Skip to main content

Moderne og lekker 3-roms leilighet med carport og bod. Nedbet. fellesgjeld. Kort veg til friområder, barnehage og skole.

Balders veg 9B 2413 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Entre/gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Carport.
Utvendig bod.

Standard

Moderne og lekker 3-roms leilighet med fin beliggenhet på Løvbergsmoen. Leiligheten har en praktisk planløsning og fremstår som velholdt, gjennomført og moderne. Åpne løsninger og store vinduer gir rommene gode lysforhold. Ute finner du en hyggelig overbygd balkong, carport og utebod. I Balders veg bor du med umiddelbar nærhet til både Svartholtet og Stavåsen, hvor du finner flotte turområder gjennom hele året. Fra leiligheten er det også kort veg til skole, barnehager og butikker i den nye bydelen Ydalir. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via et hyggelig overbygd inngangsparti. Entreen innenfor gir god plass til omkledning, og plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen er direkte tilknyttet bad, bod og leilighetens to soverom.

Stue
Flott stuedel med god plass til møblering. Her er det moderne farge- og materialvalg og store vinduer som gir rommet godt med lys. Den åpne romløsningen er også med å skape en luftig og fin romfølelse. Stuen har utgang til en hyggelig overbygd balkong.

Videre har stuen fin plass til en spisestue i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken
Moderne og pent kjøkken fra byggeåret. Innredningen har malte slette fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Vindu over kjøkkenbenk som gir fine lysforhold. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst og delikat bad med belegg på gulv og vegger med laminerte plater. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet har lyse fargevalg, rikelig med garderobeplass og god plass til dobbeltseng. Har du ikke behov for to soverom kan f.eks det ene soverommet benyttes som kontor/hobbyrom?

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Fra leiligheten har man nærmest umiddelbar nærhet til Svartholtet med fine turmuligheter. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Stavåsen med lysløype ligger også like i nærheten. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Det vil bli kort veg til den nye bydelen Ydalir hvor det blant annet er ny skole og barnehage.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2. etg: Entre/gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligareal med unntak av bod/teknisk (bruksareal sekundærdel). Kaldtloft, inngangsparti, terrasse samt carport inngår ikke i beregnede arealer. Terrasseareal målt til ca 8 m2. Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 16 m2. Bod i tilknytning carport, gulvareal ca 5 m2. Tilleggsareal for bod ved carport med 5 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat plassert i teknisk bod. Varmegjenvinner med rotorveksler.

Tomten

Fellestomt på ca. 7 372,3 kvm. Det er asfaltert adkomst og innkjøring samt gangstier på fellesområdet. Området har etablerte fellesarealer med plen og diverse beplantning samt en hyggelig lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsplass.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 231, andelsnr. 8 i Balderbo Borettslag med orgnr. 991075321 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Henrik Bakstad Henriksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 90
  • Bruksnr: 231
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 150 000,-
  • Fellesutgifter: 3 578,-
  • Ligningsverdi: 524 532,-
  • Primærrom: 72 m2
  • Bruksareal: 75 m2
  • Bruttoareal: 82 m2
  • Tomteareal: 7372 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

Balders veg 9B 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 199874376