Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Ingeborg Torstejnsons veg 22 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, wc, vaskerom, bod, gang, kjøkken og stue med utgang til terrasse og vinterhage.
2.etg: Loftstue, bad, bod og 3 soverom.
Sokkel etg: Gang, bod, bad/vaskerom, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Dobbel garasje med innredet hems.
Bod/teknisk rom i sokkeletasjen med utvendig adkomst.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet inntil Svartholtet. Boligen har en praktisk planløsning og mange gode kvaliteter med blant annet vannbåren gulvvarme og sokkeletasje med godkjent leilighet. Dette gir deg potensielt skattefrie og gode leieinntekter. Her er det gjennomgående lyse overflater, med flere nye overflatebehandlinger fra 2019 og 2020, og store vinduer som gir fine lysforhold. Ute har du flere fine uteplasser og vinterhage. Dobbel garasje med hems, innredet med både "ungdomsrom" og boder med mye lagringsplass. Tomten er pent opparbeidet og med grense mot Svartholtet kan du spenne på deg skiene rett utenfor døra på vinterstid. Fra eiendommen har du kort veg til flere barnehager, dagligvareforretninger og barne- og ungdomsskole på Hanstad. For øvrig er det ca. 2 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med god plass til omkledning. Vindfanget er direkte tilknyttet toalettrom og et praktisk vaskerom. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til 2.etasje, samt god plass til etablering av garderobeløsning. Gangen har delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue og spisestue
Stor og flott stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper, samt en egen spisestuedel. Det er også mulig å dele av stuen slik at du får et fjerde soverom i hoveddelen. Rommet har lyse og moderne farge- og materialvalg, og store vindusflater som skaper fine lysforhold. Det er vannbåren gulvvarme i 1.etasje, og i stuen finner du i tillegg en peisovn som gir en ekstra god varme på kalde dager. Fra stuen har du utgang til en stor terrasse som strekker seg rundt flere sider av boligen. En del av terrassen er innglasset til en vinterhage slik at du kan forlenge utesesongen. Terrassen har god plass til flere sittegrupper og har trappeadkomst ned til hagen.

Kjøkken
Boligen har et lyst og innbydende kjøkken, i delvis åpen løsning mot stuen. Her finner du en lysmalt kjøkkeninnredning med takhøye profilerte fronter. Laminerte benkeplater med god arbeidsflate og to rustfrie kummer. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser og vindu som gir godt med lys. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin, ventilator over kokeplass og integrert kjøleskap. På kjøkkenet har du også rom for en koselig spiseplass ved vinduet.

Loftstue
I boligens 2.etasje kommer du opp i en lys og fin loftstue. Dette er et ypperlig rom å benytte til f.eks en ekstra TV-stue. Fra loftstuen har du utgang til en overbygd balkong med plass til et cafesett og nydelig utsikt over nærområdet.

Soverom
I 2.etasje finner du tre av boligens tilsammen fem soverom. Rommene er lysmalte og to av de har installert skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko.
De to øvrige soverommene finner du i leiligheten i sokkeletasjen.

Bad
Bad med adkomst fra loftstue i 2.etasje. Her er det lyse flislagte overflater og vannbåren gulvvarme. Badet har toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Vaskerom og toalettrom
Lyst og praktisk vaskerom med adkomst fra vindfanget i 1.etasje. Her finner du innredning med over- og underskap, samt benkeplate. Vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom med toalett og innredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Leilighet i sokkeletasje
I boligens sokkeletasje finner du en godkjent leilighet med egen utvendig adkomst. Leiligheten består av en gang med god plass til oppbevaring. Videre finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til sofakrok og spiseplass. Det er vannbåren gulvvarme i hele leiligheten, samt vedovn i stuen.

Kjøkkenet har en lysmalt innredning med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og vegghengt speil. Opplegg for vaskemaskin.

I leiligheten finner du også to lyse og fine soverom med god størrelse.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde. Her bor du sentralt, samtidig som tomten grenser mot store friområder i Svartholtet. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøra på vinterstid, og ellers i året finner du milevis med stier og grusveier som passer like godt til løping som til sykling. Her har du mange fine turmuligheter gjennom hele året.

Kort avstand til flere barnehager i området, samt barne- og ungdomsskole på Hanstad. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Fra eiendommen er det også nærhet til flere dagligvarebutikker.

For deg som er glad i kultur og friluft er ikke veien lang til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Til sentrum er det ca. 2 km og her finner du en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 211 kvm, Bruttoareal: 232 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Hall, vaskerom, stue/spisestue, kjøkken, entre og wc.
2.etg: Gang, bad, tv-stue og 3 soverom.
Sokkel etg: Gang/entre, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme og ved. Vannbåren gulvvarme i sokkeletasje, 1.etasje og på bad i 2.etasje. Vedovn i stue i sokkeletasje. Peisovn i stue 1.etasje.

Tomten

Eiet tomt på ca. 761 kvm. Skrånet tomt mot vest som grenser mot friområder i Svartholtet. Innkjøring og parkering opparbeidet med belegningsstein. Sti av belegningsstein rundt boligen. Hagen er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Hekk rundt deler av tomten.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13.450,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales A-konto og vil variere ut ifra målt forbruk. Renovasjon kr 4.067,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.223,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 886 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Anders S Edvardsen
Bente Edvardsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 490 000,-
 • Ligningsverdi: 1 119 943,-
 • Primærrom: 192 m2
 • Bruksareal: 211 m2
 • Bruttoareal: 232 m2
 • Tomteareal: 761 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Ingeborg Torstejnsons veg 22 2414 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 195059638
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no