Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Hernesvegen 80 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue
Kjeller etg: Gang, boder, vaskerom og kjellerstue

Garasje

Standard

Enebolig med sentral og fin beliggenhet i Hernes med kort veg til skole og barnehage. Her har du store friområder rett i nærheten som gir deg mange muligheter gjennom hele året. Boligen har en praktisk planløsning med store og lyse rom. Boligen har behov for oppgradering og modernisering for å møte dagens krav til standard, men her har du et godt utgangspunkt med mange muligheter. Deler av grunnmur mot nordvest og nordøst oppført i 2020 grunnet setningsskader og innsig av fritt vann.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en gang med god plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy. Gangen knytter boligen sammen med adkomst til boligens tre soverom, badeværelse, kjøkken og stue.

Stue og spisestue
Hyggelig stue med god plass til møblering. Rommet har store vinduer som gir gode lysforhold. Installert varmepumpe og vedovn som gjør det enkelt å holde en jevn og god temperatur i boligen året rundt. Fra stuen er det utgang til delvis overbygget terrasse.

Kjøkken
Romslig kjøkken med profilerte fronter og laminert kjøkkenbenk. Kjøkkenet fremstår som lyst og fint med vinduer på to sider samt en hyggelig spiseplass på kjøkkenet.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom av god størrelse.

Bad
Badeværelse med gulvbelegg og laminerte plater på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og servant på vegg. Oppvarming med panelovn.

Kjeller etg
Kjelleretasje med boder, vaskerom og kjellerstue.

Beliggenhet

Eiendommen har sentral og fin beliggenhet i trivelige Hernes, i et etablert boligområde. Fra boligen er det ca. 1,5 km til barneskole, barnehage og Herneshallen med en rekke aktivitetstilbud. Her er det er et godt tilrettelagt idrettsmiljø for barn og ungdom. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for store og små. På sommerstid er det fine gang og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Stavåsdammen med fine bademuligheter samt Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 6 km til Elverum sentrum med et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Det er etablert gang/sykkelvei til Elverum sentrum fra barneskolen i Hernes.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Gang, vaskerom og kjellerstue.

Bolig med fullt bruksareal i 1.etasje og kjeller. Himlingshøyde kjeller 2,05-2,11 meter. Kjeller som helhet er medregnet som sekundært bruksarealer i arealoversikten. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kaldtloft, inntrukket terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming strøm, ved og parafinfyring. Det er etablert ildsted i stue i 1. etasje med vedovn. Kjellerstue i kjeller med parafinovn tilknyttet innvendig dagtank. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Regler om forbud mot fyring med parafin og fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2 100 kvm. Eiendommen har gruset adkomst og gårdplass med flere biloppstillingsplasser. Tomten er dels opparbeidet med plen og noe beplantning.

Oppgitt areal er oppgitt å være ca. 1 892 kvm hvor deler av tomtegrunn er felles adkomstveg.

Deler av garasje er bygd utenfor eiendommens tomtegrense.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9 226,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 104 bnr. 89 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Rolf Olav Lillehagen
Frank Melvin Lillehagen
Jan Harry Lillehagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Ligningsverdi: 391 884,-
 • Primærrom: 129 m2
 • Bruksareal: 170 m2
 • Bruttoareal: 189 m2
 • Tomteareal: 2100 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Hernesvegen 80 2410 Hernes Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 195062166
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no