Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Olav Duuns veg 2 2407 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Gang, boder, baderom, vaskerom, kjellerstue og soverom.

Dobbel garasje

Standard

Velholdt og fin enebolig med attraktiv beliggenhet på Hanstad. Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger på ei flate, samt kjelleretasje med god lagringsplass og blant annet vaskerom, boplass, bad, soverom og en hyggelig kjellerstue. Boligen fremstår som lys og innbydende, og har mange store vindusflater i oppholdsrommene som gir et fint naturlig lys. Flott opparbeidet tomt med flere fine uteplasser og dobbel garasje. Boligen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Hanstad med gangavstand til barnehage, skole, butikk og fine friområder både langs Glomma og i Svartholtet. Vegen er heller ikke lang til sentrum med øvrige servicetilbud. Velkommen til visning!

Vindfang
Boligen har et hyggelig og inntrukket inngangsparti som tar deg inn i et vindfang og videre inn i stuen. Her er det god plass til omkledning og til å henge fra seg yttertøy. Gangen har også installert skyvedørsgarderober med speilfronter god plass til oppbevaring av klær og sko. Fra gangen har du adkomst til stuen.

Stue og spisestue
Stor stue over to nivåer med flere soner og sitteplasser. Nedre del av stuen har en meget lys og luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med flere sofa- og/eller sittegrupper. I den øvre del av stuen er det installert en lekker peisovn med glassfelter på flere sider.
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og resten av stuen. Her er det plass til et langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Ved spisestuen er det en særegen og lekker åpen peis som gir en hyggelig stemning når man samles rundt spisebordet.
Det er en lys og flott stue med mange store vindusflater, noe som gir en svært god romfølelse og fine lysforhold.

Kjøkken
I enkel tilknytning til spisestuen finner du kjøkkenet med en delvis åpen løsning. Her finner du et klassisk og pent kjøkken i heltre. Kjøkkenet har godt med skapplass i form av skuffer og skap hvor enkelte av overskapene har glassfronter med belysning. Gode arbeidsflater på benkeplatene i heltre utførelse. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og kjøleskap. Ventilator over kokeplass montert i hette samt opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har 3 soverom hvor alle rommene ligger i 1. etasje. Alle rommene er av god størrelse og har god plass til møblering av seng og tilhørende møblement.

Baderom 1. etasje
Lyst baderom med belegg på gulv og fliser og panel på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, badekar med vegghengt dusjgarnityr og forheng, samt en stor heltre baderomsinnredning med dobbelt servant. Innredningen har godt med oppbevaringsplass samt speil med belysning over. Oppvarming med panelovn.

Bad
Nyere oppusset baderom fra ca. 2017 med flislagte gulv og veggflater med panel, samt flislagt dusjhjørne. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger samt baderomsinnredning med speil og belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du en lys og romslig kjellerstue med god plass til møblering. Dette er et fint rom å benytte til f. eks en ekstra tv-stue. Etablert ildsted med både åpen peis og vedovn.

Øvrige deler av kjelleren med bodplass, vaskerom og soverom.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og svært familievennlig beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Spar Hanstad med post i butikk. Med Svartholtet som i kort avstand fra boligen er det enkelt å komme seg ut på tur. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Her har du utallige muligheter enten du skal ut for kos eller trening. Her har du et fantastisk utgangspunkt for den aktive familien. Bare noen hundre meter opp i Svartholtet er det også laget til en gapahuk med grillplass. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. For deg som er glad i kultur og friluft er ikke veien lang til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Til sentrum er det ca. 3 km og her finner du en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 249 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Gang, baderom, vaskerom, kjellerstue og soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje og kjeller. Kjellerrom med varierende himlingshøyder. Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal (vindusareal <10% av gulvareal). Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig areal. Terrasse mot sydvest målt til ca 20 m2. Overbygget terrasse målt til ca 13 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med åpen peis og vedovn i stue i 1. etasje samt åpen peis og vedovn i kjellerstue. Elektrisk gulvvarme i stue (påbygd del), entre samt på baderom i kjelleretasjen. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje.

Tomten

Eiet tomt på ca. 990 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat med noe helling mot sydøst. Hagen er etablert og pent opparbeidet med plen og diverse beplantning i form av prydbusker og blomster. Eiendommens tomtegrenser er opparbeidet med gjerde, hekk samt betongmur mot en naboeiendom.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17 444,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 551 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Dag Lerdal

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 551
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 890 000,-
 • Ligningsverdi: 141 513,-
 • Primærrom: 217 m2
 • Bruksareal: 227 m2
 • Bruttoareal: 249 m2
 • Tomteareal: 990 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Olav Duuns veg 2 2407 Elverum Norge

Visning

09.03.2021, 1700 - 1730.

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 202416846
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no