Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Blåbærvegen 10 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, 2 soverom, bod, bad, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, 2 disponible rom og diverse boder.

Inntilbygget garasje.
Dobbelgarasje.

Standard

Stor og hyggelig enebolig med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har gjennomgående lyse overflater og fremstår som velholdt og innbydende. Boligen går over to plan, men her har du alt du trenger i 1.etasje. I kjelleren har du en ekstra kjellerstue, flere disponible rom og godt med bodplass. Ute har du både en enkel og en dobbel garasje, samt en hyggelig terrasse med direkte adkomst til hagen. I Blåbærvegen bor du i et etablert boligområde med kort veg til skole, flere barnehager og dagligvarebutikk. Stavåsen ligger bare noen hundre meter unna, med flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året.

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett, laminat og belegg, kjellerbod med betong. Vegger med malt panel, malt strietapet og tapet. Himlinger med himlingsplater og panel.

Gang/entre
Boligen har et overbygd inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy. Entreen er direkte tilknyttet toalettrom. Videre inn i gangen har du åpen løsning mot stuen, samt tilknyttet de øvrige rommene i etasjen.

Stue og spisestue
Lys og luftig stue i vinkel med fine møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sittegrupper og en egen spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har gjennomgående lyse overflater og store vinduer på flere sider som slipper inn mye lys. Midt i rommet er det montert en flott peisinnsats. Fra stuen har du også utgang til terrasse og hage. I enden av stuen har det vært et soverom fra tidligere, så her kan man enkelt sette opp en vegg og få et ekstra soverom i boligen.

Kjøkken
Funksjonelt og fint kjøkken med innredning fra ca. 2003 med profilerte fronter i heltre. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu. Integrerte hvitevarer med koketopp med ventilator over, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har to lyse og romslige soverom, begge med adkomst fra gang i 1.etasje.

Bad, toalettrom og vaskerom
Lyst flislagt baderom med adkomst fra gangen i 1.etasje. På badet finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med dobbelt servant og speil med belysning over. Det er også gjort klart til opplegg for badekar her. Varmekabler i gulv.

Separat toalettrom med toalett og veggehengt servant med speil og belysning over.

Praktisk vaskerom med adkomst fra kjøkken. Her finner du benkeplate med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under. Nedfelt vaskekum og plassbygd høyskap.

Kjelleretasje
I boligens kjelleretasjen er det mange muligheter. I dag finner du blant annet en koselig kjellerstue som f.eks kan benyttes som en ekstra tv-stue for ungdommen i huset. Her finner du også to disponible rom og diverse boder med plass til lagring.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her har du kort gangavstand til både barnehager, skole og dagligvarebutikk. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner øvrige servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek mm. Fra boligen har du umiddelbar nærhet til populære Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid går det oppkjørte langrennsløyper bare noen hundre meter fra eiendommen. Bydelen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Badeplass ved Sagtjernet og Vesletjernet, hvor det også er fine friområder, lekeplass og Tufte-treningspark. Bybussforbindelse like ved som tar deg til sentrum, skysstasjonen og de øvrige bydelene.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 232 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, toalettrom, vaskerom, gang, vindfang og 2 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, trappegang og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal i 1.etasje og kjeller. Himlingshøyder kjeller målt 2,0- 2,2 meter.
Boligareal med unntak av boder og kjølerom (bruksareal sekundærdel).
Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (<10% av gulvareal).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10% av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig areal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Nyere ildsted med kombinert ved- og parafinbrenner i stue 1.etasje. Eldre vedovn (Jøtul 602) i kjellerbod. Montert luft/luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme på baderom 1.etasje, samt trappegang og kjellerstue. Øvrig strømfyring med panelovner

Regler om forbud mot fyring med parafin og fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av nedgravet parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Eiet tomt på ca.1052 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring med biloppstillingsplasser for flere biler. Gangstier med belegningsstein og asfalt. Tilnærmet flat tomt med opparbeidet med plen og diverse beplantning. Hekk mot nabo og vei.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbelgarasje og enkel inntilbygget garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13.584,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.014,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 368 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Inger Berit Langdalen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 752 187,-
 • Primærrom: 172 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Bruttoareal: 232 m2
 • Tomteareal: 1052 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Blåbærvegen 10 2409 Elverum Norge

Visning

 • 04.11.2020, 1700 - 1730.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 191107417
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no