Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Mosevegen 5 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, stue og kjøkken.
2.etg: Gang, 3 soverom og bad.
Kjeller etg: Trappegang, vaskerom og 2 boder.

Standard

Lys og trivelig rekkehusleilighet med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Leiligheten går over tre plan og består blant annet av 3 soverom, romslig stue og et lyst kjøkken. I kjelleretasjen har du også eget vaskerom og rikelig med bodplass. Leiligheten fremstår som velholdt og har lyse fargevalg. Flere fine uteplasser med terrasse med adkomst til hage, samt balkong med utgang fra soverom i 2.etasje. Ute finner du også carport og utebod. I Mosevegen bor du med Stavåsen like i nærheten, noe som gir deg flotte turmuligheter gjennom hele året. Kort gangavstand til både barnehager, barneskole og dagligvarebutikk med postfunksjon. Ca. 3 km til Elverum sentrum med øvrige fasiliteter og servicetilbud du måtte trenge.

Velkommen!
Leiligheten har et overbygd inngangsparti i sammenheng med utvendig bod og carport. Inn døren møter du et vindfang med adkomst videre inn i gangen. Her er det god plass til omkledning og plassbygde skap med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen har direkte tilknyttet toalettrom, og har delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og innbydende stue med gode lysforhold. Rommet har store vindusflater og utgang til en hyggelig terrasse med trapp ned til felles hage. Stuen er møbleringsvennlig og har god plass til både sittegruppe og spisestue. Installert peisovn som gir en lun og god varme på kjølige kvelder.

Kjøkken
Lyst og trivelig kjøkken med malte profilerte fronter. Flere overskap med glassfronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Oppvaskkummer og benkebeslag i metall. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over kokeplass.

Bad og toalettrom
Baderom i 2.etasje med lyse overflater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom i 1.etasje med toalett og vegghengt servant.

Soverom
Leiligheten har tre soverom som alle befinner seg i 2. etasje. Hovedsoverommet i er lysmalt og har utgang til en hyggelig balkong.

Kjelleretasje
I kjelleretasjen finner du trappegang, tidligere vaskerom og to boder. Nåværende eier har benyttet tidligere vaskerom som bod i de senere år. Her er det vegghengt vaskekum i metall. Boder med god lagringsplass.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det bare 700 meter til Søbakken barneskole og nærmeste dagligvarebutikk. I området finner du også flere barnehager. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 160 kvm

1. etg: Vindfang, toalettrom, gang, kjøkken og stue.
2. etg: Gang, baderom og 3 soverom.

Andelsleilighet med fullt bruksareal ved kjeller samt 1. og 2.etasje. Målte himlingshøyder i kjeller ca 2,00 og 2,08 m. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kjeller som helhet er medtatt som sekundære bruksareal. Terrasser og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal. Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 15 m2. Tilleggsareal for bod ved inngangsparti med ca 5 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarmingskjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i stue med vedovn. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 4 047 kvm. Det er gruset adkomst og gårdsplass med fellesparkering i borettslaget. Tomtene er tilnærmet flat med opparbeidet med plener og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass i borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 24 bnr. 204, andelsnr. 3 i Bekkestykket Borettslag med orgnr. 954534995 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Carl Alexander Watz
Kari Søgaard

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 24
 • Bruksnr: 204
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 130 000,-
 • Totalpris: 2 134 490,-
 • Fellesgjeld: 4 490,-
 • Fellesutgifter: 4 255,-
 • Ligningsverdi: 571 497,-
 • Primærrom: 98 m2
 • Bruksareal: 145 m2
 • Bruttoareal: 160 m2
 • Tomteareal: 4047 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus
 • Soverom: 3

Mosevegen 5 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 199872649
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no