Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Strandstykket 80 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue og spisestue, gang, soverom, kontor, bad og kjøkken med utgang til terrasse.

Utvendig bod
Garasje i felles garasjeanlegg

Standard

Lys og moderne 2-roms leilighet med barnevennlig og fin beliggenhet på Søbakken. Leiligheten er lettstelt og har en praktisk planløsning med alt på en flate. Gjennomgående høy standard med nyere kjøkken og flere overflatebehandlinger fra 2017. Ute har du fine uteplasser både foran og bak, samt en egen hageflekk. Utvendig bod med ekstra lagringsplass, samt garasje i felles garasjeanlegg. Leiligheten ligger fint til i borettslaget med umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen. Kort veg til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk. For øvrig er det ca. 3 km til sentrum, med bybussforbindelse like utenfor.

Velkommen inn!
I leiligheten kommer du inn i et vindfang med omkledningsplass. Videre har du en lys og åpen gang med skyvedørsgarderobe som gir praktisk oppbevaring av yttertøy. Skyvedørsgarderoben har doble speildører som sammen med den åpne løsningen mot stuen gir en god romfølelse i gangen.

Stue
Innbydende og fin stue med store vindusflater og lyse fargevalg, som gir en åpen og lys atmosfære. Rommet har fine møbleringsmuligheter med plass til både sofagruppe og spisestue. Montert peisovn som gir en lun og god varme på kjølige dager.

Kjøkken
Videre inn i leiligheten finner du et lyst og moderne kjøkken av nyere dato. Innredningen har slette fronter og benkeplater i heltre med god arbeidsflate. Enkelte overskap med glassfronter og veggflater over kjøkkenbenk med glassplater. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.
På kjøkkenet har du plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet og du har utgang til terrasseplatting med direkte adkomst til hage og friområder. Terrassen har god plass til utemøblement og har levegger mot naboer. Leiligheten har også en fin uteplass med terrasse på fremsiden ved inngangspartiet.

Bad
Lyst og fint bad med nye overflatebehandlinger. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har ett romslig soverom med god plass til seng og garderobeskap. I leiligheten finner du også et lyst kontor.

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Her bor du med umiddelbar nærhet til Stavåsen som kan by på fine turområder året rundt. I Stavåsen finner du milevis med stier og løyper som kan benyttes til fots, på sykkel eller med langrennsski. På vinterstid er det lysløype i området. Det er også kort veg til både Sagtjernet og Vesletjernet - som begge har fine badeplasser på sommeren. Fellesområdet til borettslaget har også fine uteområder med friområder og lekeplasser. Barnehage rett i nabolaget og ca. 1 km til Søbakken barneskole og dagligvarebutikk med post i butikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad, gang, soverom og vindfang.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, terrasser, terrasseplatting og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal.
Garasjeplass i felles garasjeanlegg er medtatt som sekundære bruksarealer i arealoversikten ovenfor.
Tilleggsareal for utvendig bod med tilsammen 6 m2. Arealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt i arealoversikten ovenfor.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm og ved. Ildsted med peisovn ved stue fra 2016.

Tomten

Fellestomt på ca. 46.591 kvm. Fellestomten består av felles lekeområder, grøntarealer, garasjeanlegg og gjesteparkering. Asfalterte gangstier og veier. Asfaltert gangsti til inngangsparti og hageanlegg med anlagt plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers felles parkeringsområder for borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 453, andelsnr. 80 i Strandstykket borettslag a/l med orgnr. 954119084 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Solfrid Risbakken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 550 000,-
 • Totalpris: 2 083 869,-
 • Fellesgjeld: 533 869,-
 • Fellesutgifter: 4 752,-
 • Ligningsverdi: 487 361,-
 • Primærrom: 64 m2
 • Bruksareal: 69 m2
 • Bruttoareal: 75 m2
 • Tomteareal: 46591 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Strandstykket 80 2409 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 195854328
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no