Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Skogvegen 64 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, hall, kjøkken med tilknyttet gang og bod, spisestue med utgang til veranda, og stue.
2.etg: Gang, bad, 2 soverom hvorav ett har tilknyttet bad og utgang til glassveranda.

Uthus.
Bryggerhus.

Standard

Særegen og unik eiendom fra 1913 med attraktiv beliggenhet i Øverleiret. På eiendommen finner du en enebolig full av sjel og sjarm, uthus og bryggerhus. Boligen er herskapelig utformet med god og romslig planløsning, og fine detaljer og løsninger. For å få eiendommen tilbake til sin opprinnelig stand må det påberegnes større oppgraderinger. Tomten har sjeldent god beliggenhet, tilbaketrukket men samtidig svært sentralt, med gangavstand til både skoler, barnehager, butikker og andre senstrumsfasiliteter. Her har du også umiddelbar nærhet til fine friområder i Svartholtet og på Festningen. Med tomt på ca. 3,3 mål kan du skape deg din egen perle utenfor sentrumskjernen. Dette er en sjelden mulighet!

Eksempler på materialvalg er gulv med belegg. Vegger med tapet og malt tapet. Himlinger med malt panel, himlingsplater og maskintapet.

Velkommen inn!
I boligen blir du møtt av et vindfang som tar deg inn i en romslig hall som gir god plass til omkledning. Her er det montert parafin- og vedovn og mulighet for etablering av garderobeløsning. Hallen har trapp opp til 2.etasje og er tilknyttet både kjøkken og stue.

Kjøkken med spiseplass
Hyggelig kjøkken med rom for spiseplass ved vinduet. Her finner du en eldre innredning med profilerte fronter og benkeplater i heltre. Benkebeslag med utslag- og oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Montert eldre vedovn med to kokeplater.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og den øvrige dagligstuen. Her er det god plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som fest. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg, samt utgang til en overbygd terrasse med adkomst til hagen. I spisestuen står det også en kombinert ved- og parafinovn.

Stue
Stor og flott stue med vinduer på flere sider som git en god romfølelse. Her er der god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper, og rommet har en åpen peis som skaper en lun og god atmosfære.

Soverom
I boligens 2.etasje finner du to lyse og rosmlige soverom. Hovedsoverommet har blant annet tilknyttet en praktisk bod, privat bad og utgang til en liten glassveranda.

Bad
Baderom med adkomst via hovedsoverom. Badet har gulv med vinylbelegg og vegger med laminerte plater. Installasjoner med badekar med dusjarmatur og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Boligens andre bad har adkomst via trappegang i 2.etasje. Her finner du duskabinett, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Overflater med vinylbelegg på gulv og vegger med laminerte plater.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde like utenfor sentrumskjernen av Elverum. Uten gjennomgangstrafikk er dette et rolig og barnevennlig strøk, og boligen har usjenert beliggenhet. Her har du kort gangavstand til alt du trenger i hverdagen med flere barnehager, skoler og butikker i nærheten. Det samme gjelder alle servicefasiliteter som Elverum kan tilby: kaféer, restauranter, kino, butikker, postkontor og kjøpesentre. Nærmeste treningssenter finner du også innen kort gangavstand, og vil du heller på en treningstur i det fri - finner du Svartholtet noen minutters spasertur unna. Her er det preparerte skiløyper på vinterstid og flotte turstier ellers i året. Festningen rett bak eiendommen innbyr også til en korte utflukter med rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 158 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, gang, entre og vindfang.
2.etg: Gang, 2 soverom og 2 bad.

Bolig med fullt bruksareal i 1. og 2.etasje. Kjellerbod uten målbart bruksareal grunnet lav himlingshøyde, (1,76 m), gulvareal 8 m2.
Krypkjellere, overbygget terrasse og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal.
Glassvaranda 2.etasje og innvendige boder, samt uthus og bryggerhus er medtatt som sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn på kjøkken med to kokeplater, kombinert ved- og parafinovn i gang og spisestue. Åpen peis i stue. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 3.366 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring med biloppstillingsplasser. Delvis opparbeidet hage med plen og noe beplantning, øvrig tomt som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 14.388,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og vil variere ut ifra målt forbruk. Renovasjon kr 3.112,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 108 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Sverre Løken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Primærrom: 137 m2
 • Bruksareal: 146 m2
 • Bruttoareal: 158 m2
 • Tomteareal: 3366 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Skogvegen 64 2413 Elverum Norge

Visning

 • 10.11.2020, 1700 - 1730.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 191108014
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no