Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Borgengata 3 2414 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre, stue, kjøkken og soverom.
4.etg: Gang med utgang til balkong, bad og soverom.

Standard

Lys og lekker 3-roms studioleilighet med beliggenhet midt i sentrum. Leiligheten fremstår som lys og innbydende, og har diverse nye overflatebehandlinger fra perioden 2015-2020. Her har du blant annet en spennende planløsning over to plan, hyggelig sydvendt balkong og sentralfyring som gir lave strømutgifter. Her bor du midt i smørøyet med kort avstand til alt av hverdagens nødvendigheter. Fra leiligheten har du også kort veg til friområder både langs Glomma og i Svartholtet.

Velkommen inn!
Bygget i Borgengata 3 har felles inngang i 1.etasje med heis mellom etasjene som gjør det enkelt å komme
seg opp til leiligheten som har inngang i 3.etasje. Inn i leiligheten har du plass til omkledning og en praktisk garderobeløsning hvor du kan henge fra deg yttertøy og sko. Åpen løsning inn mot kjøkken og stue.

Kjøkken og spisestue
På kjøkkenet finner du en nymalt og flott innredning fra JKE med profilerte fronter. Kjøkkenbenker i slitesterk laminat med oppvaskkummer i metall. Veggflater over kjøkkenbenk med malte fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Åpen løsning mellom kjøkkenet og stuen gir leiligheten en god romfølelse. I dag er stuen innredet med langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Rommet er lysmalt og har store vinduer som skaper fine lysforhold.

Soverom
I dette planet finner du også et av leilighets to soverom. Dette rommet er i dag innredet som stue med plass for sofa med tilhørende møblement. Begge soverommene er lysmalte med fine lysforhold. Hovedsoverommet i leilighetens andre plan har god plass til dobbeltseng og har en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter og god oppbevaringsplass.

Bad
Leiligheten har et lyst og innbydende bad med flislagte overflater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Nymalte fronter og nye håndtak fra 2020. Badet har opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel, samt varmekabler i gulvet.

Balkong
Fra gangen i 2.etasje har du utgang til en sydvendt skjermet balkong. Balkongen er på ca. 8 kvm og har fin plass til en sittegruppe.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og attraktiv beliggenhet midt i Elverum sentrum. Her har du butikker, cafeer, restauranter, parker og flere treningssentre like utenfor døra. Du har også kort avstand til flere barnehager og skoler, samt høyskolen i Innlandet som ligger på Terningen arena. Kort avstand til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma. Denne tar deg både til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, som har fine uteområder. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet, hvor du finner fine friområder som kan benyttes året rundt. Her er det milevis med traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Her bor du med andre ord midt i smørøyet, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Stue, kjøkken og soverom.
4.etg: Gang, bad og soverom.

Leilighet med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger.
Skyvedørsgarderobe på soverom 4.etasje samt diverse innkassinger ved begge etasjer inkludert i primært bruksareal.
Balkong uten beregningsmessig bruksareal, gulvareal ca 8 m2.
Fellesarealer er ikke medtatt ved arealoversikten.
Privat bod ved 4.etasje med måleverdig areal ca 4 m2, gulvareal ca 7 m2. Bodarealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming via sentralvarme og radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler i gulv på bad.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1094 kvm.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter som vann og avløp er inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt kr. 4.438 for inneværende år. Renovasjon kr 2.814,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 93 snr. 3 orgnr. 994264508 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Jon Magnus Ovidth

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Fellesutgifter: 3 320,-
 • Ligningsverdi: 503 277,-
 • Primærrom: 56 m2
 • Bruksareal: 56 m2
 • Bruttoareal: 63 m2
 • Tomteareal: 1094 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Borgengata 3 2414 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 193501910
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no