Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sørskogbygdvegen 1314 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, gang, kjøkken, stue, bod og bad.
2.etg: Trappegang og 3 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue med egen utvendig adkomst, boder og disponibelt rom.

Fjøs/låve.
Hundegård.

Standard

Koselig småbruk med landlig og usjenert beliggenhet I Sørskogbygda. Eiendommen passer ypperlig for deg som ønsker å drive med dyrehold, f. eks hund eller hest. Her finnes en lys og innbydende enebolig, hundegård og låve med fjøs. Boligen har diverse nyere overflater fremstår som velholdt og koselig. Eiendommen er på ca. 72 mål og ute har du et koselig og usjenert tun med store friområder i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen er det ca. 7 km til skole, barnehage og butikk i Sørskogbygda. Velkommen til Sørskogbygdvegen 1314!

Eksempler på materialvalg er gulvflater med laminat, fliser og vinylbelegg. Vegger med malte veggplater. Himlinger med malt panel og himlingsplater.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til omkledning. Vindfanget er tilknyttet en praktisk bod med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Videre finner du en trappegang med adkomst til de øvrige etasjene, samt tilknyttet kjøkken.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lysmalt profilert kjøkkeninnredning. Enkelte overskap med glassfronter og benkeplater i slitesterk laminat med oppvaskkum i porselen. Innredningen har integrert kjøl-/fryseskap. Ventilator montert i overskap over komfyrplass. Kjøkkenet har gode lysforhold og fin plass til en spisestue ved vinduet. I rommet er det også montert peisovn og tilknyttet en praktisk bod med gjennomgang til bad.

Stue
Lys og innbydende stuedel med fine møbleringsmuligheter. Rommet har vinduer på flere sider som gir gode lysforhold og en god atmosfære. Montert varmepumpe som er med å holde en jevn og god varme gjennom hele året. Fra stuen har du også utgang til en stor og overbygd terrasse med god plass til utemøblement. Åpen løsning fra stuen til en koselig kontorkrok.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre lyse og luftige soverom i 2.etasje, ett med gjennomgang via ett av soverommene.

Bad/vaskerom
Lyst og nylig oppgradert baderom med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Kjeller
I kjelleretasjen finner du en lys og koselig kjellerstue med egen utvendig adkomst. Her er det god plass til møblering og rommet er ypperlig å benytte til f.eks en ekstra tv-stue. I kjelleren finner du også et disponibelt rom/kontor og diverse boder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i landlige omgivelser i Sørskogbygda, ca. 25 km fra Elverum sentrum. Tomten ligger fint til med utsyn over nærområdet. Nærhet til naturen gir mange fine muligheter for tur, trening og friluftsopplevelser gjennom hele året. Her er det god boltreplass for både to- og firbeinte. Fra boligen er det ca. 7 km til barnehage, barneskole og nærbutikk med post. Skistadion ligger bare en kort kjøretur fra boligen og her er det mye som skjer for både store og små på vinterstid. Her er det oppkjørte skiløyper og trasser som passer for alle. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. For deg som er glad i jakt, fiske og friluftsliv kan man også spesielt nevne Rensjøen som ligger ca. 5 km fra boligen. Dette er en ren ørretsjø hvor jakt og fiskeforeningen har satt ut ørret gjennom mange år. Idylliske Renoset ligger ca. 4 km videre forbi Rensjøen og er en gammel fløterdam i elva Ulvåa. For deg som ønsker byliv kan Elverum sentrum by på et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 165 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, gang og entre.
2.etg: Gang og 3 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, gang/kontor og gjesterom.

Himlingshøyde i kjeller målt 2,02- 2,11 meter.
Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal (< 10% av gulvareal).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kjeller som helhet medtatt som primært bruksareal med unntak av bod.
Krypkjeller, kaldtloft, rafteloft og terrasse uten beregningsmessig bruksareal.
Innvendige boder, samt låve/fjøs er medtatt som sekundære bruksareal. Låvens 2.etasje med kjørebane er ikke medtatt i arealberegningen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe med innerdeler plassert i hver etasje. Vedovn på kjøkken. Varmekabler i gulv på badet. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Standard
Koselig småbruk med landlig og usjenert beliggenhet I Sørskogbygda. Eiendommen passer ypperlig for deg som ønsker å drive med dyrehold, f. eks hund eller hest. Her finnes en lys og innbydende enebolig, hundegård og låve med fjøs. Boligen har diverse nyere overflater fremstår som velholdt og koselig. Eiendommen er på ca. 72 mål og ute har du et koselig og usjenert tun med store friområder i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen er det ca. 7 km til skole, barnehage og butikk i Sørskogbygda. Velkommen til Sørskogbygdvegen 1314!Eiet tomt på ca. 72.341 kvm. Eiendommen har opparbeidet hage med plen og noe beplanting rundt bygningene. Øvrig areal som naturtomt.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 2.964,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 5.322,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter

Eiendommens betegnelse

Gnr. 180 bnr. 39 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Daniel Torgersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Ligningsverdi: 490 387,-
 • Primærrom: 146 m2
 • Bruksareal: 152 m2
 • Bruttoareal: 165 m2
 • Tomteareal: 72341 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Sørskogbygdvegen 1314 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 191925586
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no