Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Søbakkvegen 35 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, kjøkken, spisestue, stue med utgang til terrasse, bad, toalettrom og 4 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, gang, vaskerom, fyrrom og 3 boder.

Garasje og utebod.

Standard

Moderne og gjennomført enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har gjennomgått store oppgraderinger i 2018/19 og fremstår i dag som lys og innbydende. Her er det gjennomførte farge- og materialvalg og moderne detaljer. Innholdsrik og praktisk planløsning med blant annet fire soverom, stort lekkert kjøkken, flere stuer og eget vaskerom i kjeller. I kjelleretasjen er det forøvrig rikelig med oppbevaringsplass. Ute finner du en stor terrasse med trapp ned til en hyggelig hage, garasje og utvendig bod. Her i Søbakkvegen bor du i et attraktivt og etablert boligområde med fin utsikt mot Sagtjernet. Fra eiendommen er det ca. 150 meter til Søbakken barneskole og du har gangavstand til flere barnehager og dagligvarebutikk.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys entre med god plass til omkledning. Her er det en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter som har god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entreen er det delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Kjøkken
Stort og lekkert kjøkken fra 2018. Det har en lys og moderne innredning fra IKEA med slette fronter og demping på skuffer og skap. Her er det rikelig med skap- og skuffeplass og kjøkkenet fremstår som arbeidsvennlig og funksjonelt. Benkeplaten er i slitesterk laminat med oppvaskkum i kompositt. Flere vinduer over kjøkkenbenken som gir fine lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, pyrolyse stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap og mikro med stekefunksjon. Pop-up stikkontakter med USB. Nedfelt ventilator ved kokeplass.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider. Med store vinduer og åpen løsning mellom kjøkken, stue og spisestue skapes det en åpen og luftig romfølelse i boligen.

Stue
Stuen er lys og innbydende med god plass til møblering. Her er det montert peisovn fra 2018 og varmepumpe som gjør at du enkelt holder en jevn og god temperatur i boligen. Stuen har lyse fargevalg og store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Utgang til terrasse.

Bad
Bad med adkomst fra gang i 1.etasje. Her er det flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet har dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom
Toalettrom med oppgraderinger fra 2018. Her finner du toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fire lyse og fine soverom, alle med adkomst fra gang i 1.etasje.

Kjellerstue
I kjelleretasjen kommer du ned i en koselig kjellerstue. Her er det fin plass til møblering og rommet kan f.eks benyttes som en ekstra tv-stue. I kjellerstuen står det en åpen peis som gir en lun og god varme.

Vaskerom
Lyst og romslig vaskerom med god plass til vask og tørk av klær. Her finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrig areal i kjelleretasjen med gang og boder med god plass til oppbevaring/lagring.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken, like ovenfor Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter, og rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Her finnes også en Tufte treningspark. Fra eiendommen er det ca. 150 meter til Søbakken barneskole og i området finner du flere barnehager. Ca. 500 m til de nærmeste dagligvarebutikkene. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Kort avstand til fine friområder i Stavåsen, med utallige turmuligheter gjennom hele året. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 243 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/spisestue, kjøkken, gang, vindfang, bad, toalettrom, trapperom og 4 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, gang og vaskerom.

Bolig med fullt bruksareal i kjeller og 1.etasje. Målt himlingshøyde kjeller mellom 1,98 og 2,04 meter.
Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg med utilfredsstillende rømningsforhold.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Inntrukket inngangsparti, kaldloft, svalgang og dels overbygget hellelagt uteområde mot syd uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn og varmepumpe i stue 1.etasje. Åpen peis i kjellerstue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.064 kvm. Deler av tomt er gategrunn. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Tomten er tilnærmet flat og opparbeidet med plen og diverse beplantning. Oppført gjerde mot øst. Tomtegrense mot nord og vest med hekk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12.303,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 3.464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 180 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Oda Hansen Øieroset
Kristoffer Svartholt

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 568 563,-
 • Primærrom: 161 m2
 • Bruksareal: 213 m2
 • Bruttoareal: 243 m2
 • Tomteareal: 1064 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Søbakkvegen 35 2409 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 199065557
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no