Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Nordskogbygdvegen 26 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue med utgang til terrasse, kjøkken, 2 soverom, bad og bod.
Kjeller etg: Trappegang, tidligere kjellerstue med tilknyttet gang med egen utgang, bod, vaskerom, toalettrom og diverse boder.

Inntilbygget garasje.
Garasje for hagetraktor.
Uthus med tidligere næringslokale, bod, vedbod og garasje.
Lekestue.

Standard

Lys og innbydende enebolig med landlig og fin beliggenhet i Hernes. Boligen oppleves som velholdt og har diverse nye overflatebehandlinger fra de siste årene. Tomten er stor og ligger fint til med friområder i umiddelbar nærhet. På eiendommen finner du også garasje, uthus med tidligere næringslokale, garasje og boder, samt lekestue og en liten garasje for hagetraktor. Fra eiendommen er det ca. 4 km til skole, barnehage og idrettshall i Hernes. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum, hit er det ca. 12 km.

Eksempler på materialvalg er gulvflater med fliser og laminat. Vegger med malt panel, tapet og malte trefiberplater. Himlinger med malte trefiberplater, ubehandlet/behandlet panel og gips.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til å henge fra seg yttertøyet. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt trappeadkomst til kjelleretasjen.

Stue
Lys og innbydende stue i vinkel. Her er det god plass til møblering og du har rom for flere sofa- og/eller sittegrupper. Stuen er lysmalt og har store vindusflater som gir svært gode lysforhold. Stuen har installert både varmepumpe, peisinnsats og en vedovn, som gjør det enkelt å holde en jevn og god varme i boligen. Fra stuen er det også utgang til en stor og delvis overbygd terrasse. Her er det god plass til utemøblement og grill.

Kjøkken med spiseplass
Boligen har et romslig og fint kjøkken med lysmalt innredning. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Integrerte hvitevarer med stekeovn og koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. På kjøkkenet har du også rom for en hyggelig spiseplass ved vinduene.

Soverom
Boligen har to lyse og romslige soverom, begge med adkomst fra gangen i 1.etasje. Rommene har god plass til møblering og hovedsoverommet har installert skyvedørdsgarderobe.

Bad, toalettrom og vaskerom
Flislagt baderom med vegghengt wc, dusjkabinett og hjørneboblebad. Her finner du også en romslig baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Badet har varmekabler i gulvet og har opplegg for vaskemaskin (smal type).

Separat toalettrom i kjelleretasjen med wc og vegghengt servant.

Eget vaskerom med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Tidligere kjellerstue
I kjelleren finner du også en tidligere kjellerstue, som i dag fremstår som et uinnredet rom. Her er det installert en eldre koksovn. Rommet har tilknyttet en gang/entre med egen utvendig adkomst.
Øvrig areal i kjelleren med diverse boder.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Hernes. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 4 km til skole, barnehage og Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 12 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 263 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, 2 soverom, gang og entre.
Kjeller etg: Toalettrom, vaskerom og trapperom.

Bolig med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger i 1.etasje og kjeller. Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,12 m.
Innkledd skapnisje i 1.etasje medtatt som primært bruksareal, (gulvareal mindre enn 1 m2).
Tidligere stue og baderom i kjeller er medtatt som sekundært bruksareal. Aktuelle rom uten tilfredsstillende dagslysareal (vindusareal <10% av gulvareal).
Kaldtloft, krypkjeller, lekestue og sykkelgarasje, samt terrasser og inntrukket inngangsparti er ikke medtatt i arealberegningen.
Bodrom og garasje i uthus, garasje for hagetraktor og inntilbygget bod og garasje ved 1.etasje medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe, peisinnsats og eldre koksovn i stue 1.etasje. Koksovn i tidligere kjellerstue. Varmekabler i gulv på baderom. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.351 kvm. Henholdsvis med ca. 1268 kvm for gnr.100 bnr.179 og med ca.1083 kvm for gnr.100 bnr.195.
Eiendommen har innkjøring/gårdsplass og deler av gangsti med belegningsstein. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning rundt boligen. Øvrig areal som naturtomt. Oppsatt flaggstang og gjerde rundt deler av eiendommen.

Elverum kommune opplyser om at det er usikre tomtegrenser. I vedlagte situasjonskart kan det se ut som at deler av uthuset til eiendommen står inne på naboeiendommen med gnr. 100, bnr. 182. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9.306,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.123,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 100 bnr. 179 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Magnus Stenseth
Silje Grambo Søstuen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Ligningsverdi: 506 115,-
 • Primærrom: 125 m2
 • Bruksareal: 231 m2
 • Bruttoareal: 263 m2
 • Tomteareal: 2351 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Nordskogbygdvegen 26 2410 Hernes Norge

Visning

 • 10.11.2020, 1800 - 1830.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 187253318
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no