Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Kvernhusvegen 12 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, stue og spisestue, kjøkken, soveromsgang, toalettrom, vaskerom, baderom og 3 soverom.
Kjeller etg: Trappegang, gang, baderom, kjellerstue, hobbyrom og diverse boder.

Garasje med carport
Laftet anneks

Standard

Velkommen til Kvernshusvegen 12 - En stor og velholdt enebolig over to plan med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en fin planløsning og består blant annet av tre soverom, to bad, eget vaskerom og flere stuer. Du har også godt med lagringsplass i kjelleretasjen. Hyggelig og pent opparbeidet tomt på ca. 2,3 mål som gir god plass til lek og moro. Ute finner du flere fine uteplasser, anneks og garasje med bod og inntilbygget carport. Her bor du i et veletablert boligområde med kort gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvarebutikk. Fine friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet med gode turmuligheter gjennom hele året.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti hvor det er plass til en liten sittegruppe. Inn i boligen møter du et vindfang og en romslig gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen er det åpen løsning videre inn til stuen.

Stue og spisestue
Lys og romslig stuedel med fine møbleringsmuligheter. Her er det rom for flere sofa- og/eller sittegrupper, samt en egen spisestudel. I dag er spisestuen praktisk plassert med direkte adkomst til kjøkkenet. Stuen har gjennomgående lyse overflater og godt med vinduer som gir fine lysforhold. I rommet er det montert en hyggelig peisinnsats som gir en lun og god varme på kjølige dager. Fra stuen har du også utgang til en delvis overbygd og steinlagt uteplass. Her er det god plass til utemøblement og direkte adkomst til hagen.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en eldre kjøkkeninnredning med profilere heltrefronter. Innredningen har laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker hovedsakelig med fliser og glassplate ved koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over kokeplass. På kjøkkenet har du også plass til en koselig spiseplass ved vinduet.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, alle med adkomst fra soveromsgang i 1.etasje. I tilknytning til soveromsgangen finner du også bad, vaskerom, toalettrom, samt egen utgang til hagen.

Bad, toalettrom og vaskerom
Baderom med vinyl på gulv og flislagte vegger. Her finner du dusjkabinett og en romslig baderomsinnredning med dobbelt servant og speil med belysning.
Separat toalettrom vegg-i-vegg med vegghengt servant -og toalett.

Lyst og praktisk vaskerom med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Deler av vegg ved utslagsvask med fliser. Praktisk benkeinnredning og to overskap.

Bad i kjeller
Bad i kjelleretasjen med vegghengt dusj, toalett og vegghengt servant med speil og belysning over.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du en koselig kjellerstue med god plass til møblering. Dette er et fint rom å benytte til f.eks en ekstra tv-stue.

I kjelleretasjen finner du også hobbyrom og flere boder med god lagringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det bare 600 meter til Søbakken barneskole og nærmeste dagligvarebutikk. I området finner du også flere barnehager. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 252 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, entre, toalettrom, vaskerom, gang, baderom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trappegang, gang, baderom, hobbyrom og kjellerstue.

Bolig med fullt bruksareal i kjeller og 1.etasje. Målt himlingshøyde kjeller 2,12-2,13 meter.
Kjellerstue og hobbyrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten
tilfredsstillende rømningsforhold.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Innvendige boder, anneks og garasje er medtatt som sekundært bruksareal. Arealer i anneks med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave
himlingshøyder (<1,9 m).
Overbygget inngangsparti og steinlagt uteplass uten beregningsmessig areal. Steinlagt uteplass, målt gulvareal ca 22 m2. Overbygget inngangsparti mot øst med målt gulvareal med ca 9 m2.
Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal 15 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til vegghengte radiatorer, strøm og vedfyring. Sentralfyringsanlegget tilknyttet dobbeltmantlet bereder. Ildsteder med peisinnsats i stue i 1. etasje samt vedovn i kjellerstue. Elektrisk gulvvarme på baderom i kjeller. Eventuelt øvrig oppvarming oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2337,9 kvm. Deler av tomteareal er veggrunn i Kvernhusvegen, og oppgitt areal er derfor ca. 2 114 kvm.

Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og er pent opparbeidet med plen og diverse beplanting. Deler av tomteareal med stedbunden vegetasjon. Tomtegrenser mot syd og vest med hekk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17 776,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 88 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Jo Finborud
Bjørg Julie Fjellstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 890 000,-
 • Ligningsverdi: 887 591,-
 • Primærrom: 199 m2
 • Bruksareal: 252 m2
 • Bruttoareal: 280 m2
 • Tomteareal: 2337 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Kvernhusvegen 12 2409 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 195854281
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no