Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Vindheiavegen 186 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue, gang, bad og kjøkken.
2.etg: Gang, 2 soverom og bad.
Kjeller etg: Gang og 3 boder.

Garasje med bod.

Standard

Nyoppusset og koselig enebolig med barnevennlig beliggenhet på Vestad. Boligen har gjennomgått diverse oppgraderinger i perioden 2019-2020 med blant annet nytt bad, ny terrasse og nye overflatebehandlinger. Boligen har også nyere kjøkken og flere andre oppgraderinger fra de siste årene. Moderne og gjennomførte farge- og materialvalg er gjennomgående for hele boligen. Her er det også godt med vinduer som gir rommene fine lysforhold, og som er med å skape en god romfølelse. Ute finner du en stor terrasse på ca. 45 kvm med god plass til møblering og trapp ned til hagen. Hagen er stor og har fine solforhold. På gårdsplassen er det god plass til biler og du har garasje med bod for oppbevaring. I Vindheiavegen 186 bor du sentralt, samtidig som du har umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen og ved Glomma. Ca. 3 km til skole og barnehage, samt servicetilbud i sentrum. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har adkomst via et hyggelig inngangsparti. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det også rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du også oppbevaringsplass for yttertøy, samt trappeadkomst til 2.etasje og kjeller.

Stue
Romslig og flott stue med lyse fargevalg og store vindusflater som gir gode lysforhold. Stuen har god plass for sofagruppe og har montert varmepumpe. Utgang via glassdør til terrassen. Terrassen er fra 2020 og er på ca. 45 kvm. Her er det god plass til å møblere med flere sittegrupper og grill i sommerhalvåret. Fra terrassen har du trapp ned til hagen. Fra stuen er det også åpen løsning mot en har liten gang som f.eks kan benyttes som en kontorkrok.

Kjøkken
Klasisk og pent kjøkken fra 2013/2014. Det har en lys innredning med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Over kjøkkenbenken er det et vindu som gir fine lysforhold, og ellers er veggen bak benken hovedsakelig lagt med hvite fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.
På kjøkkenet er det god plass til en hyggelig spisestue som gjør seg like godt til hverdags som til fest.

Bad 1.etasje
Gjennomført og moderne bad fra 2020 med lekre detaljer. Her er det gulv med belegg og vegger med baderomsplater. Badet har dusjhjørne og vegghengt toalett. Baderomsinnredning med to toppmonterte servanter, og speil på vegg med vegghengt lampe på hver side. Opplegg for vaskemaskin plassert i egen skapinnredning. Oppvarming med varmekabler i gulvet.

Soverom
I 2.etasje kommer du opp i en trappegang med adkomst til boligens to lyse soverom. Soverommene er romslige og har god plass til møblering med dobbeltseng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har tilknyttet privat bad.

Bad 2.etasje
Lyst og fint bad med oppgraderinger fra 2018. Her finner du wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil over.

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert boligområde på Vestad med ca. 3 km til skole og barnehage. Ca. 2 km til nærmeste dagligvarebutikk. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. I bydelen finner du også Terningmoen og Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 161 kvm
Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken. baderom, gang/trapperom og glassveranda/entre.
2.etg: 2 soverom, gang/trapperom og baderom.

Kjeller som helhet er medtatt som sekundært bruksareal. Kjellerrom med målte himlingshøyder ca 2,20 m.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Uisolert glassveranda/entre medtatt som primært bruksareal.
Kaldtloft, rafteloft, krypkjeller og terrasse uten beregningsmessig areal. Terrasseareal med ca 45 m2.
Frittstående garasje med sekundære bruksarealer.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Luft/luft varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad 1.etasje. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.440 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gruset gårdsplass med parkeringsmuligheter. Tomten er opparbeidet med plen og noe beplantning. Gjerde rundt deler av eiendommen. Terrengtrapp i betong og hellelagt gangsti mot inngangsparti.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6.390,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon og slamtømming kr 4.021,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 11 bnr. 65 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Kine Olsen Otterstad
Daniel Korsmo

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Ligningsverdi: 401 203,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 146 m2
 • Bruttoareal: 161 m2
 • Tomteareal: 1440 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Vindheiavegen 186 2406 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 199064625
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no