Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Solørvegen 769 2415 Heradsbygd Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, toalettrom, kjøkken, spisestue, soverom, stue og kontor.
2.etg: Gang, bad og 2 soverom.

Garasje/uthus.
Stall.

Standard

Sjarmerende og flott småbruk med barnevennlig og usjenert beliggenhet i Heradsbygd. Eiendommen ligger tilbaketrukket og har en stor tomt på ca. 10 mål med god plass til både to- og firbeinte. Her finner du en modernisert og fin enebolig med gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg. Boligen har gjennomgått store oppgraderinger de senere årene med blant annet nytt bad fra 2014 og kjøkken fra 2018. På eiendommen finner du også en flott stall med tre stallplasser og hønsehus, samt uthus/garasje med to garasjeplasser. Idyllisk tun med fine uteplasser omkranset av busker, frukttrær og store bjørke- og grantrær. Eiendommen har tilbaketrukket og usjenert beliggenhet, samtidig som du har kort gangavstand til både butikk og barneskole. Ca. 7 km til sentrum med øvrige sentrumsfasiliteter og servicetilbud.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i et vindfang med god plass til omkledning. Videre inn i gangen finner du en skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Gangen er direkte tilknyttet toalettrom og har adkomst til både kjøkken og stue.

Kjøkken
Moderne og flott kjøkken fra 2018. Det har en hvit kjøkkeninnredning fra Epoq med slette fronter og demping på skuffer og skap. Benkeplaten er i slitesterkt laminat og en del med fliser. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser og vindu som gir fine lysforhold. Integrerte hvitevarer med kjøleskap, oppvaskmaskin, micro, stekeovn med pyrolyse og induksjonstopp med ventilator over. Kjøkkenet har barløsning med mulighet for to sitteplasser.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til i tilknytning til kjøkkenet. Her er det plass til et langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest

Stue
Innbydende og fin stuedel med lyse fargevalg og gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sofa- og eller/sittegrupper. I stuen er det montert vedovn, samt utgang til en overbygd terrasse.

Bad og vaskerom/toalettrom
Gjennomført og lekkert bad, renovert i 2014. Badet har flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Her finner du toalett, dusjkabinett og badekar med veggmontert blandebatteri. Lys baderomsinnredning med heldekkende servant, høyskap og vegghengt speil. Downlights i tak og takvindu over badekar som gir deg en herlig spa-følelse.

Vaskerom/toalettrom i 1.etasje med toalett, veggmontert vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Hovedsoverommet i 2.etasje har tilknyttet et praktisk garderoberom.

Uthus/garasje
På eiendommen er det er stort og godt vedlikeholdt garasjebygg/uthus på ca. 46 kvm med plass til to biler. Her finner du også et stort hobbyrom med egen inngang og direkte adkomst til garasjen. Bygget er isolert og har innlagt strøm.

Stall
Flott og velholdt stall med diverse oppraderinger fra 2012. Stallen har innlagt strøm og har tre stallplasser. Her er det også hønsehus med egen innhegning.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og usjenert beliggenhet i Heradsbygd, ca. 7 km sør for Elverum sentrum. Fra eiendommen er det ca. 1 km til dagligvarebutikk med post i butikk i Heradsbygda og ca. 200 m til Lillemoen barneskole med ny idrettshall. Friområder i umiddelbar nærhet. På vintertid er det oppkjørte skiløyper og lysløype på Jømna/Heradsbygd skistadion. I sommerhalvåret finner du mange turmuligheter i området, som kan benyttes til fots og på sykkel. Det er også fine områder for ridning i området. Det er også kort veg til Glomma, med gode fiske- og bademuligheter, og nydelig sandstrand på Løkenstranda. Gode bussforbindelse med buss flere ganger i timen på hovedveien.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 142 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, vaskerom/toalettrom, kjøkken, spisestue, stue og to soverom.
2.etg: Gang, to soverom og bad.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue og spisestue. Elektrisk gulvvarme på bad. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 10.600 kvm. Skjermet og hyggelig tomt med gruset gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Hage med plen og diverse beplantning. Tilhørende teig med gress, brukt til beite og hestefor. Se forøvrig vedlagte gårdskart i salgsoppgaven.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje med plass til to biler. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.726,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.223,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 48 bnr. 98 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Lajla Paulsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 750 000,-
 • Ligningsverdi: 543 193,-
 • Primærrom: 131 m2
 • Bruksareal: 131 m2
 • Bruttoareal: 142 m2
 • Tomteareal: 10601 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Solørvegen 769 2415 Heradsbygd Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 192695320
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no