Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Nils Gotlands veg 11B 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Gang, bad, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, 2 soverom og vaskerom.

Utvendig bod og lekestue.

Standard

Lys og delikat 1/2 part av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen har en god planløsning og består blant annet av 3 soverom, separat vaskerom og 2 stuer. Gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg. Ute finner du en stor og skjermet terrasse med adkomst til en hyggelig hage med lekestue. Her bor du i et etablert boligområde med kort avstand til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Veien er heller ikke lang til fine friområder i skogen. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulvflater med fliser, laminat og vinylbelegg. Vegger med malte panelplater. Himlinger med himlingsplater.

Velkommen inn!
Boligen har et overbygd inngangsparti hvor du også har adkomst til en praktisk utvendig bod. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det en skyvedørsgarderobe med speilfronter med god plass til yttertøy og sko. Entreen er dirkete tilknyttet bad og det ene soverommet, og har delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Innbydende og fin stuedel med lyse overflater og store vindusflater, noe som gir en god romfølelse og fine lysforhold. Stuen har god plass for sofagruppe, og har montert varmepumpe for en jevn og god oppvarming av boligen. Utgang til en stor og skjermet terrasse. Her er det god plass til utemøblement og du har direkte adkomst til en hyggelig hage med lekestue.
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og stuen, og gir rom for hyggelige middager med venner og familie.

Moderne og pent kjøkken med slette fronter og takhøye overskap som gir deg ekstra skapplass. Fronter med demping og benkeplater i slitesterk laminat med oppvaskkum i metall. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad og vaskerom
Pent flislagt baderom med adkomst fra entre i 1.etasje. Badet har toalett, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning med toppmontert servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Praktisk vaskerom i 2.etasje med opplegg for vaskemaskin og plass til å tørke klær.

Soverom
Boligen har tilsammen tre lyse og fine soverom, to av de finner du i 2.etasje. Hovedsoverommet ligger i 1.etasje og her er det god plass til dobbeltseng, samt installert en romslig skyvedørsgarderobe.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en lys og koselig loftstue som f. eks kan benyttes som en ekstra tv-stue. Takvindu gir rommet fine lysforhold.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Kiwi Hanstad med post i butikk. Vegen er heller ikke lang til Svartholtet hvor du finner milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, entre og soverom.
2.etg: Loftstue, vaskerom og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for arealer innenfor yttervegger i 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Bod med utvendig adkomst medtatt som sekundære bruksareal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Overbygget inngangsparti, terrasse og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal. Terrasse målt til ca 32 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Baderom og entre med elektrisk gulvvarme. Luft/luft varmepumpe i stue. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 2.069 kvm. Tilnærmet flat tomt med etablert hageanlegg med plen og beplantning. Gjerde mot
vest og mot nabo.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.906,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.464,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1087 snr. 4 orgnr. 997243935 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Anders Lapstuen
Stine Flobakk

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Fellesutgifter: 800,-
 • Ligningsverdi: 664 917,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 101 m2
 • Bruttoareal: 108 m2
 • Tomteareal: 2069 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Nils Gotlands veg 11B 2407 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 190306449
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no