Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Dammenvegen 10 2414 Elverum Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, gang, kjellerstue, gang, bad og bod.
Sokkel etg hybel-del: Gang, stue, soverom, kjøkken, bad og 2 boder.
1.etg: Stue med utgang til terrasse, spisestue (tidligere soverom), kjøkken, gang, vaskerom med egen utgang, bad, bod og 2 soverom hvorav ett har utgang til balkong.

Uthus med dobbel garasje, verksted og 2 boder.

Standard

Her kan vi presentere en arkitekttegnet og flott enebolig med svært attraktiv og usjenert beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Boligen oppleves som velholdt og har en innholdsrik og god planløsning over to plan. I sokkeletasjen har du blant annet en egen hybeldel som kan gi deg gode leieinntekter. Eiendommen har kun hatt en tidligere eier og er godt ivaretatt med origiale heltre eikeparketter i stue, flere plassbygde og integrerte hylle-, skap- og garderobeløsninger, samt originale Møllerstue kvalitetspaneler i flere rom. Her er mulighetene mange for å skape ditt eget drømmehjem! Tomten er stor og ligger usjenert til i et område uten gjennomgangstrafikk. Ute har du flere fine uteplasser og et stort uthus med dobbel garasje og 2 boder. Her bor du sentralt, men likevel skjermet og tilbaketrukket med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulv med belegg, malt betong, laminat, parkett og teppe. Vegger med malte plater, malt panel, tapet, malt strietapet og malt mur. Himlinger med malt betong, malt panel og himlingsplater.

Velkommen inn!
Inn i boligen møter du en entre som gir god plass til omkledning. Videre kommer du inn i en romslig gang med god plass til garderobeløsning, samt trapp opp til hovedetasjen. Tilknyttet gangen finner du kjellerstue, samt en liten gang med adkomst til bad og bod/teknisk rom. Her har du også gjennomgang til hybel-delen, som for øvrig også har egen utvendig inngang.

Stue og spisestue
Opp trappen til hovedetasjen kommer du opp i en romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Gjennomløpende plassbygd trapp og peis/ildsted i tegl og metall I stuen er det original heltre ekeparkett og Møllerstue panel på veggene. I rommet er det god plass til flere sittegrupper og en egen spisestuedel. Gjennomgående lyse overflater og store vindusflater som slipper inn mye lys og som gir en nydelig utsikt. Utgang via doble glassdører til en stor og delvis overbygd terrasse. På terrassen er det god plass til utemøblement og du har direkte adkomst til hagen, samt flott utsikt over nærområdet.
Stuen har en adskilt spisestuedel som opprinnelig har vært et soverom. Dette rommet kan enkelt gjøres om til soverom igjen ved behov. Her er det også original eikeparkett, samt plassbygde skp- og hylleløsninger. Rommet har god plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Spisestuen er praktisk plassert like ovenfor kjøkkenet.

Kjøkken
Boligens kjøkken oppleves som lyst og innbydende med flere vinduer som gir mye lys til rommet. Her finner du en kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og laminerte benkeplater med oppvaskkum, utslagsvask og benkebeslag i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også mulighet for en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad og vaskerom
Baderom med adkomst fra gang i hovedetasjen. Badet har belegg på gulv og flislagte veggflater. Installasjoner med toalett, badekar og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Praktisk vaskerom med innvendig og utvendig adkomst. Her finner du en romslig innredning med flere høyskap, overskap og arbeidsbenker, samt tørkeskap. Vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Bad i sokkeldelen med dusjkabinett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligens hoveddel finner du to lyse og fine soverom. Hovedsoverommet har egen utgang til privat balkong og har montert skyvedørsgarderobe med speildører.

Kjellerstue
Koselig kjellerstue i sokkeletasjen med mange muligheter. Rommet har fine møbleringsmuligheter og godt med vinduer. Oppvarming med varmekabler i gulv og vedovn.

Hybel i sokkeletasje
Hybelen i sokkeletasjen har egen inngang på østsiden av huset. Her finner du gang, stue, kjøkken, ett soverom bad og en liten bod.

Uthus
Stort uthus med dobbel garasje, verksted med egen inngang og bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde ca. 300 meter fra Elverum sentrum. Uten gjennomgangstrafikk er dette et rolig og barnevennlig strøk med en unik beliggenhet. Her har du kort gangavstand til alt du trenger i hverdagen med flere barnehager, skoler og butikker i nærheten. Det samme gjelder alle servicefasiliteter som Elverum kan tilby: kaféer, restauranter, kino, butikker, postkontor og kjøpesentre. Nærmeste treningssenter finner du et par hundre meter ned i gata, og vil du heller på en treningstur i det fri - finner du Svartholtet noen minutters spasertur unna. Her er det preparerte skiløyper på vinterstid og flotte turstier ellers i året. Festningen rett bak eiendommen innbyr også til en korte utflukter med rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 211 kvm, Bruksareal: 234 kvm, Bruttoareal: 258 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Kjeller utleiedel: Stue, kjøkken, bad, soverom, gang og vindfang.
Kjeller hoveddel: Kjellerstue, vaskerom, gang, hall/trapperom og vindfang.
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, vaskerom, gang, vindfang og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje og kjeller med unntak av krybbe for oljetank.
Kaldtloft, balkong, terrasser og inngangspartier uten beregningsmessig areal.
Deler av boligrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal).
Fyrrom samt utvendig bod, innvendige boder og uthus er medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm, ved og olje. Sentralfyr driftet med olje tilknyttet vannbårne radiatorer. Åpen peis i stue og vedovn i kjellerstue. Oljefyr i fyrrom.

Regler om forbud mot fyring med parafin og fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av nedgravet parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.842 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Sydvendt skrånet tomt med flere flate partier. Terrengtrapp i naturstein.

Parkering

Uthus med dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.956,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.223,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 510 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Hallvard Stenhaugen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 490 000,-
 • Ligningsverdi: 965 433,-
 • Primærrom: 211 m2
 • Bruksareal: 234 m2
 • Bruttoareal: 258 m2
 • Tomteareal: 1842 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Dammenvegen 10 2414 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 189525710
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no