Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Ola Halvorseths veg 10 2407 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, kjøkken og stue.
2. etg: Trapperom, gang, baderom og 3 soverom.

Dobbel garasje.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig av typen Älvsbyhus med barnevennlig beliggenhet på Hanstad, litt landlig, men samtidig innen kort avstand til skole, barnehage og dagligvarebutikker. Boligen går over to plan og har en innholdsrik planløsning med blant annet 4 soverom, 2 bad og et praktisk vaskerom med egen utvendig adkomst. Det er også muligheter for et femte soverom. Lyse- og moderne farge- og materialvalg, åpne løsninger og store vindusflater er gjennomgående for hele boligen. Med solcelleanlegg på tak og vannbåren oppvarming er boligen også svært energisparende. Ute finner du en pent opparbeidet tomt, stor og delvis overbygd terrasse, hagestue og dobbel garasje med hems. I bakkant av garasjen finner du også et isolert og oppvarmet verksted/treningsrom på ca. 15 kvm. Dette rommet har også enkelt adkomst via vaskerommet. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulvflater med parkett og vinylbelegg. Vegger med malt tapet, malte panelplater og tapet. Himlinger med laminerte himlingsplater.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det god plass til omkledning og skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko. Fra entreen går det trapp opp til 2.etasje, og du har direkte tilknyttet kjøkken og stue.

Stue
Lys og innbydende stue i vinkel med store vindusflater og moderne farge- og materialvalg. Rommet har fine møbleringsmuligheter med plass til flere sittegrupper og har montert både peisovn og varmepumpe. Utgang til både terrasse og hagen på baksiden av huset.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken med takhøy innredning som gir godt med skapplass. Innredningen har malte profilerte fronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskemaskin og ventilator over komfyrplass, samt skapnisje for kjøl- og fryseskap. På kjøkkenet er det fine lysforhold og god plass til spisestue foran vinduene.

Bad og vaskerom
Lyst og delikat bad i 1.etasje med flislagt gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende dobbel servant og speilskap over. Varmekabler i gulv.

Praktisk og romslig vaskerom med adkomst via kjøkken. Vaskerommet har også egen utvendig adkomst. Her finner du en innredning med over- og underskap, samt vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du til sammen fire soverom. Hovedsoverommet finner du i 1.etasje og her er det montert skyvedørsgarderobe. De øvrige soverommene finner du i 2.etasje. Har du ikke behov for alle soverommene kan du f.eks benytte det ene rommet til en ekstra tv-stue.

Bad
Bad i 2.etasje med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser langs Solørvegen, ca. 4 km fra Elverum sentrum hvor man finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ca. 2 km til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage, samt dagligvarebutikk. I området rundt eiendommen er det fine natur- og friluftsområder, og det er kort veg til blant annet Svartholtet som kan by på milevis med langrennsløyper på vinterstid, og fine sykkel- og turstier på sommerstid. Det er også kort veg til Glomma, med gode fiske- og bademuligheter. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke arrangementer i løpet av året. Bussholdeplass langs Solørvegen med bussforbindelse til sentrum og skysstasjonen.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 182 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, vaskerom, baderom, soverom, kjøkken og stue.
2. etg: Trapperom, gang, baderom og 3 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje. 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Innvendig bod, terrassestue og garasjeanlegg medtatt som sekundære bruksareal. Krypkjeller, inngangspartier, terrasser og loft uten beregningsmessig bruksareal. Overbygd inngangsparti areal ca 4 m2. Overbygd terrasse areal ca 16 m2. Terrasseplattinger areal ca 28 m2. Hemsrom over garasje med himlingshøyde lavere enn 1,9 ikke målbart, gulvareal ca 33 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er installert luft til væske avtrekksvarmepumpe som er tilkoblet radiatorer og oppvarming av forbruksvann. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje. Etablert ildsted i stue i 1. etasje.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1315 kvm. Eiendommen har brosteinsbelagt innkjøring og gårdsplass samt gangstier. Gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet hage med plen og beplantning. Oppsatt gjerde mot nabogrense i nord.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje med hems. I bakkant av garasjen finner du også et isolert og oppvarmet verksted/treningsrom på ca. 15 kvm. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 14 768,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 36 bnr. 154 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stein Ivar Ravnås
Camilla Risåsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 350 000,-
 • Ligningsverdi: 1 052 374,-
 • Primærrom: 150 m2
 • Bruksareal: 168 m2
 • Bruttoareal: 182 m2
 • Tomteareal: 1314 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Ola Halvorseths veg 10 2407 Elverum Norge

Visning

 • 10.11.2020, 1800 - 1830.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 191107602
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no