Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Myrvoldvegen 4A 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Sokkel etg: Kjellerstue, disponibelt rom, bod og vaskerom.

Inntilbygget uthus med garasje i 1.etasje og bod i sokkeletasjen.

Standard

Lys og innbydende enebolig med barnevennlig beliggenhet på Løvbergsmoen. Her bor du bare noen hundre meter unna ny barneskole og barnehage i Ydalir, samt flere dagligvarebutikker og andre forretninger. Fra eiendommen har du også umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen, både i Svartholtet og Stavåsen. Forøvrig er det ca. 2 km til sentrum. Boligen har en fin planløsning over to plan, med blant annet god bodplass og egen inngang i sokkeletasjen. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg med flere overflatebehandlinger fra 2020. Ute har du en stor overbygd terrasse med direkte adkomst til hagen. Inntilbygget uthus med garasje i 1.etasje og bod i sokkeletasjen. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt åpen løsning til stuen.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med innredning fra byggeåret. Innredningen har lysmalte slette fronter og benkeplater i laminat fra 2020. Benkebeslag i stål med utslagsvask og oppvaskkum, samt veggflater over kjøkkenbenker med malte fliser. Over kjøkkenbenken er det også vindu som gir fine lysforhold i rommet. Ventilator over komfyrplass og opplegg for oppvaskmaskin.

Spisestue og stue
Lys og romslig stuedel med fine møbleringsmuligheter. Her er det rom for en egen spisestuedel i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Stuen har lyse overlater og store vindusflater som gir svært gode lysforhold. I rommet er det installert både varmepumpe og kombinert ved-/ og parafinovn. Fra stuen har du trapp ned til sokkeletasjen, samt utgang til terrasse.

Soverom
Boligen har tilsammen tre lyse og fine soverom, flere med plassbygde garderobeskap. Alle soverommene har adkomst fra gangen i 1.etasje.

Bad og vaskerom
Baderom med belegg på gulv og vegger med våtromsplater. På badet finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Kjellerbod benyttet som vaskerom. Her er det vaskekum i metall og rom for vaskemaskin.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig kjellerstue og boder med god oppbevaringsplass. Kjellerstuen har egen utvendig adkomst og har montert vedovn. Dette er et ypperlig rom å benytte som f.en eksta tv-stue.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Fra eiendommen har man nærmest umiddelbar nærhet til Svartholtet med fine turmuligheter. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Stavåsen med lysløype ligger også like i nærheten. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Fra boligen er det kun noen hundre meter til den nye bydelen Ydalir. Her finnes det handelspark med butikker og dagligvareforretning samt ny skole og barnehage som åpnet høsten 2019.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 171 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, 3 soverom, entre og vindfang.
Sokkel etg: Kjellerstue og soverom.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,19 - 2,24 m.
Kjellerstue uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kjellerboder, garasje og bod under garasje er medtatt som sekundærareal.
Overbygget terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig areal. Areal terrasse ca 22 m2. Areal inngangsparti ca 3 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og kombinert parafin- og vedovn i stue 1.etasje. Vedovn i kjellerstue. Ellers oppvarming med panelovner.

Regler om forbud mot fyring med parafin og fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av nedgravet parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Tomten er under fradeling og vil få et areal på ca. 800 kvm. Endelig situasjonskart med nøyaktig mål vil foreligge innen visning.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.014,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.076,- og faktureres direkte fra SØIR. Fritak for feie- og tilsynsgebyr f.o.m 2019. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 33 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Marry Kristin Næsbak
Solveig Næsbak
Per Gustav Næsbak

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Primærrom: 116 m2
 • Bruksareal: 155 m2
 • Bruttoareal: 171 m2
 • Tomteareal: 800 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Myrvoldvegen 4A 2413 Elverum Norge

Visning

 • 11.11.2020, 1700 - 1730.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 193504925
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no