Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Nedre Skurubergsveg 95 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, baderom, soverom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Trappegang og 2 soverom.

Uthus
Låve

Standard

Idyllisk og landlig beliggende småbruk i Sørskogbygda, ca. 17 km fra Elverum sentrum. Her bor du i usjenerte og fredelige omgivelser, med store friområder rett utenfor døren. Samtidig er ikke veien lang til skole, barnehage og butikk i Sørskogbygda. Eiendommen består av en koselig enebolig med blant annet tre soverom. Boligen har alt du trenger i 1.etasje med både stue, kjøkken, soverom og bad. I tillegg har du en stor låve og uthus. Eiendommen er på totalt 355 mål fordelt på flere teiger i området.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en stor og romslig gang. Her er det god plass til omkledning samt til å henge fra seg yttertøy. Fra gangen har du adkomst til baderommet samt videre inn i boligen og kjøkkenet.

Kjøkken
Stort og fint kjøkken med takhøy innredning. Kjøkkenet har heltre profilerte dører med laminerte skrog samt godt med skapplass. Benkeplate i laminat med fine arbeidsflater. Tømmerveggene gir rommet en lun og fin stemning, sammen med vedovnen. Opplegg for vaskemaskin.

Stue og spisestue
Romslig og møbleringsvennlig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har godt med vinduer på flere sider som gir fine lysforhold. De gamle tømmerveggene er med og gir stuen en lun og koselig atmosfære, og en nyere vedovn gir en god varme i kjøligere perioder. Fra stuen har du også adkomst til trappegangen med utgang ut i hagen og trapp til 2. etasje.

Opp trappen
I boligens 2.etasje kommer du opp i en romslig gang hvor det blant annet er tilgang til god lagringsplass i kneloft samt mulighet plass til en koselig lesekrok.

Soverom
I etasjen finner du også to av soverommene. Rommene er av god størrelse og har god plass til møblering. Begge soverommene i 2.etasje har vedovner. Boligens tredje soverom ligger i 1. etasje med adkomst fra kjøkkenet og har installert eget toalett.

Bad
Badet ligger i 1.etasje med adkomst via gangen. Baderommet er opplyst fra 2015, og har vinylbelegg på gulv og flislagte veggflater. Installasjoner med toalett, dusjhjørne med glassvegger samt søyleservant. Opplegg for vaskemaskin samt badekar. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Beliggenhet

Eiendommen har beliggenhet i Sørskogbygda. Her har du ca. 2,5 km til lokal dagligvarebutikk, barneskole og barnehage. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i Elverum sentrum, ca. 18 km fra eiendommen. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligheter gjennom hele året. Skistadion ved skolen i Sørskogbygda har oppkjørte skiløyper på vinterstid og her skjer det mye for både store og små. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. Her er det lett å trives - velkommen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, baderom, soverom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Trappegang og 2 soverom.

Enebolig med fullt bruksareal i 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Raftekott i 2.etasje uten beregningsmessig bruksareal grunnet lave himlingshøyder.
Overbygget inngangsparti/terrasse, krypkjellere og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal. Målt terrasseareal til ca 17 m2. Låve og uthus medtatt som sekundært bruksareal. Kjørebane i låve er ikke medtatt i arealberegningen. Hønsehus med himlingshøyde lavere enn 1,9 meter, gulvareal ca 8 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje, kjøkken samt på et soverom i 2. etasje. Et soverom i 2. etasje med koksovn. Entre og baderom med elektriske varmekabler. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 355 150 kvm. Tomten er fordelt på to gnr., bnr. med flere teiger.
Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten har østvendt beliggenhet og er svakt skrånende. Rundt boligen er det opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Se vedlagte situasjonskart fra Elverum kommune vedrørende tomtens arealfordeling. Det er ikke foretatt noen besitktigelse/taksering av skogen, og det er derfor ukjent vedrørende skogens bonitet. Det er opplyst fra selger om at deler av skogen er hugget i perioden 2011-2017, og det er i 2020 foretatt nyplanting med tilsammen ca. 4 500 planter. Ingen opplysninger om avkastning, drenering eller evt forpaktninger av jordbruksarealer. Kjøper oppfordres til å besiktige skogen.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3 466,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 4 021,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 170 bnr. 12 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Siv Elin Sveen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Ligningsverdi: 140 759,-
 • Primærrom: 124 m2
 • Bruksareal: 124 m2
 • Bruttoareal: 135 m2
 • Tomteareal: 355150 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Nedre Skurubergsveg 95 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 198248070
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no