Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Andreas Grøttings veg 19A 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 3 soverom, toalettrom, bad, stue med utgang til balkong, og kjøkken.

Bod i kjeller.

Standard

Nyoppusset og flott 4-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet i Nordleiret. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en praktisk planløsning med tilsammen 3 soverom og en hyggelig balkong. Leiligheten er nyoppusset og modernisert i 2020 og fremstår som tidsriktig og moderne. Her finner du blant annet nytt kjøkken, bad og nye overflatebehandlinger. I denne leiligheten kan du med andre ord flytte rett inn! Her bor du med kort avstand til skoler, barnehage, butikker og andre servicetilbud i sentrum. Veien er heller ikke lang til fine friområder både ved Sagtjernet og i skogen. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Inn i leiligheten blir du møtt av en gang med god plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet leilighetens tre soverom, toalettrom og bad. Videre er det åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Romslig og fin stuedel med god plass til både spisestue og sofa. Her er det moderne og gjennomførte farge- og materialvalg og vinduer som slipper inn godt med lys. Fra stuen har du utgang til en skjermet og fin balkong med god plass til en sittegruppe.

Kjøkken med spiseplass
Moderne og flott kjøkken fra 2020 med innredning fra IKEA. Innredningen har profilerte fronter, skuffer med demping og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med laminerte plater. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.
På kjøkkenet er det god plass til et hyggelig spisebord ved vinduet.

Bad og toalettrom
Lyst og delikat bad fra 2020. På badet er det flislagte overflater og installasjoner med dusj og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. På badet finner du også opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet, som også er nyoppusset i 2020. Her finner du toalett og baderomsinnredning med servant og speil på vegg.

Soverom
Leiligheten har tre lyse og innbydende soverom, alle med adkomst fra gangen.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Fra leiligheten er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet samt tufteparken med treningsmuligheter. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Det er også kort avstand med ca. 1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter som trengs i hverdagen. Her er det flere kjøpesentre, kommunehus, kino, bowling, restauranter og sykehus. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang/entre, toalett, bad/vaskerom, 3 soverom, stue og kjøkken.

4-roms leilighet i 1.etg. 3 soverom, gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og toalett.
Egen terrasse på ca. 11m2.
Egen utvendig felles sykkelbod som er satt opp frittstående foran oppgang til leilighetene. Innvendig areal 29,7m2
Det er også felles oppholdsrom i kjeller som kan brukes av beboerne.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i gulv på badet.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år.

Tomten

Fellestomt på ca. 21 306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles tørkestativ. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 25 i Nor 2 borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Pål Nordbakken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 250 000,-
 • Totalpris: 2 729 567,-
 • Fellesgjeld: 479 567,-
 • Fellesutgifter: 5 649,-
 • Ligningsverdi: 510 906,-
 • Primærrom: 78 m2
 • Bruksareal: 81 m2
 • Tomteareal: 14569 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Andreas Grøttings veg 19A 2408 Elverum Norge

Visning

 • 10.12.2020, 1800 - 1830.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 199065146
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no