedfelt steketopp og grillrist med ventilator over. For øvrig er det integrert stekeovn, og opplegg for oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stue/spiseplass, som gjør kjøkkenet til en sosial samlingsplass. Her er det plass til et langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest.

Soverom
Boligen har totalt 5 soverom, hvor 3 av rommene befinner seg i boligens 1. etasje. Alle rommene har god plass til møblering av seng med tilhørende møblement. Boligens øvrige soverom befinner seg i kjelleretasjen og har alle god størrelse.

Bad 1. etasje
Lyst og innbydende baderom renovert i 2019 med flislagt gulv og baderomsplater på veggflater. Baderommet har vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme samt opplegg for vaskemaskin og plass til vaskesøyle.

Bad kjelleretasje
Delikat baderom i kjelleretasje oppgradert i 2019 med belegg på gulv og baderomsplater på veggflater. Her er det installert badekar med vegghengt dusjgarnityr, toalett og baderomsinnredning med servant samt speil og belysning over. Elektrisk gulvvarme. Baderommet har mulighet for påkobling av vaskemaskin.

Kjeller etg
Innholdsrik kjeller med bod- og lagringsplass samt et stort disponibelt rom som selger har benyttet som kjellerstue. En av bodene har også utvendig adkomst.

Vinterhage
Fra stuen har du utgang til en stor vinterhage/innglasset terrasse. Den innglassede terrassen skaper en fin forlengelse av stuen, og kan benyttes gjennom store deler av året. Skyvedører til terrasse utenfor.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det bare noen hundre meter til Søbakken barneskole og nærmeste dagligvarebutikk. I området finner du også flere barnehager. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 243 kvm, Bruttoareal: 265 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken og 2 stuer.
Kjeller etg: Trapperom, gang, baderom med badstue, kontor, 2 soverom og kjellerstue.

Målt takhøyde 1. etasje: Varierende men målt 2,37 m. Målt takhøyde kjeller: Varierende men målt 2,31 m.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Takstmann har målt opp boligen til et bruksareal på 243 kvm, men Elverum kommune har opplyst i at boligen er 218 kvm, og derfor er det her et avvik på 25 kmv.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i begge stuene i 1. etasje. Installert varmepumpe i stue i 1. etasje. Elektrisk gulvvarme i entre, samt på begge baderom. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 697 kvm. Deler av tomten er veggrunn i Bekkekroken og oppgitt areal er derfor 598 kvm.

Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med parkering i carport i sammenheng med inngangsparti. Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med plen og beplantning i form av prydbusker. Adkomst til hage opparbeidet med belegningsstein.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16 688,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 796,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 223,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 193 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Lotte Isaksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 193
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 290 000,-
 • Ligningsverdi: 880 055,-
 • Primærrom: 213 m2
 • Bruksareal: 243 m2
 • Bruttoareal: 265 m2
 • Tomteareal: 697 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Bekkekroken 21 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 202416981
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no