Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sagåvegen 23A 2413 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, kjøkken, tv-stue og stue/spisestue.
2. etg: Stue/gang og 2 soverom.

Carport.
Utebod.

Standard

Velholdt og flott enebolig med attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde i Øverleiret. Boligen har en spennende planløsning og er betydelig påkostet de senere årene. Gjennomgående lyse og moderne fargevalg og godt med vinduer som gir mye lys til rommene. Ute finner du flere fine uteplasser, både med utsikt og fine solforhold. På eiendommen finner du også carport og utebod. I Sagåvegen bor du i et etablert og barnevennlig område med kort avstand til det meste. Flere barnehager, skoler og butikker innen gangavstand, samt flotte turområder både i Svartholtet, på Festningen og langs Glomma.

Eksempler på materialvalg er gulv med laminat og fliser. Veggflater med MDF-plater, malt panel, malt strietapet, tapet og fliser. Himlinger med malt panel og smartpanel.

Velkommen inn!
Boligen har adkomst via et hyggelig overbygd inngangsparti. Entreen innenfor gir god plass omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Flislagt gulv med varmekabler. Entreen er direkte tilknyttet det ene soverommet, bad og vaskerom, og har åpen løsning inn mot kjøkken og spisestue.

Kjøkken
Stort og funksjonelt kjøkken fra 2012 med noe oppgraderinger fra 2015. Det har en lysmalt og flott kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter, demping på skuffer og skap, samt flere vitrineskap med belysning. Flislagte laminerte benkeplater med svært god arbeidsflate og oppvaskkum i kompositt. Over kjøkkenbenker er det flere vinduer som gir kjøkkenet gode lysforhold. For øvrig er det integrert induksjonstopp, stekeovn og mikro fra 2020. Ventilator over flislagt nisje ved koketopp. Kjøkkenet har kjøkkenøy med underskap og barløsning med mulighet for flere sitteplasser.

Spisestue
Spisestuen ligger i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Her er det plass til et langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Rommet har gode lysforhold og skyvedør i glass som tar deg ut til terrassen. I denne delen av stuen er det også plass til en kontorkrok eller en sofakrok.

Stue
I tilknytning til kjøkkenet finner du også en koselig stue med plass til sofa og tilhørende møblement.

Bad
Delikat og flislagt baderom fra 2015. Badet har vegghengt toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil på vegg. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Vaskerom
Lyst og praktisk vaskerom fra 2015. Her er det flislagt gulv, vegghengt vaskekum, samt innredning med overskap og høyskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom, ett i 1.etajse og to i 2.etasje. Soverommene oppleves som lyse og delikate, med fin plass til seng og garderobeskap. I 2.etaje finner du også en gang/stue med plass til en hyggelig sittegruppe. Herfra har du utgang til en delvis overbygd terrasse med god plass til utemøblement og flott utsikt mot nærliggende områder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde like utenfor sentrumskjernen av Elverum. Her har du kort gangavstand til alt du trenger i hverdagen med flere barnehager, skoler og butikker i nærheten. Det samme gjelder alle servicefasiliteter som Elverum kan tilby: kaféer, restauranter, kino, butikker, postkontor og kjøpesentre. Nærmeste treningssenter finner du også innen kort gangavstand, og vil du heller på en treningstur i det fri - finner du Svartholtet noen minutters spasertur unna. Her er det preparerte skiløyper på vinterstid og flotte turstier ellers i året. Festningen rett bak eiendommen innbyr også til en korte utflukter med rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, kjøkken, tv-stue og stue/spisestue.
2. etg: Stue/gang og 2 soverom.

Enebolig med fullt bruksareal for 1. og 2.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Inntilbygget utebod medtatt som sekundært bruksareal. Kjellerrom uten måleverdig areal grunnet lav himlingshøyde (<1,9 m). Carport, inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig bruksareal. Areal ved carport ca 19 m2. Terrasseareal 2.etasje ca 17 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strømfyring. Det er elektrisk gulvvarme på baderom samt entre. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner. Elementpipe i tilbygg uten etablerte ildsteder.

Tomten

Eiet tomt på ca. 841 kvm. Deler av tomteareal er veggrunn i Sagåvegen, og oppgitt areal er derfor ca. 777 kvm.
Eiendommen har brosteinsbelagt innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere bilopstillingsplasser. Tomten er slakt skrånende med vestvendt beliggenhet, og er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning i form av blomster, trær og prydbusker. Gjerde rundt eiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 15 412,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr er det fritak for grunnet ingen etablerte ildsteder. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 261 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Roar Sætre

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Ligningsverdi: 707 887,-
 • Primærrom: 134 m2
 • Bruksareal: 140 m2
 • Bruttoareal: 151 m2
 • Tomteareal: 841 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Sagåvegen 23A 2413 Elverum Norge

Visning

 • 11.11.2020, 1800 - 1830.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 191925587
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no