Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Hestehagen 33A 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Sportsbod og redskapsbod.

Standard

Velholdt og fin 3-roms selveierleilighet med sentrumsnær beliggenhet på Hanstad. Leiligheten har en åpen og fin planløsning på bakkeplan, samt gjennomgående lyse overflater. Ute har du sportsbod med ekstra lagringsplass og en hyggelig og delvis overbygd vestvendt terrasse. I Hestehagen har du gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Du har også kort veg til fine friområder for tur og trening i nærområdet, både i skogen og langs Glomma.

Velkommen inn!
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Inn døren blir du møtt av et vindfang med plass til omkledning. Her er det også montert en skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten og delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Leiligheten har et lyst og fint kjøkken med slette fronter og godt med skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Laminerte veggplater over kjøkkenbenkene. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir en god romfølelse og skaper rom for en koselig spiseplass ved vinduet. Videre har stuen god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Stuen har store vindusflater og lysmalte overflater, samt utgang til en delvis overbygd terrasse. Montert peisovn.

Bad
Lyst baderom med belegg på gulv og veggflater med vinyltapet. Badet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom med god plass til seng og garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen har sentral og barnevennlig beliggenhet på Hanstad med kort veg til det meste. Ca. 1 km til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og to dagligvarebutikker. På Hanstad har du flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Svartholtet hvor du finner milevis med stier og skogsbilveier som passer like gods til fots som på sykkel. På vinteren har du milevis med oppkjørte skiløyper i samme området. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca.1,5 km til sentrum med en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/kjøkken, bad, 2 soverom, gang og vindfang.

Leilighet i 1.etasje med fullt bruksareal.
Innvendig bod medtatt som sekundærareal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Overbygget terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal.
Tilleggsareal for utvendig bod med ca 5 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Stue/kjøkken, bad og gang med varmekabler i gulvet. Vedovn i stue. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 941 kvm. Asfaltert innkjøring, felles parkering og gangstier. Tomten er opparbeidet med plen og noe beplantning, samt felles lekeplass. Redskapsbod og sportsbod plassert utenfor inngangsdør.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsplasser, samt parkering ved inngangsparti.

Sameiet

Eierseksjonen hører til et boligsameie. Boligsameiet har ikke utarbeidet husordensregler etc. og meglerforetaket har ikke mottatt regnskap, budsjett eller årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 7.426,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales akonto og belastes etter målt forbruk. Renovasjon kr 2.712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1111 snr. 3 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Astrid Enger Reierstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 090 000,-
 • Fellesutgifter: 700,-
 • Ligningsverdi: 513 955,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 69 m2
 • Bruttoareal: 74 m2
 • Tomteareal: 941 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Hestehagen 33A 2407 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 194302234
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no