Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Kalsvevegen 8 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 5 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, vaskerom, bad og diverse boder.

Garasje med 3 boder.

Standard

Lys og innbydende enebolig med landlig og usjenert beliggenhet ved Kynnberget. Her har du fine friområder rett utenfor døra og det er ca. 5 km til sentrum i Sørskogbygda med butikk og barneskole. Eiendommen består av en koselig og velholdt enebolig med flere nye overflatebehandlinger og nytt tak. Det er også nylig boret etter vann. Boligen har en innholdsrik planløsning med alt du trenger i 1.etasje, samt kjeller med eget vaskerom og rikelig med bodplass. Her har du tilsammen fem soverom og 2 bad. Ute har du garasje med flere boder, hyggelige uteplasser og en stor tomt med umiddelbar nærhet til friområder i skogen.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det plass til omkledning og videre adkomst til en gang med rom for å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue
Lys og romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. I dag er spisestuen praktisk plassert like utenfor kjøkkenet. Rommet har gjennomførte og moderne fargevalg og store vindusflater som gir svært gode lysforhold. I stuen er det montert både vedovn og varmepumpe, samt utgang til terrasse.

Kjøkken med spiseplass
Innbydende og fint kjøkken med adkomst fra både gang og spisestue. Innredning i heltre med malte profilerte fronter og himlingshøye overskap som gir ekstra skapplass. Benkeplater i heltre med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med malte fliser og vindu som gir gode lysforhold. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad og vaskerom
Bad i 1.etasje med lyse overflater. Her finner du toalett, dusjnisje med skyvedør og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Flislagt gulv med varmekabler.

Bad i kjelleretasjen med toalett, badekar med dusjarmatur og baderomsinnredning med nedfelt servant.

Eget vaskerom i kjeller med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Boligen har tilsammen fem lyse og fine soverom, alle med adkomst fra soveromsgang i 1.etasje. Flere av soverommene har plassbygde garderobeskap med god oppbevaringsplass.

Beliggenhet

Boligen ligger landlig og fint til i Kynnberget. Det er ca. 5 km til Sørskogbygda hvor du finner du både lokal dagligvarebutikk, skole og barnehage. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i Elverum sentrum, ca. 20 km fra eiendommen. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligheter gjennom hele året. Skistadion ved skolen i Sørskogbygda har oppkjørte skiløyper på vinterstid og her skjer det mye for både store og små. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. Her er det lett å trives - velkommen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 176 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, gang, vindfang og 5 soverom.
Kjeller etg: Baderom, vaskerom, trapperom og gang.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Himlingshøyder i kjeller målt 2,0 - 2,04 meter.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom).
Kjellerboder og garasje er medtatt som sekundært bruksareal.
Krypkjellere, kaldtloft, terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal.
Lekestue ikke medtatt i arealbeskrivelsen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsted i stue med kombinert ved- og parafinbrenner, tidligere dagtank er utkoblet. Luft/luft varmepumpe i stue. Bad i 1.etasje med varmekabler i gulv. Ellers oppvarming via panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.938 kvm. Gruset tun med biloppstillingsplass for flere biler. Etablert hage med plen og diverse beplantning, øvrig tomt som naturtomt. Deler av tomtegrense med gjerde. Etablert uteplass med betongheller mot vest. Terrengmurer med sementstein.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3.206,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 4.021,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 180 bnr. 113 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stig Sønsthagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Ligningsverdi: 576 422,-
 • Primærrom: 149 m2
 • Bruksareal: 164 m2
 • Bruttoareal: 176 m2
 • Tomteareal: 1938 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Kalsvevegen 8 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 194302598
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no