Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Einervegen 2 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, toalettrom, gang, 2 soverom, stue med utgang til terrasse, kjøkken.
2.etg: Loftstue, soverom og bad.
Sokkel etg: Resepsjon/stue, 3 kontorer, bibliotek/kontor, gang, bad, 2 toalettrom, kjøkken og diverse boder.

Inntilbygget garasje.

Standard

Stor og innholdsrik enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen går over tre plan og har en innholdsrik planløsning med mange muligheter. I dag er det kontorlokaler i sokkeletasjen, men her har du mulighet til å lage leiligheter for utleie. I hoveddelen finner du i dag 3 soverom, 2 bad og flere oppholdsrom, så her er det god plass til både store og små. Boligen fremstår som lys, velholdt og innbydende og har store vindusflater som gir gode lysforhold og flott utsikt mot Sagtjernet. Her bor du i barnevennlige omgivelser med kort veg til både skoler, butikker og barnehager. Fine friområder ved Sagtjernet med badeplass, lekeområde, samt Tufte treningspark. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype.

Eksempler på materialvalg er Gulv med parkett, belegg, teppe og fliser. Vegger med panel, malt strie, malte plater og tapet. Himlinger med panel og himlingsplater. Himlinger sokkelkjeller hovedsakelig med malt Lecaplank. Overflatebehandlinger i sokkelkjeller og 1.etasje fra 2019-2020.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en entre med plass til å henge fra deg yttertøy. Her har du praktisk adkomst til vaskerom og toalettrom. Videre finner du en lys og romslig gang med gode plass til omkledning og garderobeløsning. Gangen har tilknyttet to av boligens til sammen tre soverom, samt delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Stor og luftig stue med fine møbleringsmuligheter. Her er det møblert med både sofagruppe og spisestue hvor du har plass til å samle hele storfamilien til felles måltider. Rommet har lyse overflater, store vinduer og åpen himling, som gir rommet flotte lysforhold og en svært god romfølelse. Her har du også skyvedører ut til terrassen med nydelig utsikt mot Sagtjernet.

Kjøkken
Boligens kjøkken finner du i tilknytning til stuen. Her finner du innredning med malte profilerte heltre eikefronter, samt noen overskap med glassfronter. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Eget kjølerom. Kjøkkenet er lyst og innbydende med flere vinduer som gir gode lysforhold og flott utsikt mot tjernet. Her er det også installert en peisvedovn, samt god plass til en hyggelig frokostplass.

Bad
Baderom i 1.etasje med flislagte overflater. Her finner du wc, bide og dusjhjørne med glassdører. Romslig baderomsinnredning med god skapplass, nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Toalettrom og vaskerom
Ekstra toalettrom i 1.etasje med adkomst fra entreen. Her finner du wc og vegghengt servant.
Praktisk vaskerom som også har adkomst fra entreen. Vaskerommet har vegghengt vaskekum, opplegg for vaskemaskin, samt varmekabler i gulvet.

Soverom
I dag finner du tilsammen tre soverom i boligen, to i 1.etasje og ett i 2.etasje. Alle soverommene er lyse og innbydende med fine lysforhold. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe og har egen utgang til terrassen.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en lys og luftig loftstue med god plass til møblering. Dette er et ypperlig rom å bruke som f.eks en ekstra tv-stue/ungdomsrom. Rommet har lyse overflater, åpen himling og utgang til balkong med nydelig utsikt mot Sagtjernet.

Bad
Baderom i 2.etasje med belegg på gulv og flislagte vegger. Her finner du wc, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Sokkeletasje
Sokkeletasjen har egen inngang og er i dag benyttet som kontorlokaler. Her finner du blant annet tre lyse kontorer, resepsjon/stue, kjøkken, bad, to toalettrom og flere boder. Disse lokalene har mange muligheter og kan f.eks gjøres om til utleieleiligheter, hvor du kan få skattefrie leieinntekter hvis du benytter hoveddelen som egen bolig.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde ved Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter, og rundt tjernet er det også fine friarealer med turstier, badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn, lekeplass og treningspark. Fra eiendommen er det bare noen hundre meter til Søbakken barneskole og i området finner du flere barnehager. Ca. 500 m til de nærmeste dagligvarebutikkene. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Kort avstand til tur- og rekreasjonsområder med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelen. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 319 kvm, Bruksareal: 341 kvm, Bruttoareal: 369 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Vindfang, gang, vaskerom, toalettrom, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.
2. etg: Baderom, soverom og stue.
Sokkel etg: Foaje, gang, dame- og herregarderobe, bøttekott, baderom, kjøkken og 4 rom//kontorer.

Enebolig med fullt bruksareal for arealer innenfor yttervegger i kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje for loftsbod uten måleverdighet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Kjellerboder samt kjølerom og inntilbygget garasje medtatt som sekundært bruksareal. Overbygget inngangsparti og terrasser uten beregningsmessig areal. Terrasseareal 1.etasje ca 40 m2, terrasseareal 2.etasje ca 10 m2. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).

Enebolig med sokkelkjeller og 2 etasjer. Interne trappeforbindelser mellom etasjer. Sokkelkjeller med innvendig og utvendig adkomst. Overbygget inngangsparti ved 1.etasje. Terrasser mot syd med adkomst fra stuer samt fra et soverom i 1.etasje.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Opplyst ESWA varmefolie i himlinger i stue i både 1. og 2. etasje. Elektrisk gulvvarme på baderom og vaskerom i 1. etasje. I sokkeletasje er det Luft til luft varmepumper i sokkelkjeller og 1.etasje, varmepumper fra 2007 og 2006. Varmekabelsløyfe i gulvet langs yttervegger i deler av sokkelkjeller. Etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje samt ved foaje i sokkeleletasje.

Kombinasjon av ventilasjonsanlegg, avtrekksventilasjon samt naturlig ventilasjon. Ventilasjonsanlegg i kjeller med gjenvinner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 192 kvm. Eiendommen har en stor tomt fordelt over to teiger. Hovedteig med enebolig er på ca. 812 kvm mens tilleggsareal mellom Søbakkvegen og Sagtjernet er på ca. 380 kvm.

Eiendommen har asfaltert adkomst samt gårdsplass belagt med belegningsstein. Gårdsplass meg mulighet for 1-2 biloppstillingsplasser. Øvrig tomteareal er pent opparbeidet med plen og beplanting i form av blomster, busker og trær.

Øvrig tomteareal ned mot Sagtjernet med naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Tomten har nylig blitt fradelt og oppmålt. Endelig situasjonskart vil foreligge innen visning. Det er planlagt en tomannsbolig/enebolig på den fradelte tomten som ligger mellom Søbakkvegen og boligen i Einervegen 2. Se vedlagte skisse i salgsopgaven og kontakt megler for ytterligere informasjon.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 26 698,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 464,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 312 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Inger Marie Storsveen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 7 000 000,-
 • Ligningsverdi: 1 305 567,-
 • Primærrom: 319 m2
 • Bruksareal: 341 m2
 • Bruttoareal: 369 m2
 • Tomteareal: 1192 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Einervegen 2 2409 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 182472654
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no