Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Andreas Grøttings veg 17A 2408 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, baderom, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og lettstelt 2-roms leilighet i 1. etasje. Leiligheten har en sentrumsnær beliggenhet og gangavstand til det meste. Leiligheten har en fin planløsning med god utnyttelse av kvadratmeterne. Det er gjennomgående lyse og moderne fargevalg og fra stuen har du utgang til en romslig balkong hvor sommerkveldene kan nytes. I Andreas Grøttings veg bor du bare noen hundre meter fra Elverum sentrum. Samtidig har du kort veg til fine friområder, både ved Sagtjernet, langs Glomma og i Svartholtet og Stavåsen.

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett. Malte veggoverflater med tapet og malt strie. Himlinger med malt betong.

Velkommen!
Leiligheten har en romslig gang med god plass til omkledning og plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Entreen er tilknyttet en leilighetens bad og kjøkken med en åpen løsning inn mot stuen.

Kjøkken
Godt utnyttet kjøkken i en åpen løsning mot entreen. Her finner du et nyere kjøkken med lys innredning og profilerte fronter. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Oppvaskkum i metall. Integrerte hvitevarer i form av koketopp og stekeovn. Ventilator over komfyrplass tilknyttet sentralavtrekk.

Stue
Fin stuedel med plass for både spiseplass og sofagruppe. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg, som er med på å gi en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til stor balkong med god plass til møblering. Videre har balkongen en koselig utsikt over de nærliggende områder.

Soverom
Stort og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Stort og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaringsplass.

Bad
Baderom med vinylbelegg på gulv og malt tapet på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusj med forheng og baderomsinnredning med servant og speilskap med integrert belysning. Opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Fra boligen er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet samt tufteparken med treningsmuligheter. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Det er også kort avstand med ca. 1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter som trengs i hverdagen. Her er det flere kjøpesentre, kommunehus, kino, bowling, restauranter og sykehus. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, baderom, soverom, kjøkken og stue.

Andelsleilighet med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Terrasse uten beregningsmessig areal, terrasseareal ca 17 m2. Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvamring skjer med vannbåren varme til radiator i leiligheten. Borettslaget er tilknytttet fjernvarme. Oppvarming av baderom med panelovn.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes forretningsfører.

Tomten

Fellestomt på ca. 21 306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles tørkestativ. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 42 i Nor 2 borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Anders Frimann Hansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 931
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 290 000,-
 • Totalpris: 1 610 612,-
 • Fellesgjeld: 320 612,-
 • Fellesutgifter: 3 816,-
 • Ligningsverdi: 342 696,-
 • Primærrom: 44 m2
 • Bruksareal: 44 m2
 • Bruttoareal: 48 m2
 • Tomteareal: 21306 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Andreas Grøttings veg 17A 2408 Elverum Norge

Visning

27.09.2021, 1730 - 1800.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 184462869
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no